#319 - 23/03/2001 03:09
Re: Wielki mecz: Norwegia-Polska!
|
Meldunek: 30/01/2001
|
|
Do góry
|
|
|
|
#320 - 23/03/2001 05:14
|
Pooh-Bah
Meldunek: 19/02/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał lok: 1. witam.nie wiem czemu wszyscy zachwycaja sie atakiem Norwegow ktory ostatnio popisal sie tylko ze slabo Irl.Polnocna. 2. co do Emsiego.jestem przeciwny powolywaniu do kadry Nigeryjczykow,Brazylijczykow czy Szwedow.nie ma tu znaczenia ze Emsi jest Murzynem.w reprezentacji Polski powinni grac Polacy.i nie wiem co do tego ma tolerancja,bo rasista nie jestem. 3.Tak na marginesie jak patrze gdzie woleli grac Radzinski czy Klose to szlag mnie trafia.A do UE mam nadzieje ze nigdy nie wejdziemy.[/QUOTE] Ad.1 0:4 zagrali tak samo jak my ze Szwajcarią. Ad.2 Zgadzam się. Powinni grać "rdzenni" Polacy, a nie polscy Nigeryjczycy Ad.3 Nie zgadzam się. Po pierwsze tam dostali pierwsze powołania. Po drugie - Radziński żałuje, ale dopiero jak stał się znany w Europie i do Kanady mu za daleko. Natomiast Klose czuł się Niemcem i nie wyobrażał sobie nawet gry dla jak sam mówi obcego mu kraju
|
Do góry
|
|
|
|
#321 - 23/03/2001 06:41
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Teraz sytuacja w reprezentacji jest inna, ale rok temu gdy przegraliśmy ze Szwecją (i odpadliśmy z Euro 2000) poparłbym 11 Nigeryjczyków w drużynie. Pamiętam czasy gdy kadrowicze najbardziej martwili się o to ile kasy dostaną za mecz. Gdy jeden dodał niechętnie, że "orzełek" też się liczy to myślałem, że rzucę pilotem w telewizor. Dla mnie Oli jest już większym Polakiem niż kadrowicz, o którym mowa (nazwiska nie chcę podawać, ale niektórzy z Was na pewno słyszeli ten wywiad).
Norwegowie mają Carew'a, my mamy Oliego. Chłopak daje wszystko z siebie, a mimo to presja na nim jest większa niż na pozostałych. Mi on w ogóle nie przeszkadza, wręcz przeciwnie, cieszę się z tego, że jest związany z naszą reprezentacją. Ale każdy ma swoje zdanie na ten temat...
Dziwi mnię kurs na ilość bramek w meczu. Opcja 3 albo więcej (over 2.5) jest do dostania za 2.20 co wygląda dość atrakcyjnie. Norwegowie muszą atakować, także gra powinna być szybka.
Poza tym nie wiem czy stawiać na sam wynik meczu, bo sprawa jest dość ryzykowna.
|
Do góry
|
|
|
|
#322 - 23/03/2001 15:02
|
member
Meldunek: 26/01/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał lok:
Tak na marginesie jak patrze gdzie woleli grac Radzinski czy Klose to szlag mnie trafia.A do UE mam nadzieje ze nigdy nie wejdziemy.[/QUOTE]
dokladnie! tez chcialbym, zeby Polska nie weszla do UE, ale eurosocjalisci i tak wszystkim zrobia wode z mozgu i sie tam znajdziemy... tak a'propos to chyba wlasnie Norwegia nie jest w UE, bo sie ludzie nie zgodzili... za to ich lubie...
co do Klose i Radzinskiego to zgadzam sie z Ufo... jak Klose czuje Niemcem to niech gra u Niemcow... przynajmniej stawia sprawe jasno...
pozdr. Paragon
PS. conrad, a jaki jest kurs na UNDER 2.5 goli? ja tam jestem zdania, ze w tym spotkaniu nie padnie duzo goli...
|
Do góry
|
|
|
|
#330 - 24/03/2001 02:19
|
Anonymous
Unregistered
|
Sebas. Bez jaj ale z ciebie latwowierny czlowiek. Napisal bym ze wszyscy jezdza oliego po kolei i bys pewnie uwierzyl. Ciekawe jakim cudem jusko moze go wyzywac jak byl w szpitalu na badaniach. A ten ciacho to straszny kretacz mi sie wydaje.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|