Witam.
Dzis pare ciekawych meczy i pare zagadek.
Osobiscie poczekam na jakies interesujace 2HT bo w tej chwili oferta mnie nie zadowala, ale czego mozna sie spodziewac? PO dopiero sie zaczelo, trzeba poczekac z 2-3 spotkania rozegrane w parze i wtedy na pewno cos sie znajdzie.
Chociazby wczoraj taka mina z dallas (jezeli to mozna nazwac mina w PO) to co wczoraj pokazalo dallas to nie wiem jak interpretowac czy to slaby dzien? wypadek przy pracy a moze po prostu rakiety maja patent na dallas? mecz byl jednostronny tylko rakiety graly a dalals nic.
Ciekaw jestem drugiego starcia.
Suns - Memphis
Czy misie ograja dzis moich chlopcow z arizony? takie dziwne mam przeczucie ze moze im mecz nie wyjsc

ale to nie znaczy ze przegraja.
Sklanialbym sie zagrac -9 handi na gospodarzy ale uwazam ze lepszym rozwiazanie bedzie wstac o 5 i zaczaic sie na 2HT.
Mecz widze tak: wyrownana walke w 1 polowie po dosc dobrej grze misi i slabo spisujacej sie ofensywie PHO a nastepnie pobudka gospodarzy w 2 polowie i jakis maly runik w ich wykonaniu.
Co do meczu Miami - nets to dla mnie no bet:
- za duzo nie wiadomych.
- faworytem i to murowanym jest w tym meczu miami zadne wypowiedzi typu:NJ sa na fali, carter fenomen mnie nie przekonuja.
To sa PO i roznie moze byc. Osobiscie chcialbym jak najbardziej wygranej nj, zeby ta rywalizacja nabrala rumiencow ale obawiam ze PO dla netsow moze szybko sie skonczyc.
Licze ze sie nie rozczaruje poziomem gry w dzisiejszym meczu.Osobiscie nie tykam tego meczu, no ale 2 HT jak bedzie ciekawie to jak najbardziej.
2 piwka sie chlodza paluszki sa, leys sa, mecz NBA jest! czego wiecej jeszcze potrzeba?.

Pozdr.