Strona 14 z 17 < 1 2 ... 12 13 14 15 16 17 >
Opcje tematu
#333829 - 08/07/2005 08:48 Re: Expekt [24]
pajelo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/11/2001
bedzie zaliczony po stawce 1,00
czyli zwrot

Do góry
Bonus: Unibet
#333830 - 08/07/2005 08:51 Re: Expekt [24]
frees Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 14/03/2005
Dzieki za odpowiedz. Probowalem znalesc cos o tym w regulaminie, ale nie ma tam nic o tym napisane (chyba ze zle szukalem ;-)), a pierwszy raz cos takiego mi sie zdarzylo. W pilce noznej to nie ma takich problemow, bo jest np over under 2,5 itp

Do góry
#333831 - 09/07/2005 12:16 Re: Expekt [24]
Gherman Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/07/2002
Jednak ten expekt to zlamane kutasy, banda złodziei!

OSTREGAM PRZED GRANIEM TAM LA !

We wtorek na mniejsyzm mitingu był zaklad Liu - Johnson, Johnson dozał kontuzji przez co nie wystartował w biegu finałowym mimo iż BYŁ na liscie startowej.

Zakład potraktowano jak ZWROT

Przypadek z wczoraj

Para: Sokolovskyy A - Sposob G

Spsoob a trenigu doznał kotuzji, nie wystartował w finale, BYŁ na liscie startowej.

Zakład potraktowano jako PRZEGRANY

Ślicznie, widzimy dwa takie same przypadki i dwa różne rozliczania zakładów!

Jak widać szanowny expekt (czyt. banda ch...) sama wymysla sobie wyniki zakładów i rostrzyga które/ jak rozliczyć.

na moje e-maile otrzymuje odpowiedz:

Witamy Serdecznie

Dzial wynikow potwierdzil prawidlowe rozliczenie zakladu. Zaklady nie beda
anulowane.
W podanym przez Pana przykladzie zawodnik nie byl wystawiony na liscie
startowej dlatego zaklady zostaly anulowane.
W tym przypadku G. Sposob byl wystawiony na liscie, jednak podczas
rogrzewki doznal kontuzji i nie wystapil.
Zgodnie wiec z wczesniej podanymi zasadami zaklady zostaly rozliczone w
normalny sposob.

tylko że na oficjalnej stronie IAAF w finałowym biegu Johnson był tak samo traktowany jak Spsoob w swoim finale....

Nawet nie bede pytał kto ma racje Expekt czy Oficjalna Federacja LA (oraz wszystkie TV transmitujace te zawody) bo to mija sie z celem...

waidomo na kogo....

Do góry
#333832 - 09/07/2005 12:25 Re: Expekt [24]
D_M Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/01/2005
Quote:

Jednak ten expekt to zlamane kutasy, banda złodziei!

OSTREGAM PRZED GRANIEM TAM LA !

We wtorek na mniejsyzm mitingu był zaklad Liu - Johnson, Johnson dozał kontuzji przez co nie wystartował w biegu finałowym mimo iż BYŁ na liscie startowej.

Zakład potraktowano jak ZWROT

Przypadek z wczoraj

Para: Sokolovskyy A - Sposob G

Spsoob a trenigu doznał kotuzji, nie wystartował w finale, BYŁ na liscie startowej.

Zakład potraktowano jako PRZEGRANY

Ślicznie, widzimy dwa takie same przypadki i dwa różne rozliczania zakładów!

Jak widać szanowny expekt (czyt. banda ch...) sama wymysla sobie wyniki zakładów i rostrzyga które/ jak rozliczyć.

na moje e-maile otrzymuje odpowiedz:

Witamy Serdecznie

Dzial wynikow potwierdzil prawidlowe rozliczenie zakladu. Zaklady nie beda
anulowane.
W podanym przez Pana przykladzie zawodnik nie byl wystawiony na liscie
startowej dlatego zaklady zostaly anulowane.
W tym przypadku G. Sposob byl wystawiony na liscie, jednak podczas
rogrzewki doznal kontuzji i nie wystapil.
Zgodnie wiec z wczesniej podanymi zasadami zaklady zostaly rozliczone w
normalny sposob.

tylko że na oficjalnej stronie IAAF w finałowym biegu Johnson był tak samo traktowany jak Spsoob w swoim finale....

Nawet nie bede pytał kto ma racje Expekt czy Oficjalna Federacja LA (oraz wszystkie TV transmitujace te zawody) bo to mija sie z celem...

waidomo na kogo....

a jak expekt ma to w regulaminie ? bo to tez wazne sprawdz !

Do góry
#333833 - 09/07/2005 12:30 Re: Expekt [24]
Gherman Offline
Carpal Tunnel

Sluchaj dwa takie same zaklady i roznie liczone?

Chyba w regulaminie jest takie cos:

we wtorki dajemy zwroty, w piątki kupony roliczamy jako pzregrane...

Do góry
#333834 - 09/07/2005 15:38 Re: Expekt [24]
KUERTEN. Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/11/2004
Quote:

To nie graj takich wynalazkow i nie bedziesz mial problemu

Do góry
#333835 - 09/07/2005 15:42 Re: Expekt [24]
D_M Offline
Carpal Tunnel

Quote:

bylem po nieoprzespanej nocy i nie doczytalem do konca

pierwsze co to sprawdz bo ja jakos u nich nie gram czys a gdzies zrzeszeni , czy mozesz sie gdzies odwoloywac ale watpie zeby byli , a dwa to sprawdz wynik w kilku zrodlach bo z tym tez roznie bywa

Do góry
#333836 - 09/07/2005 19:17 Re: Expekt [24]
Geremi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/02/2005
WIELKIE BRAWA DLA EXPEKTU NAPPAWDE PORZADNA FIRMA POLECAM !!!!!!!!!!!! DZIS RANO ZAUWAZYLEM KURS NA WARWINKE 3,35 Z SABAU POWINNO BYC ODWRTONIE WYKORZYSTALEM TO I ZA POL KONTA ZAPUSCILEM SINGLA WSZYSCY MI MOWILI BEDZIESZ MIAL ZWROT NIE PODNEICAJ SIE A TU PO 2 GODZINACH OD SPOTKANIA I PEWNIE NARADACH W BIURZE EXPEKTA DOSATLAME CALA KASE NA KONTO WIELKIE BRAWA DLA EXPEKTA.........Polecam uwadze

Do góry
#333837 - 09/07/2005 20:59 Re: Expekt [24]
nawoj Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/08/2004
Nie wiecie trzemu nie rozliczają jeszcze LŚ w siatkówkę?
mecze sie juz dawno skonczyły a mam ciagle w trakcie...

Do góry
#333838 - 09/07/2005 21:02 Re: Expekt [24]
Gherman Offline
Carpal Tunnel

Quote:

WIELKIE BRAWA DLA EXPEKTU NAPPAWDE PORZADNA FIRMA POLECAM !!!!!!!!!!!! DZIS RANO ZAUWAZYLEM KURS NA WARWINKE 3,35 Z SABAU POWINNO BYC ODWRTONIE WYKORZYSTALEM TO I ZA POL KONTA ZAPUSCILEM SINGLA WSZYSCY MI MOWILI BEDZIESZ MIAL ZWROT NIE PODNEICAJ SIE A TU PO 2 GODZINACH OD SPOTKANIA I PEWNIE NARADACH W BIURZE EXPEKTA DOSATLAME CALA KASE NA KONTO WIELKIE BRAWA DLA EXPEKTA.........Polecam uwadze

A nie pomyślałes że przyznając sie zwracasza siebie uwage, i ze Expekt moze dostrzec swoj bład przez co zabiorą z konta te pieniądze oraz istenieje możliwosć zablokowania konta.

Tak na przyszłość radze siedieć cicho.

Do góry
#333839 - 09/07/2005 21:10 Re: Expekt [24]
Eska Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 11/02/2005
przeciez jak sami ustalili taki kurs to nie moga ci zabrac wygranych pieniedzy, przeciez to nie twoj problem ze sie pomylili, expekt to porzadna firma nie robia takich walkow ze najpierw uznaja a pozniej nie. Jak juz to odrazu odrzucaja albo robia zwroty ale zdania nie zmieniaja bo to by bylo troche glupie z ich strony

Do góry
#333840 - 09/07/2005 21:17 Re: Expekt [24]
Gherman Offline
Carpal Tunnel

Quote:

przeciez jak sami ustalili taki kurs to nie moga ci zabrac wygranych pieniedzy, przeciez to nie twoj problem ze sie pomylili, expekt to porzadna firma nie robia takich walkow ze najpierw uznaja a pozniej nie. Jak juz to odrazu odrzucaja albo robia zwroty ale zdania nie zmieniaja bo to by bylo troche glupie z ich strony

Mogą zabrać...

8

Błędy i pomyłki

8.1 EXPEKT.COM nie bierze odpowiedzialności za błędy druku, które mogą wystąpić na stronie internetowej i drukowanym materiale. EXPEKT.COM zastrzega sobie prawo do anulowania zakładu który zawiera błąd, nawet jeżeli zakład taki został uprzednio przyjęty.
8.2

Expekt.com rezerwuje sobie prawo, do anulowania jakiegokolwiek zakładu, który został wystawiony z zamienionymi kursami, lub na zakład, który był oferowany po czasie jego rozpoczęcia.

Do góry
#333841 - 09/07/2005 21:18 Re: Expekt [24]
nawoj Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/08/2004
Mi raz wycofali grubiej zagrany zaklad

Do góry
#333842 - 09/07/2005 21:36 Re: Expekt [24]
D_M Offline
Carpal Tunnel

Quote:

zwykle anuluja kupony przed , jesli nawet ci rozliczyli to jedyne co mozesz zrobic to wyplacic wszystko i olac ich moze to nie do konca uczciwe , ale jednego mozesz byc pewien jak bys ich ogral grubo oni by cie wyjebali wiec szkoda ich oszczedzac oni nie zbiednieja a support maja wygadany pare razy nawet do mnie dzwonil ich jakis tam szef bo sobie ze mna nie dawali rady szkoda gadac , wycofaj kase i olej ich

Do góry
#333843 - 10/07/2005 08:40 Re: Expekt [24]
Geremi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/02/2005
Quote:

Quote:

zwykle anuluja kupony przed , jesli nawet ci rozliczyli to jedyne co mozesz zrobic to wyplacic wszystko i olac ich moze to nie do konca uczciwe , ale jednego mozesz byc pewien jak bys ich ogral grubo oni by cie wyjebali wiec szkoda ich oszczedzac oni nie zbiednieja a support maja wygadany pare razy nawet do mnie dzwonil ich jakis tam szef bo sobie ze mna nie dawali rady szkoda gadac , wycofaj kase i olej ich

Dzieki a rade bede siedzial juz cicho , macie racje bo w sumie to nei jakis powod do chwalenia sie , ale zrobilem screeny z danymi o wygranej itd. jakby co......

Do góry
#333844 - 10/07/2005 10:42 Re: Expekt [24]
D_M Offline
Carpal Tunnel

to ze masz skrina to zapomnij jezeli faktycnzie byla blad w postaci odwrocenia kursu oni ci wezma ta kase lepiej wyplac pieniadze !!!

Do góry
#333845 - 11/07/2005 09:11 Re: Expekt [24]
omen_kabaty Offline
addict

Meldunek: 11/01/2005
hehe tak poczekaj aż sprawa ucichnie i znowu dasz depozyt

Do góry
#333846 - 11/07/2005 11:24 Re: Expekt [24]
Mitul Offline
Villain

Meldunek: 27/08/2004
a ja ostatnio dostałem 25 Euro bonusu do kasyna, za nic obrócić trzeba to 4 razy zanim się wyciągnie, ale i tak fajnie. Zrobiłem już z tego 30 i mam nadzieję pociągnąć jeszcze trochę podczas obracania, a potem wypłacić.

Do góry
#333847 - 11/07/2005 15:56 Re: Expekt [24]
D_M Offline
Carpal Tunnel

Quote:

hehe tak poczekaj aż sprawa ucichnie i znowu dasz depozyt

nie za bardzo jesli mu anuluja a na koncie bedzie 0 to zrobi sie minu i jak bedzie chcial wplacic to trzeba bedzie uzupelnic debecik

Do góry
#333848 - 11/07/2005 16:25 Re: Expekt [24]
Rataksas Offline
member

Meldunek: 08/06/2005
Witam.

Podzielam zdanie, że Expekt robi ze swoimi klientami co chce, ale mimo to, ze czuja się bezkarni tez nie mozna sie im dac. Dziele sie z Wami moim tekstem do tej firmy bukmacherskiej, a w zasadzie już nie do nich tylko do najprzeróżniejszych firm, typu gazeta prawna, panowie Weissy i dzienniki fakty i super expresy, po ktorym sami szybciutko do mnie zadzwonili, przepraszali, zwrocili wszystkie pieniadze i prosili, zeby anulowac wyslanego emaila. Widocznie antyrozglos tez im nie na reke, a zapewne nie chcieli, aby jakiś dziennikarz zaczął być namolny. Uwazam, ze kazdy buk ma jakąś swoją małą fobię, więc wydaje mi się, ze w miarę ostry email może przynieśc końcowa korzyść. Podobnie - chociaż to nie ten temat było z totomixem - patrz tam bliżej. W moim przypadku zakończyło się indywidualnym podejsciem do klienta i zwrotem kasy za mecz - pomimo tego, ze nikomu nie chcieli wypłacić za zamiane reprezentacji U21 na U20.

A oto mój tekst do nich. Przyniósł efekt.

"Proszę Państwa.

Chciałbym przedstawić Państwu sytuację jaka przytrafiła mi się w internetowej Firmie bukmacherskiej o nazwie Expekt.com Ltd oferującej zakłady bukmacherskie na terenie Rzeczypospolitej Polskiej przez internet. Oświadczam, że po wysłaniu poniższego emaila do w/w Firmy zadzwonił do mnie przedstawiciel informując mnie, że kategorycznie odmawia zwrotu naszych własnych pieniędzy. Niestety, Pan Support - bo tak się przedstawił (nie chciał podać swojego nazwiska - a może się bał?) - oświadczył, że reklamację mogę sobie zgłosić na Malcie lub w Austrii. Nie chcę domniemywać czyją kieszeń zasiliła kwota 100 złotych - bo na pewno z mojej zniknęła.
Wiadomo, że przywłaszczenie sobie kwoty poniżej 250 złotych nie jest u nas karalne, ale czy można pozwalać aby chęć zabawy przerodziła się w ignorancję, chamstwo oraz przywłaszczanie sobie chociaż najmniejszej kwoty pieniędzy ze strony oferenta usług?
Bardzo proszę o pomoc lub o rozwianie moich wątpliwości jeżeli nie mam racji.
Treść przesłanego emaila do Firmy Expekt w oryginale - poniżej.

"Moja żona (nr.klienta ........) założyła w Państwa firmie konto kilka dni przed zakończeniem promocji mówiącej o tym, że po wpłacie depozytu minimum 100 złotych na konto gracza wpływa kwota w takiej wysokości za zawarcie pierwszego zakładu.
Chciałem zapytać się na jakiej podstawie zablokowaliście jej konto nie pozwalając skorzystać z bonusu, mimo tego, że postępowała według zasad obowiązującej promocji.
Zarzucaliście, że osoba druga nie może skorzystać z tej samej promocji.
Akurat ja jestem Waszym klientem od dawna i tak się zdarzyło, że z promocji żadnej nie korzystałem - to raz, a dwa - nie korzystamy akurat z tego samego IP komputera, bo to również jej zarzucaliście.
To jest pytanie pierwsze.
Pytanie drugie.
Skoro jesteście Firmą, która blokuje z niewiadomych przyczyn konto użytkownika dlaczego przywłaszczacie sobie czyjeś pieniądze?
Odmówiliście skorzystania z bonusa wobec tego zwróćcie pieniądze, które zostały przelane na konto Waszej Firmy.
Pytanie - a w zasadzie uwaga nr. 3.
Osoba, która zakłada u Was konto nie musi być żadnym "MAŁOLATEM" ani "SIUSIUMAJTKIEM", żeby zwracać się do niej "per ty".
To my jesteśmy klientami, i to Państwo są dla nas a nie odwrotnie. Chociaż sądząc po Państwa traktowaniu klientów żyjecie jeszcze w czasach, w których w Waszych zakładach powinny znajdować się oferty z czasów odległych typu: Który PGR zbierze więcej ziemniaków, albo czyja świnia zje więcej brukwi ze swojego chlewu.
Poza tym podawane dane podczas rejestracji są prawdziwe, także nie opowiadajcie Państwo bredni ironicznym tekstem, że nie mogliście się skontaktować z niewiadomych przyczyn w celu wyjaśnienia zaistniałej sytuacji.
Uwaga nr.4.
Skoro powołujecie się na regulamin korzystania z Waszego serwisu proponuję przetłumaczyć go na język polski. W końcu żyjemy w tym kraju i językiem urzędowym jest język polski, a nie angielski lub jakiś inny. Są chyba nawet wg. Mnie Dzienniki Ustaw?
Żądanie nr. 5
Rozumiem, że w Państwa Firmie nastąpiła jakaś "usterka technicza" i w związku z tym konto żony zostało zablokowane, natomiast po ponownym zalogowaniu kwota 100 złotych będzie się tam znajdowała. Istnieje jeszcze alternatywne rozwiązanie. Konto nie zostanie odblokowane natomiast pieniądze w kwocie 100 złotych w ciągu dwóch dni roboczych powrócą na konto, z którego zostały przesłane. W końcu wiele innych firm bukmacherskich również oferuje rozmaite promocje, a nawet z chęcią założymy konta bez żadnych promocji.

Reasumując.
Rozumiem, że Państwo czują się bezkarni skoro nie podajecie adresu Siedziby Waszej Firmy, oraz telefonów pod którymi można się z Wami skontaktować. Łatwiej komuś coś zarzucić, odwrócić się od do klienta i wypiąć na niego cztery litery niż przyznać się do błędu.
Ale UPRZEDZAM Państwa - nic bardziej mylnego.
Piszę do Państwa uprzejmie. Ale robię to NA RAZIE, gdyż myślę, że dojdziemy do porozumienia.
Jeżeli nie dojdziemy do porozumienia - patrz żądanie nr.5 - będziemy bawić się ze sobą inaczej."

Czekam na odpowiedź. "

Do góry
Strona 14 z 17 < 1 2 ... 12 13 14 15 16 17 >

Moderator:  rafal08