tak przeczytalem dyskusje tego Pana ktory zarejestrowal zone i dziwi mnie reakcja niektorych, nie wiem jak jest(bylo) w regulaminie promocji expekta, ale wiekszosc bukow ma zasade ze 1 promocja na 1 domostwo i 1 promocja na 1 adres IP, ale nawet jesli expekt stwierdzil (majac pelne prawo) ze zasady promocji zostaly naruszone i zamyka konto, powinien od razu zwrocic zonie tego Pana 100zl jakie tam wplacila, smieszy mnie tez troche opinia, ze jak tak dalej pojdzie to expekt zwinie manatki z RP, a prosze bardzo mamy wolny rynek, mysle jednak, ze robia tu calkiem dobry interes i im sie nie spieszno ku temu, jednak 38 000 000 ludzi to spory rynek zbytu, zdziwila mnie ta historia i tak zla reakcja expekta z tego powodu, ze jest to pierwszy bukmacher internetowy z jakim mialem do czynienia i gram tam do dzis, ze wszystkich bukow z jakimi mialem do czynienia (ok 10 firm) mam do nich najwieksze zaufanie i najbardziej ich szanuje, wyplata prawie zawsze na 2 dzien od zlecenia, nigdy nie mialem z nimi problemow, pozostaje mi ufac, ze byl to incydentalny przypadek