#339077 - 05/05/2005 21:24
Mistrzostwa Swiata 2005 Faza II (Qualifing i Relegation Rund)
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/04/2002
|
Zalozylem na nastepna faze Mistrzostw osobny temat zeby bylo bardziej przejzyscie.
Sytuacja w grupach: GRUPA E ( z polaczenia A i D ): 1. Czechy 4 pkt 2-0-0 4-1 2. Rosja 3 pkt 1-1-0 5-3 3. Slowacja 3 pkt 1-1-0 5-4 4. Szwajcaria 2 pkt 1-0-1 3-4 5. Kazachstan 0 pkt 0-0-2 1-3 6. Bialorus 0 pkt 0-0-2 1-4
GRUPA F ( z polaczenia B i C ): 1. Szwecja 4 pkt 2-0-0 8-3 2. Kanada 4 pkt 2-0-0 9-5 3. USA 2 pkt 1-0-1 4-4 4. Finlandia 2 pkt 1-0-0 5-6 5. Łotwa 0 pkt 0-0-2 5-9 6. Ukraina 0 pkt 0-0-2 3-7
RELEGATION GROUP G: Niemcy Dania Slowenia Austria
Edited by vonseb (05/05/2005 21:30)
|
Do góry
|
|
|
|
#339078 - 05/05/2005 21:27
Re: Mistrzostwa Swiata 2005 Faza II (Qualifing i Relegation Rund)
|
Carpal Tunnel
|
Piatkowy rozklad jazdy: 16.15 Słowenia-Dania 16.15 Niemcy-Austria 20.15 Rosja-Szwajcaria 20.15 USA-Finalndia
|
Do góry
|
|
|
|
#339079 - 05/05/2005 23:09
|
enthusiast
Meldunek: 17/05/2004
|
no cóż jak dla mnie na jutro Niemcy - Austria 1 , nie znam jeszcze kursu ale myśle że kiedyś trzeba wygrać a okazja wyśmienita , bo przeciwnik jednak słabszy USA - Finlandia 1 , amerykanie spisują się bardzo dobrze na tych mistrzostwach , przegrali tylko z kanadą która według mnie wygra cały turniej , mimo iż oddali więcej strzałów przegrali mecz ale ciężko wygrać mecz gdy przeciwnik ma Brodeura w bramce  Rosja - Szwajcaria 1 , Rosjanie chcąć sie pokazać muszą to spotkanie wygrać , są drużyną lepszą i wydaje mi się że potwierdzą to jutro na lodowisku , w końcu mają w składzie króla strzelców ostatniego sezonu NHL Ostatniego meczu myśle że nie ma co ruszać,dwie słabe drużyny i myśle że wszystko możliwe Gdybym miał wybrać najpewniejszy mecz to chyba skusił bym się na Niemców a potem na Rosjan , jednak poczekam jakie będą kursy
|
Do góry
|
|
|
|
#339080 - 06/05/2005 03:26
|
Carpal Tunnel
|
Oto moja subiektywna ocena 1 czesci rozgrywek ( z gory zaznaczam ze ze wzgledu na obowiazki widzialem tylko czesc meczy): Grupa A: Rosja - widac ze maja b. dobry mlody team , wsparty paroma rutyniarzami moze wiele ugrac. Przed MS pokonali 2-krotnie Szwedow w ramach finalu Eurohocey Touru 2-1 na wyjezdzie i 5-2 w domu. Mimo ze w tabeli za Slowacja to chyba jednak byli od niej lepsi w remisowym meczu decydujacym o 1 miejscu w grupie. Zobaczymy co pokaza w drugiej czesci rozgrywek. Prognoza: stac ich na conajmnie polfinal, cwiercfinal obowiazkowo Slowacja - wielka sila ofensywna, ale tez i widac slabosci w defensywie, w dalszym ciagu twierdze ze zebrali najlepszy team w swojej historii na jaki ich obecnie stac ( od razu zaznaczam co po niektorym zeby brali ta ocene przez przymat jaki to maly kraj ) Prognoza: mozliwa walka o najwyzsze cele, cwiercfinal obowiazkowo ( bede im kibicowal) Bialorus - jedna z wiekszych niespodzianek pierwszej rundy, bez mydla zostawila poza burta gospodarzy Austrie ( 5-0 ),zaceiete boje z Rosja i Slowacja ( zwycieska bramka dla Slowacji na ok. 3min przed koncem ), swietnie zorganizowana defensywa - rewelacyjan gra bramkarza MEZINA ( puscil 4 bramki na 114 strzalow !!!! 96,5 % obronionych ), pare gwiazd w ataku jak mlodzian M. Grabowskyi, czy rodem z NHL-u Cypliakow - moga sprawic jeszcze niejedna niespodzianke - warto sie przyjzec handicup-om w meczach z ich udzialem. Prognoza: moga sie pokusic o niespodzianke, o cwiercfinal beda rywalizowac najprawdopodobniej ze Szwajcaria Austria - GOSPODARZ, niespodzianka in minus, ale podobno maja spore klopty szczegolnie w defensywie - na szczescie dla nich sa druznyn gorsze od nich ( vide Slowenia) Prognoza: powinni sie utrzymac - w razie czego moze sciany pomoga  Grupa C: Szwecja - widac ze sa b. dobrze przygowtowani do imprezy posiadaja b. mocny zespol, w derbach skanynawskich rozbili Finlandie wysoko 5-1 , na razie oporcz slabszych kadrowo Finow nie mieli jednak mozliwosci skonfrontowac umiejetnosci ( nic nie umniejszajac druzynie Ukrainy) z silnymi druzynami Prognoza: mozliwa walka o najwyzsze cele, cwiercfinal obowiazkowo Finlandia - na razie widac ze zespol jest chyba slabszy kadrowo niz w ostatnich latach, chyba ze byla to zaslona ale nie wydaje mi sie za bardzo co uwidaczniaja mecze przed MS ( porazki ze Szwajcarami 2-3 i 0-1 czy nikle wygrana z Lotyszami 3-2 ) Prognoza: chyba cwiercfinal to maksimum mozliwosci w tym skladzie Ukraina - nie ogladalem zadnego meczu z ich udzialem , ale postawili opor zarowno Finom jak i Szwedom ( aczkolwiek jesli popatrzy sie na statystyki strzalow to widac ze az tak dobrze nie jest odpowiednio w meczach 20-53 i 17-47 na korzysc Finow i Szwedow), wygrali najwazniejszy mecz dla nich mecz z Dania. Prognoza: raczej bez szans na cwiercfinal. Dania - zespol bedzie walczyl o utrzymanie i chyba tam jest jego miejsce. Prognoza: spadek wraz ze Slowenia Grupa D: Czechy - sklad wyglada wizualnie naprawde dobrze, ale na razie jakby brakowalo chemii, moze jak wroci Jagr na decydujaca faze bedzie to wygladalo lepiej, slaba skutecznosc to glowna slabosc na razie - przeciwnicy tez na razie nie z tej najwyzszej klasy, co do meczu z Kazachami w strzalach 39 do 16 na korzysc Czechow z czego wiekszosc strzalow Kazachow ( 9 ) to wtedy gdy na poczatku w 1 tercji grali w przewadze przez 4 minuty takze nie nalezy wyciagac zbyt pochopnych wnioskow. Prognoza: mozliwa walka o najwyzsze cele, cwiercfinal obowiazkowo Szwajcaria - graja naprawde niezle , gra oparta na defensywie i swietnym bramkarzu szwedzkiego Farjestad Gerberze , nalezy w tym miejscu podkreslic o wzrastajacym poziomie ligi szwjacarskiej ( vide w tym roku takie gwiazdy jak Thornton, Nash, czy na poczatku moj ulubieniec Dana Heatley ) Prognoza: maja szane na cwiercfinal , beda rywalizowac zapewne z Bialorusia Kazachstan calkiem niezle wystepy , swietny bramkarz Vitaly Kolesnik ktory w 3 meczach mimo multum strzalow na jego bramke (108) dal sie pokonac tylko 4 razy Prognoza: raczej bez szans na cwiercfinal,aczkolwiek choc moga sprawic klopoty Niemcy - zawiedli na calej linii, na szczescie Dunczycy i Slowency powinni byc jeszcze slabsi w walce o utrzymanie. Prognoza: powinni sie utrzymac ,ale jak beda tak grac jak ze Szwajcaria ( 3 bramki w 4 minuty) moze byc ciezko Grupa B Kanada - strasznie silna ekipe zmontowali na te Mistrzostwa , malo "wielkich nazwisk" a za to spora grupe graczy znaczacych i bedacych na dorobku jak Heatley, Nash czy Gagne, Prognoza: walka o final, polfinal obowiazkowy USA - kadrowo chyba slabsi od Kanady Prognoza: walka o najwyzsze cele mozliwa, ale wydaje mi sie ze polfinal to wszystko na co ich stac, cwiercfinal obowiazkowo Łotwa niezla postawa w walce z zamorskimi tuzami, ciekawa druzyna Prognoza: ciezko bedzie awansowac do cwiecfinalu, ale nie jest to niemozliwe wszak przed Mistrzostwami przegrali z Finami tylko 3-2 Slowenia - chyba najslabsza druzyna Mistrzostw , choc zakldajac ze maja male szanse w walce z Kanada czy USA moze oszczedzali sily na mecze z Lotwa ( tu im sie nie udalo) a w drugiej fazie z Dania ( a tu moze im sie udac) czy Austria. Prognoza: spadek wraz z Dania
|
Do góry
|
|
|
|
#339081 - 06/05/2005 06:50
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/04/2005
|
Usa-Fin 1, kurs wysoki na Stany bo az 1.95 amerykanie silniejsci a kurs bardzo interesujacy mysle ze powinni to wygrac Germany-Austria, Niemcy popsuly mi juz pare razy kupon, musza wkoncu cos wygrac no ale..., Austryjacy niby slabsi ale tak samo bylo mowione w przypadku meczu z Kazachstanem, graja u siebie jak dla mnie no bet, moze skusze sie na under 5,5 oba teamy do bramko-strzelnych nie naleza, Rosja-Swiss 1, ruskie musz wkoncu cos pokazac, Szwajcara ostatnio udalo sie wygrac z nimi w 2000r. i mysle ze nastepne zwyciestwo nastapi ale nie w tych mistrzostwach, Slovenia-Denmark 2, tutaj dwie slabe druzyny jak juz kros powiedzial wszystko moze sie zdarzyc, osobiscie jestem za dunczykami. Zagram taki kupona w sys 2/4 stawka skromna USA-Fin 1 1.95 GER-Aust under 5,5 1.5 Ros-Swiss 1 1.25 Slov-Dun 2 1.45 Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#339082 - 06/05/2005 07:41
|
enthusiast
Meldunek: 31/07/2001
|
Co do meczu austria - niemcy to udało mi sie oglądac te dwa zespoły w akcji i szczerze powiedziawszy nie wiem która prezentuje lepszy poziom. W kazdym razie ten mecz jest dla każdego z zespołów bardzo ważny. W przypadku wygranej jadnej z druzyn wystarczy tylko jedno zwyciestwo i wtedy zostaje na kolejny sezon. Niency wydają sie nieco mocniejszym zespołem ale Austria jest gospodarzem i nie grała jeszcze z tak słabym przeciwnikiem jak Niemcy. Remis bardzo mozliwy ze wskazaniem na Niemców.
USA- Finlandia - tak jak oceniano zespół Finlandii że nie bedzie faworytem tych rozgrywek tak potwierdza sie to na lodowisku. USA odmiennie - bardzo bardzo groźny zespoł. Przy wiekszym szczesciu mogliby wygrac mecz z Kanadą. Dla mnie jedynka - USA musi ten mecz wygrac aby myslec o cwiercfinałach.
Dania - Słovenia- od poczatku ich stawiano ich w gronie 4 zespołów walczacych o utrzymanie. Tak tez sie to sprawdziło.Słovenia bynajmniej sprawia gorsze wrazenie ale grała z mocniejszymy przecienikami niz Dania. Dla mnie absolutnie niewiadoma.
|
Do góry
|
|
|
|
#339083 - 06/05/2005 07:45
|
enthusiast
|
Rosja - Szwajcaria - rosja powinna wygrac ale taki niski kurs jest ze nie mam zamiaru tego grac. Na pewno szwajcarzy nie sprzedadza łatwo skóry. Pokazali juz na tych mistrzostwach niezłą grę. Całym sercem jestem z helwetami.
|
Do góry
|
|
|
|
#339084 - 06/05/2005 08:04
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/05/2004
|
Quote:
Co do meczu austria - niemcy to udało mi sie oglądac te dwa zespoły w akcji i szczerze powiedziawszy nie wiem która prezentuje lepszy poziom. W kazdym razie ten mecz jest dla każdego z zespołów bardzo ważny. W przypadku wygranej jadnej z druzyn wystarczy tylko jedno zwyciestwo i wtedy zostaje na kolejny sezon. Niency wydają sie nieco mocniejszym zespołem ale Austria jest gospodarzem i nie grała jeszcze z tak słabym przeciwnikiem jak Niemcy. Remis bardzo mozliwy ze wskazaniem na Niemców.
USA- Finlandia - tak jak oceniano zespół Finlandii że nie bedzie faworytem tych rozgrywek tak potwierdza sie to na lodowisku. USA odmiennie - bardzo bardzo groźny zespoł. Przy wiekszym szczesciu mogliby wygrac mecz z Kanadą. Dla mnie jedynka - USA musi ten mecz wygrac aby myslec o cwiercfinałach.
Dania - Słovenia- od poczatku ich stawiano ich w gronie 4 zespołów walczacych o utrzymanie. Tak tez sie to sprawdziło.Słovenia bynajmniej sprawia gorsze wrazenie ale grała z mocniejszymy przecienikami niz Dania. Dla mnie absolutnie niewiadoma.
Bardzo mi się te opisy podobają mądrze i trafnie
1. Usa - Finlandia - 9/10 - 1 - amerykanie wczorajszy mecz szybko do lamusa - szczególnie pp w ich wykonaniu . Finowie nie przekonują - kalkulacji żadnych bym się nie spodziewał - przy zajęciu 2 miejsca w grupie usa i tak zagrają w ćwierćfinale z imś z trójki słow,cze,ros . Jutro natomiast miła rzecz dla oka i chyba też dla kieszeni Kan-Swe o 1 miejsce w grupie - kursy ok @2.0 na zamorskie harpagany trza brać.
2. Mecze kalek - Dania - Słoenia - wczoraj Słoweńcy stawili bardzo mocny opór - bramkę na 3-1 stracili w końcówce do pustej ........... . Dzisiaj bym się bardziej skłaniał do nich niż beznadziejnej Danii - towarzyskie mecze z austriakami i dotychczasowe skłaniają mnie do opinii iż kandydatem do spadku jest głównie dania i ..........no właśnie - austrię i słoweńców stawiam na równi z lekkim wskazaniem na ....gospodarzy. Kurs na Słoweńców w profie - w necie ok - ja to gram 5/10 Niemcy - Austria - ech qrwa ale syf - korci dać na niemców - ale odpuszczę to badziewie .
ps.wczoraj niestety sery dobiły dzisiaj powino być lepiej
|
Do góry
|
|
|
|
#339086 - 06/05/2005 10:11
|
Pooh-Bah
Meldunek: 10/03/2005
|
a mi sie wydaje ze w meczu niemcy-austria moze byc czysty remisik oprocz tego obowiozkowo gram usa-finlandia 1 kanada-szwecja under a meczu ruskich nie ruszam
|
Do góry
|
|
|
|
#339089 - 06/05/2005 12:26
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/08/2004
|
Logan347 - dziś Toto wystawił najmniejszy dotychczas under na wszystkie 4 mecze. W pierwszym dniu mistrzostw było to (-23.5+) co oczywiście okazało się fantastycznym prezentem. Kolejne dni to juz "tylko" -20.5+ .Jednak i w tym przypadku under wchodził. Dziś również wydaje mi się, że można za średnią stawkę postawić na mniej niż 18.5. Choć niestety jest już większe ryzyko niż chociażby wczoraj.
|
Do góry
|
|
|
|
#339090 - 06/05/2005 13:04
|
member
Meldunek: 17/04/2004
|
mhm usa wiadomo pewniak i to duzy kurs, warto zagrac 1 natomiast ciekawia mnie Wasze typy na niemcow  , toz to prawie taka sama ekipa jak austria - moze troszke wiecej indywidualnosci, ale mysle ze jako gospodarz dzis austriacy wynagrodza kibicom brak awansu do 2 rundy i wygraja po ciezkim boju  stawia mte dwie druzyny )usa i aut) za 10 zl. Nie poisze ze wygraja austriacy ale mam taka nadzieje ktora w koncu nie jest bezpodstawna a kurs grzechu wart 
|
Do góry
|
|
|
|
#339094 - 06/05/2005 16:15
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/04/2005
|
Quote:
no i nie sprawdzaja sie na razie wasze prognozy co do dunczykow, ale to trudny mecz w sumie choc juz 3;0 dla danii . Szkopy prowadza 1;0 i obawiam sie ze juz remisu najmniej nie oddadza
nigdy nie mow nigdy 3-3
|
Do góry
|
|
|
|
#339095 - 06/05/2005 16:55
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/05/2004
|
Quote:
no i nie sprawdzaja sie na razie wasze prognozy co do dunczykow, ale to trudny mecz w sumie choc juz 3;0 dla danii . Szkopy prowadza 1;0 i obawiam sie ze juz remisu najmniej nie oddadza
Jak się nie sprawdzają skoro się sprawdzają ??? 
pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#339096 - 06/05/2005 16:58
|
enthusiast
|
Quote:
to raczej Twoje prognozy sie nie sprawdziły z austrią
|
Do góry
|
|
|
|
#339099 - 07/05/2005 05:30
|
Live fast, die young
Meldunek: 25/02/2004
|
Na dzis mozna zagrac: Bialorus - Kazachstan 1 - druzyny o podobnym potencjale, jednak dla mnie bramkarz ciut lepszy, mimo ze statystyki maja podobne, no a w napadzie lukaszenki posiadaja indywidualnosci, ktore moga ten mecz rozstrzygnac. Czechy - Słowacja 2 - widzialem zarowno Slowakow jak i Czechow, Czesi strasznie meczyli, bez Jagra bedzie im ciezko, a nawet jak zagra to nie wiem czy ze zlamanym palcem wystarczajaco wspomoze, Slowacy sie rozstrzelali z Austriakami, miejmy nadzieje, ze odnalezli skutecznosc, bo chyba maja najmocniejszy atak na mistrzostwach. Kanada - Szwecja 1 - tu prognozuje mecz podobnymi do tego ze Stanami, bramki strzela 1 linia, reszte meczu broni Brodeur i Kanada wygra nisko. Lotwa - Ukraina 1 - Łotysze powinni sobie poradzic z druzyna poziomem podobna do Slowenii raczej, Ukraincy bez znanych nazwisk, bez stworzonego wiekszego zagrozenia pod bramka faworytow i meczarnie z Dunczykami nie przekonuja.
|
Do góry
|
|
|
|
#339100 - 07/05/2005 05:52
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/12/2003
|
Ale wczoraj nas Yankesi z Finami uroczyli piękną 3 tercją - kwitensensja hokeja - piękna szybka gra i emocje do końca z wycofaniem bramkarza i golem na remis w końcówce  Zkazywani na porażkę Finowie pokazali lwi pazur wczoraj i kto wie co się jeszcze na MŚ stanie.
|
Do góry
|
|
|
|
#339101 - 07/05/2005 09:25
|
member
|
mhm zgadzam sie co do dzis : bialorus 1 - mysle ze sa po prostu lepsi no i zapewne teraz maja juz apetyty na cwiercfinal typ 1 9/10
lotwa - chyba prawie o klase lepszy zespol, gra przypomina juz slabeusza czolowki, cos jak szwajcaria, zas ukraincy awansowali bo awansowac musieli porzy dunczykjach, chociaz i tak mizernie z nimi wygrali, typ 1 8/10
wszystki znaki na niebiue i ziemi wskazuj nam kanade do rgania bo kurs zajebisty i powinni wygrac, ale szwedzi pewnie wola grac w cwiercfinale z ruskimi niz czechami lub slowakami stad bedzie walka, kibicuje kanadzie, postawie na nia kase ale za wieksza kaske nie polecalbym jezeli komus zalezy na portfelu,typ1 6/10
no i perelka dzisiejszego dnia czyli czachy - slowacja - mysle ze za wieksza kase tylko wariat by to postawil, to raczej jest jeden z tych meczy do ogladania i podziwiania a nie denerwowania sie o pieniadze, wiec kompletnie no bet, ew. "na przypal" X za pare zlociszy
Mam pytanko - nei wiecie ktory mecz bedzie na polsacie na zywo ?? kanada czy czechy ??
|
Do góry
|
|
|
|
#339104 - 07/05/2005 22:02
|
Pooh-Bah
|
jutro ciekawy meczyk w grupie walczacej o utrzymanie austria-dania ja uwazam ze ustryjacy u siebie spokojnie to wygraja a kurs ladny bo w profie 1.61 co sadzicie o grze na austryjakow
|
Do góry
|
|
|
|
#339105 - 07/05/2005 22:23
|
Live fast, die young
|
Ogladalem 2 meczyki na szczycie, no i chyba sie wyklarowal faworyt, jest nim druzyna Czech, ktora ma zdecydowanie najlepszego bramkarza, nie wliczajac Mezina oczywiscie, ktorego za gorszego nie uwazam. Slowacja 0 szans dzieki bramkarzowi i obroncom, szkoda tez ogladac Satana w takiej formie, ale co zrobic. Czesi z kolei forma conajmniej niezla, widac juz, ze sie w grupach oszczedzali co nieco. Brodeur obok kilku niezlych interwencji niestety zaliczyl wpadki, ktorych zaliczyc nie powinien, Kanada zamist spokojnie prowadzic gre poszla na wymiane ciosow i Szwedzi wygrali mecz dzieki lepszej postawie bramkarza, ktory zadnej bramki nie dogral, a takze wybronil pare razy przyzwoicie.
|
Do góry
|
|
|
|
#339106 - 07/05/2005 22:26
|
Live fast, die young
|
Quote:
jutro ciekawy meczyk w grupie walczacej o utrzymanie austria-dania ja uwazam ze ustryjacy u siebie spokojnie to wygraja a kurs ladny bo w profie 1.61 co sadzicie o grze na austryjakow
calkowicie sie zgadzam, Austria powinna ten mecz wygrac i to jest jedyny typ na jutro z hokeja jak dla mnie.
|
Do góry
|
|
|
|
#339108 - 08/05/2005 08:14
|
veteran
Meldunek: 18/11/2004
|
Austria-Dania un 5.5
Obie druzyny nie posiadaja super-atakow. Przewiduje 2-1 3-1 dla Austrii
|
Do góry
|
|
|
|
#339110 - 08/05/2005 10:21
|
journeyman
Meldunek: 06/02/2005
|
Goldi to nie jest Private Picks.Uzasadnij swój typ.
|
Do góry
|
|
|
|
#339111 - 08/05/2005 11:04
|
Pooh-Bah
|
Panowie! Po wzorajszym rozjechaniu Slowakow 5-1 dzis Czesi nie powinni miec problemu z Rosja.Pytanie,dlaczego stawka az 1.9? Wedlug mnie typ 1x za 1.32 powinien wejsc na bank.Co do meczu Kanada-Finlandia,to sadze ze NHLowcy sa mocno podraznieni porazka ze Skandynawami i wezma odwet na ich sasiadach.Czechy 1x 10/10,Kanada 1 8/10.Co o tym sadzicie?
|
Do góry
|
|
|
|
#339112 - 08/05/2005 11:24
|
Pooh-Bah
|
Onda,Ralf,jak zapatrujecie sie na mecz Czechow dzis? czy moiga sprawic niespodzianke in minus? Nie ogladalem ich zadnego meczu,bazuje na statyst itp
|
Do góry
|
|
|
|
#339115 - 08/05/2005 12:15
|
enthusiast
Meldunek: 14/04/2005
|
Quote:
Polecam typ
16:15 Kanada - Finlandia (hc 0 : 0,5) ... 1 ... 1,60 ... GAMEBOOKERS
Kanada przyjechala na mistrzostwa swiata w prawie najmocniejszym skladzie i graja tutaj bardzo dobrze, wczoraj stworzyli piekne widowisko jednak przegrali ze Szwedami 4:5, Finowie przedwczoraj remisowali 4:4 z USA, jednak przegrywali juz 1:3, mysle ze Kanadyjczycy powinni dzisiaj wygrac z Finami oczywiscie to nic pewnego bo spotykaja sie dwie silne druzyny ale nalezy pamietac ze Finowie przyjechali w mocno rezerwowym skladzie.
|
Do góry
|
|
|
|
#339116 - 08/05/2005 12:39
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/08/2004
|
calkowicie sie zgadzam, Austria powinna ten mecz wygrac i to jest jedyny typ na jutro z hokeja jak dla mnie. Austria-Dania un 5.5 Ej,Wy znawcy...
|
Do góry
|
|
|
|
#339118 - 08/05/2005 13:06
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/11/2004
|
Quote:
Quote:
Polecam typ
16:15 Kanada - Finlandia (hc 0 : 0,5) ... 1 ... 1,60 ... GAMEBOOKERS
Kanada przyjechala na mistrzostwa swiata w prawie najmocniejszym skladzie i graja tutaj bardzo dobrze, wczoraj stworzyli piekne widowisko jednak przegrali ze Szwedami 4:5, Finowie przedwczoraj remisowali 4:4 z USA, jednak przegrywali juz 1:3, mysle ze Kanadyjczycy powinni dzisiaj wygrac z Finami oczywiscie to nic pewnego bo spotykaja sie dwie silne druzyny ale nalezy pamietac ze Finowie przyjechali w mocno rezerwowym skladzie.
"Kanada przyjechala na mistrzostwa swiata w prawie najmocniejszym skladzie"  wczorajszy mecz z trzema koronami to potwierdził szczególnie w defesywie  tu masz kilku grajków którzy grali we wrzesniu w Pucharze Swiata Obrońcy Eric Brewer Adam Foote Scott Hannan Scott Niedermayer Chris Pronger Robyn Regehr Napasnicy Jarome Iginla Vincent Lecavalier Mario Lemieux Brad Richards Joe Sakic Martin St. Louis (o jakimś Blake,Nieuwendyku, Brind`Amourze,Yzermanie czy Shanahanie nie wspomne) a na MS ich brakuje 
oczywiście nie twierdzę ,że kanada nie wygra bo sam ją zagrałem ,ale z tym najmocnieszym składem przesadziłes i to mocno
|
Do góry
|
|
|
|
#339119 - 08/05/2005 13:52
|
Carpal Tunnel
|
Pierwszy moj i jeżeli zly,to ostatni typ w tym dziale : Czechy - Rosja 1X 1.40 z unibetu.Zobaczymy,kto lepszy...
|
Do góry
|
|
|
|
#339122 - 08/05/2005 18:18
|
Pooh-Bah
|
Nawoj puscilem Czechy 1x,mam nadzieje ze nasze wspolne sukcesy w recznej powtorza sie i wtym dziale
|
Do góry
|
|
|
|
#339123 - 08/05/2005 20:08
|
Carpal Tunnel
|
Wiesz,Drogi Italo,szkoda ze dzisiaj nie trzymaliśmy się ręcznej.Wszedl kurs 2.4 i 3.6,o ktorym pisalem,a zagralem symbolicznie.Coś mi się wydaje,że knedle wdupią dzisiaj.Pozdrawiam i czeskie pi...y,do boju!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#339124 - 08/05/2005 20:42
|
Live fast, die young
|
Quote:
Pierwszy moj i jeżeli zly,to ostatni typ w tym dziale : Czechy - Rosja 1X 1.40 z unibetu.Zobaczymy,kto lepszy...
Czechy - Rosja 1:2 - jednak wyszlo na moje x2 , dziekuje Ci za piekna walke jaka w naszym imienue stoczyly pepiki ze sborna , chodzi mi tylko o to, zebys na drugi raz nikogo bezpodstawnie nie krytykowal 
|
Do góry
|
|
|
|
#339125 - 08/05/2005 20:44
|
Carpal Tunnel
|
Przepraszam,spieprzam stąd,po prostu nie znam się na hokeju
|
Do góry
|
|
|
|
#339126 - 08/05/2005 21:01
|
journeyman
Meldunek: 21/04/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#339129 - 09/05/2005 08:42
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/11/2004
|
Quote:
co sądzicie o Hc Niemcy> lub ilosci goli-mi sie wydaja ze wygraja spokojnie(noz na gardle)tylko cz\y bedzie ten over?
nie mów nic o niemcach dzis dzień zwycięstwa 
|
Do góry
|
|
|
|
#339130 - 09/05/2005 08:46
|
addict
Meldunek: 10/08/2004
|
Quote:
Quote:
co sądzicie o Hc Niemcy> lub ilosci goli-mi sie wydaja ze wygraja spokojnie(noz na gardle)tylko cz\y bedzie ten over?
nie mów nic o niemcach dzis dzień zwycięstwa
Dobrze mowisz ,ale nie stety mozna obstawia mecze gdzie pisze Niemcy 
|
Do góry
|
|
|
|
#339131 - 09/05/2005 09:02
|
enthusiast
Meldunek: 14/03/2005
|
Zauwazyliście pewnie po wczorajszym dniu , że zespoły które grają dzień po dniu mają obniżke formy w drugim spotkaniu. Oczywiście to nie jest żadna reguła , zawsze trafia się słabszy dzień w turnieju bo nie sądze żeby to były "szachy" kto ma na kogo trafić w ćwiercfinale. Jednak idąc tym torem można zaryzykować undery w dzisiejszych meczach , zwłszcza , że faworyci grają z zespołami defensywnymi , skupiającymi się na obronie takimi jak Kazachstan , Białoruś , Ukraina , w meczu Finów z Łotyszami dla tych drugich jest to mecz o ćwierfinał zatem możnaby zaryzykować x2 po dwóch bardzo trudnych spotkaniach Finów z Usa i Kanadą.Podobnie rzecz ma się z Białorusią ewentualne zwycięstwo nad Szwajcarami może acz nie musi pomóc im w wejściu do ćwiercfinału.Oczywiście oba typy za niewielką stawke tak dla sprawdzenia Mej teori  Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#339132 - 09/05/2005 10:32
|
enthusiast
|
USA - UKRAINA 1 kurs 1,1 lub HC-2,5 kurs 1,65
Myśle że trudno tu będzie o jaką kolwiek niespodziankę USA gra wyśmienicie,strzela dużo bramek i jedyny ich mecz gdzie nie nastrzelali był to występ z Kanadą ( jedyna porażka ) skoro wczoraj potrafili strzelić 5 goli Szwedom nie widze przeszkód aby dzis podobna ilość goli wpadła do siatki Ukraińców. Myśle że kurs 1,1 jest niski ale według mnie 95 % pewności co do kurs na handi cup myśle że jakieś 70 % i również zaryzykuje za mniejsze pieniądze
Finlandia - Łotwa 1 kurs 1,25
Finowie myśle nie na próżno zagrali świetny mecz z USA oraz Kanadą ( dwa remisy ) by nie sprostać Łotwie.Nie sądze żeby wygrali jakąś olbrzymią różnicą bramek ale myśle że powinni się uporać z Łotyszami którzy w tych mistrzostwach pokonali tylko Słowenie i Ukraine.
|
Do góry
|
|
|
|
#339133 - 09/05/2005 10:42
|
old hand
Meldunek: 09/02/2004
|
MAŁA PROŚBA......ma ktoś "szybkiego linka" do tych mistrzostw?...chodzi mi głownie o mecz Słowenia-Niemcy bo livescore ma duże opóżnienie...proszę o odpowiedz
|
Do góry
|
|
|
|
#339134 - 09/05/2005 10:51
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/12/2003
|
Quote:
MAŁA PROŚBA......ma ktoś "szybkiego linka" do tych mistrzostw?...chodzi mi głownie o mecz Słowenia-Niemcy bo livescore ma duże opóżnienie...proszę o odpowiedz
Na pewno jest na początku tematu - ale znajdziesz tu www.iihf.com - na razie Niemaszki w końcówce 1 tercji 2-0 wygrywają 
|
Do góry
|
|
|
|
#339135 - 09/05/2005 11:07
|
old hand
|
ten link nie wchodzi.....na początku tematu nie ma....a Niemiaszki prowadzą 3-0.....mam overa....i szansę na to że wejdzie....proszę o tego linka
|
Do góry
|
|
|
|
#339136 - 09/05/2005 11:17
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/03/2005
|
Quote:
ten link nie wchodzi.....na początku tematu nie ma....a Niemiaszki prowadzą 3-0.....mam overa....i szansę na to że wejdzie....proszę o tego linka
http://www.ihwc.net/english/ teraz powinno chodzic 
|
Do góry
|
|
|
|
#339137 - 09/05/2005 11:22
|
old hand
|
chodzi....4-0 dla Niemców....tak trzymać chłopaki.....jeszcze tylko 2 brameczki....:):):)
|
Do góry
|
|
|
|
#339138 - 09/05/2005 11:26
|
old hand
|
szkoda że Niemcy nie obchodzą dziś dnia zwycięstwa.....6-0. .....i 85 PLN z rana dla Pawelka....thx..chłopaki
|
Do góry
|
|
|
|
#339139 - 09/05/2005 11:31
|
enthusiast
|
trzeba było wcześniej napisać coś o tym meczu i polecić innym a nie teraz twoje posty opierają się na wychwalaniu że niemcy wygrywają a ty zgarniasz kase
|
Do góry
|
|
|
|
#339141 - 09/05/2005 11:41
|
old hand
|
nie miałem żadnego info na temat tego meczu.....słowo honoru....to że zagrałem overa to czysty przypadek...po prostu kurs był wyższy...a potrzebna mi była "adrenalina"....
|
Do góry
|
|
|
|
#339143 - 09/05/2005 13:29
|
addict
Meldunek: 29/02/2004
|
Orientujecie się, jaki mecz będzie o 16:10 pokazywany na Polsacie Sport?
|
Do góry
|
|
|
|
#339144 - 09/05/2005 15:21
|
old hand
Meldunek: 24/04/2005
|
mam pytanie nie orintuje się w hokeju a musiałem dołożyć coś na miejscu do czeskiej piłki musza byc 3 spotkania i dałem finlandia-łotwa 1 ale nie wiem czy finowie musza te spotkani wygrać?
|
Do góry
|
|
|
|
#339145 - 09/05/2005 15:35
|
stranger
Meldunek: 05/05/2005
|
Czy wie ktoś gdzie sa statystyki do ligi hokejowej AHL???
|
Do góry
|
|
|
|
#339150 - 09/05/2005 18:03
|
member
Meldunek: 20/12/2004
|
na USA umoczyłem 300zł tak jak ktos powiedzial mial to byc mnoznik podatku a tu dup...a
|
Do góry
|
|
|
|
#339152 - 09/05/2005 19:44
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Fajnie dziś kolejan niespodzianka bedzie Finlalndia się skończy 0:0
Ja bym sie nie zmartwil tym wynikiem bo zagralem na live przed chwila ze nie bedzie juz goli za 15 euro 
|
Do góry
|
|
|
|
#339153 - 09/05/2005 20:33
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Quote:
Fajnie dziś kolejan niespodzianka bedzie Finlalndia się skończy 0:0
Ja bym sie nie zmartwil tym wynikiem bo zagralem na live przed chwila ze nie bedzie juz goli za 15 euro
Finlandi - Lotwa (0-0) ,60 euro wpadlo do raczki 
|
Do góry
|
|
|
|
#339154 - 09/05/2005 21:11
|
enthusiast
Meldunek: 14/03/2005
|
Quote:
Zauwazyliście pewnie po wczorajszym dniu , że zespoły które grają dzień po dniu mają obniżke formy w drugim spotkaniu. Oczywiście to nie jest żadna reguła , zawsze trafia się słabszy dzień w turnieju bo nie sądze żeby to były "szachy" kto ma na kogo trafić w ćwiercfinale. Jednak idąc tym torem można zaryzykować undery w dzisiejszych meczach , zwłszcza , że faworyci grają z zespołami defensywnymi , skupiającymi się na obronie takimi jak Kazachstan , Białoruś , Ukraina , w meczu Finów z Łotyszami dla tych drugich jest to mecz o ćwierfinał zatem możnaby zaryzykować x2 po dwóch bardzo trudnych spotkaniach Finów z Usa i Kanadą.
Teoria sprawdziła się w 100% jeśli chodzi o undery no i Łotwa nie przegrała a więc bardzo udany dzień 
|
Do góry
|
|
|
|
#339155 - 09/05/2005 21:38
|
member
|
wow no i dzisiejszy dzionek nam dal wszystkim do wiwatuy  Niemcy - Dania - po dzisiejszym meczu mysle ze szwaby jutro tez powioza dunczykjow - bo musza zeby sie utrzymac, tzn wystarczy niby remis ale znow ten nie urzadza dunczykow, wiec nie bedzie kalkulacji - na remisy sie w hoekju po prostu nie gra - remis inny jka 0;0 w hokeju to czysty przypadek, wg mnie jutro jednak niemcy powinni wygrac, aha no jeszcze kurssow nei ma ale to tym lepiej sie typuje (na swiezo:D:) 222 16:15 Slowacja - Kazachstan 1, slowacy sa jednak lepsi napewno od kazachow, ortzasneli sie juz po porazce z pepikami a poza tym lepiej grac z USA niz ze szwecja czy kanada 223 16:15 Kanada - Ukraina mhm mysle ze ukraqincy sa wycienczeni meczem z USA poza tym chyba jutro kanada przypieczetuje 1 miejsce  wyjasnienie ponizej 224 20:15 Czechy - Bialorus 1, bialoruysini sa juz pewniue podlamani bo mieli szanse na cwiercfinal, czesi wygraja ale niezbyt wysoko 225 20:15 Szwecja - Lotwa no i perelka dnai jka dla mnie !!! jezeli szwedom niebyt sie zachce grac o to 1 miejsce to mamy ludzie senssacje i lotwa zamiast finow w cwiercfinale !!!!  :), mysle ze jest tu ziarenko prawdy i lotysze maja szanse - skoro remis z finami wytyrali to dlacz3go na fali uniesienia nie moga minimalnei wygrac ze szwedami ???:):)
|
Do góry
|
|
|
|
#339157 - 09/05/2005 22:18
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/07/2003
|
Szwedzi chyba sie nie lubia z Finami - tak mowili w Europa da sie lubic  Ale na ME Szwedzi z Dania sie dogadali, wiec...
|
Do góry
|
|
|
|
#339160 - 10/05/2005 05:24
|
Live fast, die young
|
Pomylka!! Szwedzi przy remisie graja ze Szwajcaria, a nie Slowacja, wiec jeszcze lepiej. Remis z kolei nic nie daje Lotyszom, poza tym lotwa grala wczoraj ciezki mecz, ktory ich mysle duzo kosztowal, jak dla mnie na dzis: Kanada - Ukraina 1 Slowacja - Kazachstan 1 Czechy - Bialorus 1 Szwecja - Lotwa 1 Mysle, ze wszystkie teoretycznie lepsze druzyny wygraja swoje mecze pod niu odpoczynku. Ich rywale grali wczoraj mecz, co jak pokazuja MS ma decydujace znaczenie. W przypadku Bialorusi wezmie tez udzial czynnik motywacyjny, przynajmniej tak mysle, przegrali wczoraj swoja szanse, wiec dzis nie ebda juz tak walczyc raczej. Lotysze z kolei, jesli chca awansowac musza zagrac va banque, a jako ze grali mecz z Finami wczoraj, mysle ze im starczy sil na 1 tercje. To jest scenariusz optymistyczny! Szczerze mowiac to nie widze sensu odpuszczania meczykow na MŚ w takiej sytuacji, w jakiej sie znajduja te druzyny obecnie.
|
Do góry
|
|
|
|
#339161 - 10/05/2005 07:23
|
veteran
Meldunek: 01/05/2005
|
tez mi sie tak wydaje 4 jedyneczki i bez zadnych walkow wczoraj byly dwa i wystarcza czesi i szwedzi po poraszkach bede chieli wygrac i kanada ze slowacja tez mysle ze spokojnie wejda te mecze pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#339163 - 10/05/2005 09:46
|
Live fast, die young
|
|
Do góry
|
|
|
|
#339165 - 10/05/2005 10:05
|
Carpal Tunnel
|
witam pomijajac kwestę zmęczenia w.w. druzyn, z czym sie zgadzam całkowicie, na pierwszy rzut oka też obstawiłbym jedynki na faworytów. M Moim skromnym zdaniem sprawa wyglada tak  KAZ-SVK 16:15 Zwyciestwo( ale czy pewne:) ???) Słowaków, gdyż muszą wygrać, żeby mieć cień szansy na przeskoczenie Czechów, w wypadku ich przegranej.Grają wczesniej, wiec nie bedzie żadnej kalkulacji.Po prostu musza wygrąc i czekać na to co zrobią Czesi. UKR-CAN 16:15 Podobna sytuacja. Canada musi wygrac, gdyz wygrana daje im nawet szanse na zajecia I miejsca, lub zjęcie pewnego II miejsca przed USA.graj wczesniej, wiec nie będa znać wyników drugiego spotkania w grupie. Spośród Słowacji i Kanady, zwycięstwo Canady wydaje sie nieco pewniejsze CZE-BLR 20:15 Jezeli Słowacy wygraja, to samo muszą zrobić Czesi:) wszystko więc zależy od występu Słowaków SWE-LAT 20:15 Mają najwieksze szanse na zajecie I miejsca w grupie i grania ze Szwajcarami w ćwiercfinale.wiec powinni to wygrać. tez duzo tu zależy od występu Canady O co tym wszystkim sądzicie??? Mozna liczyć na pewna wygrana Słowaków czy odpuścili już sobie???
|
Do góry
|
|
|
|
#339167 - 10/05/2005 10:12
|
veteran
|
ja mysle ze spokojnie wejda 4 jedyneczki tak gram albo ze canada wygra 2 golami
|
Do góry
|
|
|
|
#339168 - 10/05/2005 10:15
|
Live fast, die young
|
Mysle, ze Slowacy zawalcza, to nie bedzie bezposredni pojedynek, ale jednak pojedynek z Czechami, maja im cos do udowodnienia i beda robic wszystko, zeby sie odegrac, natomiast z Kazachow wydaje mi sie, ze uszlo powietrze. Dla mnie mecze o 1615 wydaja sie pewniejsze niz te o 2015, co nie zmienia jednak faktu, ze zagralem je wszystkie.
|
Do góry
|
|
|
|
#339169 - 10/05/2005 10:21
|
veteran
|
kazachowie i reszte ekipy co wczoraj grala bardzo zmeczona napewno wiec dadza rade dzis faworyciy wygrac mysle nad canada 2 golami winnnn
|
Do góry
|
|
|
|
#339170 - 10/05/2005 10:22
|
veteran
|
a szwedzi po ostatniej porawszce napewno ebda cheili sie z dobrej strony pokazac a lotwa pojezdzila troche wczoraj i szybcy szwedzi to wykorzystaja
|
Do góry
|
|
|
|
#339172 - 10/05/2005 10:27
|
veteran
|
no wlasnie tak che zagrac ze przynajmniej 2 golami pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#339173 - 10/05/2005 10:28
|
veteran
|
a niwiesz zcemu dzis wszyscy graja dubnica x2 sorki ze tutaj pytam
|
Do góry
|
|
|
|
#339175 - 10/05/2005 10:59
|
Live fast, die young
|
Quote:
a niwiesz zcemu dzis wszyscy graja dubnica x2 sorki ze tutaj pytam
Rivaldinho zarzucil taki typ, wiec go kazdy gra , ja tam sobie to odpuscilem, liga slowacka to dla mnie czarna magia 
|
Do góry
|
|
|
|
#339176 - 10/05/2005 11:11
|
veteran
|
canada ZE WYGRA PRZYNAJMNIEJ 2 GOLAMI i SLOWACJA 1
|
Do góry
|
|
|
|
#339178 - 10/05/2005 12:58
|
Inwestor
Meldunek: 07/12/2004
|
no to Niemcy spadaja do grupy B razem z Austriakami - gospodarzami  jutro austria-slowenia , ale austria bez szans na utrzymanie a slowenia wygrywajac zapewnia sobie utrzymanie kosztem niemaszków
|
Do góry
|
|
|
|
#339179 - 10/05/2005 14:30
|
enthusiast
Meldunek: 14/04/2005
|
Quote:
no to Niemcy spadaja do grupy B razem z Austriakami - gospodarzami 
jutro austria-slowenia , ale austria bez szans na utrzymanie a slowenia wygrywajac zapewnia sobie utrzymanie kosztem niemaszków
jesli austriacy wygraja bardzo wysoki roznica 9 goli to oni zostaja ale to jest niemozliwe ale szanse jakies tam maja nie pisz ze BEZ SZANS choc dla mnie zadanie nierealne
|
Do góry
|
|
|
|
#339180 - 10/05/2005 14:59
|
journeyman
Meldunek: 10/05/2005
|
napiszcie jak jest z awansem do cwiercfinalow jest jakies rostawienie czy losuja pomiedzy grupami czy lotwa jak wygra ze szwedami to ma szanse wejsc co wtedy decyduje przy takiej samej ilosci pktow z finami i remisem pomiedzy nimi ,bramki?????
|
Do góry
|
|
|
|
#339181 - 10/05/2005 16:34
|
enthusiast
Meldunek: 12/03/2002
|
Moim zdaniem o awansie do ćwierćfinałów decydują punkty, różnica bramek. Dlatego w przypadku zwycięstwa Łotyszy nad Szwecją z grupy F na czwartym miejscu awansowałaby Łotwa, która miałaby lepszą różnicę bramek od Finlandii. Moim zdaniem Szwedzi będą chcieli zająć 1 miejsce w grupie F, aby spotkać się w ćwierćfinale z E4 czyli Szwajcarią. Do tego potrzebne jest zwycięstwo nad Łotwą (w przypadku zwycięstwa Kanady nad Ukrainą - na razie w III tercji 2:1). Grupa F (jedna z możliwości) 1. Szwecja 8 2. Kanada 7 3. USA 6 4. Finlandia 5
|
Do góry
|
|
|
|
#339183 - 10/05/2005 21:20
|
Pooh-Bah
|
mam pytanko,bo nie moge znalesc.Czy na stronie mistrzostw jest miejsce w ktorym podane sa dokladne opisy z meczow strefy spadkowej,tzn kiedy byly kary w poszczegolnych tercjach i w ktorych minutach padly gole.Pytam bo w betandwin np jest opcja pierwszego gola lub pierwszego wykluczenia.Z gory dz.za podanie dokladnego odnosnika.Pozdr dla Vonseba za chat na zuzlu:)
|
Do góry
|
|
|
|
#339185 - 10/05/2005 23:42
|
newbie
Meldunek: 04/06/2004
|
Wątpię, żeby Austriacy łudzili się, że mają jeszcze szanse na utrzymanie. Dlatego jutro proponuję za niewielką stawkę Słowaków lub remis - za @2.00 w admiralbet.
|
Do góry
|
|
|
|
#339188 - 11/05/2005 08:33
|
enthusiast
|
Quote:
jest szansa dla asutri !! - musza wygrac 9 oma bramkami, a niemaszki pokazaly ze to jest realne aa przeciez sa mnei wiecej na tym samym poziomie co austriacy, w dodaktu graja gospodarze!!!
Tak patrząc na ten turniej to mistrzostwa dla Austrii są jednym wielkim niewypałem. Lodowiska nieprzygotowane , druzyna również. Ja myśle że Słoweńcy widząc szansę na pozostanie w grupie zrobią wszystko aby ten mecz wygrać. Wiec tutaj austiacy nie mogą wygrac tyloma bramkami. Jezeli w 1 tercji nie zdobęda duzej przewagi to zaczną mecz odpuszczac i Słovenia wtedy to wykorzysta i wygra mecz. To oczywiscie moja subiektywna opinia.
|
Do góry
|
|
|
|
#339189 - 11/05/2005 08:53
|
Live fast, die young
|
Dla mnie Austria to jest no bet!! Austraicy moze powalcza, ale z drugiej strony nie maja kim, raczej na pewno spadna, Slowency natomiast beda mieli ogromna motywacje, zeby ten mecz wygrac. Ale beda jaja, jakby spadli Niemcy, doslownie porazka roku. Dzis bede kibicowal Slowencom, zeby troche utarli nosa Szwabom, ktorzy byli chyba za pewni siebie, nie wiem czy sie nie ulozyli z Austriakami w pierwszym meczu itd. Ale na pewno pieniedzy na to nie postawie.
|
Do góry
|
|
|
|
#339190 - 11/05/2005 09:02
|
Pooh-Bah
|
a ja bym gral over bo wydaje mi sie ze zaczna jedni i drudzy od poczatku atakowac i brameczek kilka wpadnie
|
Do góry
|
|
|
|
#339191 - 11/05/2005 09:03
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/11/2004
|
Quote:
Quote:
jest szansa dla asutri !! - musza wygrac 9 oma bramkami, a niemaszki pokazaly ze to jest realne aa przeciez sa mnei wiecej na tym samym poziomie co austriacy, w dodaktu graja gospodarze!!!
Tak patrząc na ten turniej to mistrzostwa dla Austrii są jednym wielkim niewypałem. Lodowiska nieprzygotowane , druzyna również. Ja myśle że Słoweńcy widząc szansę na pozostanie w grupie zrobią wszystko aby ten mecz wygrać. Wiec tutaj austiacy nie mogą wygrac tyloma bramkami. Jezeli w 1 tercji nie zdobęda duzej przewagi to zaczną mecz odpuszczac i Słovenia wtedy to wykorzysta i wygra mecz. To oczywiscie moja subiektywna opinia.
stan lodowisk byl taki jaki byl czego efektem byl underowy charakter tych mistrzost co do dzisiejszego meczu mysle ze najrozsadniej jest zagrac under 5.5 tak jak piszecie slowency beda chcieli wygrac a to pociagnie za soba uwazna gre w obronie na wielkie strzelanie raczej sie nie zapowiada!! 
|
Do góry
|
|
|
|
#339198 - 11/05/2005 20:40
|
member
|
heeh ja piedole co za farsa  :D dobra kij jzu z kasa - juz wiecie dlaczego POLACY tak nie nawidza szwabopodobnych nacji  a swoja dorga - zlejemy im za kare pyte w przyszlym roku i bedzie OK  brawo SLowenia - lubie ich i nalezy im sie gr A a przefiannsowani austriacy beda sie kisic z nami w gr B na wieki - zobaczycie  i szwabensy tez hehehehehehe, lac niemaszkow w dupe przyjdzie nam wiec sie ciesze  p.s POLONIA BYTOM wygrala dzis derby z ruchem radzionkow i ma olbrzymie sznase na awans do 2 ligi (pilka nozna) !! brawo ,, hej polonia hej polonia !!! oby tak dalej zasluzone klubu polskie  :) p.s.2 nie kasujcie postu - [po prostu wyrazam swe emocje 
|
Do góry
|
|
|
|
#339201 - 12/05/2005 09:47
|
member
|
ja gram ciekawy kuponik ludzie  ::: awans finow awans szwedow remis czechy - usa wygrana kanady i perelka weekendu : Levante - Barca 1X !! finowie chyba sa lepsi opd pasywnych rosjan - pzoa tym umieja z nimi grac szwedzi - pewna wygrana - ale remisy chodza po ludziach  :D wiec daje awans czechy - usa - jak dla mnie 2 rowne zespolu z lekkim wskaAniem na naszych sasiadow, ale mysle ze nasz wielki brat nie odpusci i o awansie zadecyduje dogrywa i karne  kanada powinna wygrac dzis latwo z kaprysnie grajacymi slowakami - przed mistrzostwami mialem o nich diamewtralnie inne zdanie, ale coz zawiodlem sie do tego dorzucam mnoznik x 3 zl  mysle ze levante pokusi o sensacje i wygra lub zremisuje z barca, podejrzeqwam ze w hiszpanskiej lidze bedzie jeszcze troszke rywalizacji o majstra, poza tym jka dla mnie Levante to lepszy zespol niz barca  :D hehehehe)
|
Do góry
|
|
|
|
#339202 - 12/05/2005 13:20
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/10/2002
|
Kanada - Słowacja
Tak jak pisalem juz wczesniej, spotkają sie dwie moje najukochansze ekipy Przedczesny finał tych mistrzostw.. Od razu dodam ze nie obstawiam tego spotkania.. Obiektywnie patrząc Kanada jest na pewno faworytem, ale.. no wlasnie.. Slowacy na pewno nie pokazali wszystkiego na co ich stac.. Zwlaszcza mecz z Czechami mogl dac zly obraz reprezentacji Slowacji. Dzisiaj na pewno tanio skóry nie sprzedadza i walka bedzie do konca.. NO BET
Rosja - Finlandia
Kolejny ćwierćfinał którego nie ruszam. Także tutaj obie ekipy darzę uczuciem Chyba troszkę więcej walecznych Finów, którzy z czysto pod względem umiejętności są minimalnie słabsi od Rosjan ale pod względem walecznosci, hartu ducha, zgrania i t.zw. team spirit na pewno sa cenieni wyzej.. Finowie @2,60 ze zwrotem w przypadku remisu to dobra oferta.. Dla mnie jednak NO BET..
Szwecja - Szwajcaria
Kursy na reprezentację Trzech Koron jak na ćwierćfinał MŚ fatalne.. Jestem przekonany że sobie poradzą, czymże byłyby dlasze mistrzostwa bez Szwedów Handicap ustawiony na poziomie -2,5 gola i po ostatnim występie przeciwko Łotwie uważam ze do przejścia jednak... nie gram tego.. Po wyżej wspomnianym meczu z Łotwą mało kto zagra under5, ale ja tak wlasnie zrobie.. Under 5 @1,847... W bramce Szwajcarów David Aebischer znany z NHL, Szwedzi z Lundquistem.. Nie sądzę abysmy byli świadkami takich popisów strzeleckich jak w meczu Szwecja - Łotwa.. Wyżej cenię defensywę Helwetów.. Typ: under 5 @1,847 4/10
Czechy - USA
Najciekawszy do obstawiania mecz.. Czesi @1,8 i powyzej do wzięcia. Pokazali w meczu ze Słowacja że przyjechali tutaj nie dla zabawy ale zeby zwyciezyc w calych mistrzostwach.. Amerykanie mieli swoje wzloty i upadki, ale nie są takim monolitem i nie beda mieli za wiele do powiedzenia.. Stawiam dziś na Czechów i najprawdopodbniej nie obejrzymy za wielu bramek.. Typ: Czechy -0,5 @1,855 5/10
Pozdrawiam Dominik
|
Do góry
|
|
|
|
|
|