Witam.
Moja prośba o opinię stałych użytkowników.
Mam mały zatarg z totomixem jeżeli chodzi o wczorajsze mecze z pozycji 2905 - 2910.
Chodzi rzecz jasna o wygrany kupon, gdyby nie... nie powyższa pozycja 2905.
Piszę już z supportem totomixa od rana. Powiem szczerze, że zaczyna mnie wkurzać ton w jaki sposób mnie traktują.
Mecz NiemcyU21 - RosjaU21, który wystawili zakończył się remisem. Ja obstawiałem go jako 1. Wszystkie inne pozycje weszły. Kwota nieduża, zagrałem za 20 złotych, do wyjęcia niecałe 2 stówy. Ale sam fakt. Na wszystkich oficjalnych stronach piłkarskich, jak też u innych buków (nie polskich) widnieje u Niemców U20 - a to według mnie zasadnicza różnica. Chociażby skład.
Po pisaninie od rana panowie z supportu zaczynają sami sobie zaciskać pętlę, bo podali, że ustalali mecz według strony piłkarskiej rosji - swoją drogą gratulacje co do wyboru - i dopiero po meczu zamieszczono informację, że była to U20 po stronie Niemiec. Twierdzą, że było to PO FAKCIE w związku z tym nie poczuwają się do tego, żeby wprowadzić ZWROT.
Dla mnie jest to lekki kant, gdyż oficjalna strona Niemiecka jak i UEFY mówiła od początku o randze meczu.
Co Wy na to drodzy użytkownicy?
K A N T czy nie?