Strona 1 z 3 1 2 3 >
Opcje tematu
#341763 - 09/05/2005 08:08 NBA 09.05.2005
greender Offline
addict

Meldunek: 10/03/2005
Pacers at Pistons 8 p.m. ET

Mavs at Suns 10.30 p.m ET

Do góry
Bonus: Unibet
#341764 - 09/05/2005 09:16 Re: NBA 09.05.2005
snoopol Offline
addict

Meldunek: 26/09/2003
Dzis jade na Pistons i nie wyobrazam sobie innego rezultatu jak wygrana Detroit. Jesli idzie o play off to wszystko sie sprowadza do match-ups. A Pacers bez Artesta na zadnej pozycji nie maja przewagi nad Pistons. Zreszta w Palace w czasie play off ciezko komukolwiek nas pokonac. GO PISTONS !!!

Do góry
#341765 - 09/05/2005 10:53 Re: NBA 09.05.2005
tokara Offline
Pooh-Bah

prof wystawil linie na mecz phoenix-dalas i jest to 225 punktow ja jestem sklony zagrac za duze jak dla nie pieniadze na minusa co o tym sadzicie chce grac za 500 zlotych

Do góry
#341766 - 09/05/2005 10:58 Re: NBA 09.05.2005
greender Offline
addict

Stary no to Ci zajebiście jak sobie tam mieszkasz i obejrzysz na żywo taki pół finał ;D Ja już nie będe miał nigdy okazji zobaczyć Millera na żywo, poniewaz wyprowacam sie za ocean dopiero za rok.
PS. Pozdrów legende z Detroid jak ich spotkasz czyli INSANE CLOWN POSSE ;D ->

Kibicuje od zawsze Pacers, ale dzisiaj niestety nie stawiam na nich bo obawiam sie co do wygranej. Ale są inne fajne typy:

Suns - Mavs -6 (uważam, że zmęczone Dallas jeszcze nie doszło do siebie i gospodarze srogo ich pojadą)

over 224 w Phoenix (myśle, że też spokojnie padnie, gospodarze narzucą szybkie tempo)

under 171 w Detroid (przewiduje brzydki i mało ciekawy mecz, defense defense, nic poza tym : )

Do góry
#341767 - 09/05/2005 10:58 Re: NBA 09.05.2005
maverick Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/05/2002
BAW ma podobnie, inne buki również 224-225 - jak dla mnie ewidentny underek, co prawda Słoneczka wygrywają ofensywą, Dallas też zwoje rzuca, ale 225 to stanowczo za wysoka linia, w końcu to PO - liczy sie obrona, poza tym pierwszy mecz, więc powinni grać bardziej uważnie, szczególnie Dallas w obronie - pamiątka z Rakietami się przyda. Do tego ich ostatni mecz z Houston - jednak Dallas potrafi bronić

Ja postawię na under, bo innego rozwiązania nie widze - innych nie namawiam, jeśli chcą to postawią, jak nie - ich strata

Pozdrawiam;
Maverick

Do góry
#341768 - 09/05/2005 12:05 Re: NBA 09.05.2005
kazow Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/11/2004
W Pointbet linia na mecz Phoenix 225.5 a kursik na under @2.0

jak ktos chche to tylko brac

Do góry
#341769 - 09/05/2005 13:03 Re: NBA 09.05.2005
mopsiq Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/12/2004
Phoenix Suns (-6,5) - Dallas Mavericks (+6,5)
typ-(-6.5)
kurs-1.87
buk-expekt

mam przeczucie ze dzis dallas dostanie ostre baty gdzes rurznica wyniesie z 15pkt.na korzysc Phoenix ale mysle o

under 224,5 expekt

wynik koncowy bedze okolo 113-96

ale to tylko przeczucie ))))))))))

Do góry
#341770 - 09/05/2005 15:37 Re: NBA 09.05.2005
mak752 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 05/06/2003
A co myslicie o tym ze indiana nie przegra 8 pkt.
Ostatnio wrocil do nich tinsley i pokonali wysoko boston na wyjezdzie.

Do góry
#341771 - 09/05/2005 17:25 Re: NBA 09.05.2005
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Tak to bywa w NBA,że gdy rozsądek podpowiada jedno rozwiązania,wynik meczu stanowi to drugie:-)

Dziś pierwsza myśl o meczu w Detroit brzmi "under !" i trudno nawet z tym dyskutować,tak więc....over jak najbardziej mozliwy:-)

Zwraca uwage pewna....hmm...."prawidłowość" z jaka mamy do czynienia w fazie PO.
Im druzyna bardziej underowa,tym częściej robi overy i odwrotnie.
Oczywiście nie można przyjac tego za zasadę,ponieważ w omawianej parze graja 2 underowe teamy,a w 1 rundzie spotykały sie z przeciwnikami preferującymi styl ofensywny.

W 1 meczu undera jednak bym nie stawiał,niech pograja,zobaczymy jakie maja atuty i slabości.

Co do spreadu - najbardziej nielubiana przeze mnie wysokość 7-9pts i to od razu mnie odpycha od obstawiania:-)

Dlatego na dziś wybralem teaser
DET-IND 1(-4,0)
PHO-DAL under 232,0

Uznalem te 2 opcje za optymalne na dzisiejszą noc.
Middle stake,bo sa to 1 mecze w seriach,a w związku z tym przewidywalność duzo mniejsza niż w nastepnych.
Na podstawie gry 4 zespołów w 1 rundzie nie mozna,moim zdaniem,wyciagać daleko idących wniosków.

Z "normalnych" opcji handicapperskich na te 2 mecze chodzi mi po glowie tylko jedna
PHO-DAL 1(-6,0)
i to raczej zagram,ale za niska stawkę.

Dogrywki dzis w nocy nie przewiduje:-)

Do góry
#341772 - 09/05/2005 17:31 Re: NBA 09.05.2005
Zabielany Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/02/2005
Witam

Dzisiaj 2 ciekawe mecze ...

Pacers - Detroit
Zdecydowany faworyt w tej parze jest tylko jeden. Podmęczone Pacers moim zdaniem zostanie zmiecione z powierzchni ziemi. Detroit wygra to rywalicje do 0 lub 1.
Oczywiści nie bede grał Pistons za @1,15...bo to nie w moim stylu. Handi tez również odpada. Rozważam tutaj zagranie Pacers +5 do przerwy. Po kilku meczach zauwazyłem, że Pistons zazwyczaj gra słabe pierwsze połowy. W większośc spotkań z Phila przegrywali oni z Philą, by dopiero w 3 kwarcie dojść i odskoczyć rywalom. Jednak to taki typ ...raczej żeby tylko był ... mała stawka.

Dallas - Pheonix
Tutaj kandydat do awansu jest tylko jeden .... i jest to DALLA$$$ !!!! Kurs w profie @2,9 i zagrałem to bardzo grubo Jeśli chodzi o pierwszy mecz, to również skuszę sie na Mavs. Przed PO wszyscy zgodnie stwierdziliśmy że 2 runda dla Suns bedzie ostatnia w tym sezonie ... i tak bedzie. Cieszy mnie to że mało ośob gra na Dallas
Linia w tym meczu ogromna 225 jak na PO to jest to masakra. Muszę przyznac gdy wczoraj lukałem na oferte to od razu rzucił mi sie tutaj underek, jednak dzisiaj widze ze jest to chyba najpopularniejszy typ wiec go odpuszcze. Z doświadczenia wiem że takie typy często koncza sie porażka. 2 ofensywne zespoły, wiec moze byc róznie.

Reasumując :
Pacers +5 HT @1,91 ---> lekko
Dallas +6,5 @1,91 ---> grubo
Dallas @3,6 ---> średnio
Dallas(awans)@2,9 ---> grubo

Powodzenia

Nara

Do góry
#341773 - 09/05/2005 18:00 Re: NBA 09.05.2005
mopsiq Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/12/2004
Quote:

Witam

Dzisiaj 2 ciekawe mecze ...

Pacers - Detroit
Zdecydowany faworyt w tej parze jest tylko jeden. Podmęczone Pacers moim zdaniem zostanie zmiecione z powierzchni ziemi. Detroit wygra to rywalicje do 0 lub 1.
Oczywiści nie bede grał Pistons za @1,15...bo to nie w moim stylu. Handi tez również odpada. Rozważam tutaj zagranie Pacers +5 do przerwy. Po kilku meczach zauwazyłem, że Pistons zazwyczaj gra słabe pierwsze połowy. W większośc spotkań z Phila przegrywali oni z Philą, by dopiero w 3 kwarcie dojść i odskoczyć rywalom. Jednak to taki typ ...raczej żeby tylko był ... mała stawka.

Dallas - Pheonix
Tutaj kandydat do awansu jest tylko jeden .... i jest to DALLA$$$ !!!! Kurs w profie @2,9 i zagrałem to bardzo grubo Jeśli chodzi o pierwszy mecz, to również skuszę sie na Mavs. Przed PO wszyscy zgodnie stwierdziliśmy że 2 runda dla Suns bedzie ostatnia w tym sezonie ... i tak bedzie. Cieszy mnie to że mało ośob gra na Dallas
Linia w tym meczu ogromna 225 jak na PO to jest to masakra. Muszę przyznac gdy wczoraj lukałem na oferte to od razu rzucił mi sie tutaj underek, jednak dzisiaj widze ze jest to chyba najpopularniejszy typ wiec go odpuszcze. Z doświadczenia wiem że takie typy często koncza sie porażka. 2 ofensywne zespoły, wiec moze byc róznie.

Reasumując :
Pacers +5 HT @1,91 ---> lekko
Dallas +6,5 @1,91 ---> grubo
Dallas @3,6 ---> średnio
Dallas(awans)@2,9 ---> grubo

Powodzenia

Nara

jedna sugestia jak jestes pewien dallas awans to czemu nie grasz w expekcie na avans 3,7

a ty Kurs w profie @2,9 to 0,8 na kursie to spoooooro

Do góry
#341774 - 09/05/2005 18:07 Re: NBA 09.05.2005
g00niek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/10/2002
Ja zamiast skupic sie na nauce i pisaniu pracy magisterskiej mysle sobie o dzisiejszej nocce...

No właśnie under w Detroit.. Czy aby na pewno? Linia 173 bardzo niska.. Co będzie jesli staniemy sie swiadkami brutalnej walki z mnostwem fauli i technikow? Wtedy punkty bez gry mogą dociągnąć do overa... Nie ulegałbym hurraoptymizmowi na temat undera

Co do samego meczu to wiadomo za kogo będę trzymać kciuki.. Troche nie mogę się jednak zgodzić ze Snoopolem jeśli chodzi o match-ups... PG - Billups - Tinsley dla mnie remis, obaj rozgrywający na podobnym poziomie, jesli Chauncey zacznie grac jak w NBA Finals 2004 wtedy jego zdecydowana przewaga.. SG - Hamilton-Miller, tutaj tez podchwytliwy zestaw.. Hamilton dużo mlodszy, ruchliwszya, ale Reggie, znamy jego rzut i na pewno determinację gdyż ma już malo gier przed sobą... Po 3 meczu serii każdy kolejny może byc jego ostatnim... remis.. SF - Prince-Jackson, Jackson lepszy strzelec z dystansu i pół, Prince lepszy w wejsciach pod kosz i grze podkoszowej, troszkę mnie martwi że Tayshaun ma problemy ze zdrowiem... PF - O'Neal-R.Wallace kluczowa para.. na ten moment Jermaine jest chyba lepszym indywidualnie graczek od Sheeda, ale Wallace jest zdecydowanie bardziej doświadczony.. remis, C - B.Wallace-D.Davis zdecydowana przewaga Big Bena najlepszego defensora NBA..

Trzeba jednak napisac takze o trybikach ukladajacych sie pomiedzy zawodnikami a tu zdecydowanie wyzej cenie Pistons, lepiej ze sobą wspolpracują...

Będzie to trudna przeprawa dla Tłoków, moim zdaniem trudno będzie zakończyc serie w 4 lub 5 meczach, Indiana to cwana ekipa i potrafi grac na emocjach przeciwnikow... Nie podejmuję sie oceniac pierwszego meczu, chcialbym aby Detroit wygrali, a czy 1 czy 20 punktami to malo wazne

Druga para:

Więc...

Phoenix jest na pewno faworytem, ale czy na pewno Dallas będzie podmęczone... Ostatnie zwycięstwo nad Houston na pewno znakomicie podbudowało ich morale.. Świetnie zagrał playmaker Jason Terry... Jeśli Dirk zacznie grać tak jak potrafi to niespodzianka gotowa...

W derbach Texasu pierwsze 4 mecze padły łupem gości.. Czemu i tutaj miałoby tak nie być?

Założyłem sobie taki plan... Kurs na Dallas dość sukcesywnie rośnie, jeśli do momentu kiedy będe na chodzie dojdzie do 4 i powyżej gram Mavs...

Spójrzcie na wyniki Regular Season.. 3 mecze i 3 razy zwycięstwo gości 2 razy Phoenix w Texasie i 1 Dallas w Arizonie..

Na pewno Dallas @4 bedzie świetnym valuebetem.. Na razie w Pinnacle @3,65... czekamy

Co do under/over natomiast to jestem rozdarty... W RS w 3 meczach linia 225 punktów została przekroczona w 1 meczu.. W 1 rundzie PO Phoenix wspólnie z Memphis rzucili 225 punktów 1 w 4 meczach natomiast Dallas ani razu w siedmiomeczowej serii z Houston nie przekroczyli 225 punktów..

Nasuwa się zdecydowany under, ale... no właśnie jesli obie ekipy pójdą na ostrą wymianę ciosów to możemy być świadkami szalenie ofensywnego meczu i ogromnej liczby punktów... Tylko jaka jest na to szansa w PO? Minimalna... Wychodzi under...

Pozdrawiam
Dominik

Do góry
#341775 - 09/05/2005 18:36 Re: NBA 09.05.2005
Zabielany Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/02/2005
Quote:

Phoenix jest na pewno faworytem, ale czy na pewno Dallas będzie podmęczone... Ostatnie zwycięstwo nad Houston na pewno znakomicie podbudowało ich morale.. Świetnie zagrał playmaker Jason Terry... Jeśli Dirk zacznie grać tak jak potrafi to niespodzianka gotowa...

W derbach Texasu pierwsze 4 mecze padły łupem gości.. Czemu i tutaj miałoby tak nie być?

Założyłem sobie taki plan... Kurs na Dallas dość sukcesywnie rośnie, jeśli do momentu kiedy będe na chodzie dojdzie do 4 i powyżej gram Mavs...

Spójrzcie na wyniki Regular Season.. 3 mecze i 3 razy zwycięstwo gości 2 razy Phoenix w Texasie i 1 Dallas w Arizonie..

Na pewno Dallas @4 bedzie świetnym valuebetem.. Na razie w Pinnacle @3,65... czekamy

Przynajmniej jedna kompetentna, kreatywna osoba

żaruje oczywiście że jedyna

...ale mam ogromne przeczucie .... że Dallas wygra ten mecz .... handi +6,5 to juz dla mnie totalny komfort ... jezeli dodamy że mało osob to gra ... to juz wypas na maxa

Go Mavs Go !!!!!!!!

Do góry
#341776 - 09/05/2005 19:36 Re: NBA 09.05.2005
Gedzo Offline
enthusiast

Meldunek: 01/11/2001
Witam,

Co do wypowiedzi Zabielany87 na temat faworyta do awansu to jest tylko jeden ale Suns! a nie dallas.

Tak naprawde to jedyna zagadka tych PO to wlasnie postawa suns, na co ich stac? czy sa skazani na porazke w finale konferencji ze spursami? a moze juz teraz z dallas?.

Jedynym rosadnym zagraniem dzisiejszej nocy to dla mnie under 225 suns-dallas i ewentualnie za niewielka stawke win dallas.
Po takiej dlugiej przerwie jaka mieli sloneczka wydaje sie ze motoryka tego zespolu bedzie dzis na pelnych obrotach,roznie bywa i rozne rzeczy widzialem, (wrecz odwrotne) druzyna z wiekszym bagazem sil gubila swoj rytm gry(obym sie mylil). Dlatego uwazam ze dzis under moze byc dobrym uderzeniem.

Tak jeszcze przegladam oferte z pkt graczy i mysle o -2 amare vs dirk, to co pokazywal nowik w ostatnich meczach nei napaja optymistycznie pkt przed dzisiejszym meczem.

Z drugiej storny over Amare 27 tez linia do przeskoczenia, jedyna bariera moga byc faule amarego ktore uniemozliwia mu zdobywanie pkt, no bo kto ma go zatrzymac pod koszem?dampier? he, jezeli nash bedzie gral swoje i tym samym obslugiwac bedzie Amare to nie ma bata.

Pozdr.

Do góry
#341777 - 09/05/2005 20:49 Re: NBA 09.05.2005
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Quote:

...ale mam ogromne przeczucie .... że Dallas wygra ten mecz .... handi +6,5 to juz dla mnie totalny komfort ... jezeli dodamy że mało osob to gra ... to juz wypas na maxa

Go Mavs Go !!!!!!!!

Jakbym widział kopie wczorajszych Twoich postów na temat Euroligi

Wczoraj(i w piątek) 99% ludzi grało wraz z Toba na CSKA i tez był wg Ciebie wypas na maxa,to jak to jest w końcu z tym wypasem ,jak mało gra czy jak duzo gra?

Zgadzam się z Toba co do tego,że Dallas jest bardzo powaznym kandydatem na finał i nawet zdobycie mistrzostwa.
Podtrzymuje swoje zdanie,że dla Phoenix 2 runda to wszystko na co ich stać.
Obym się mylił,bo bedę jednak im kibicował na Zachodzie.

Nie zgadzam się natomiast co do hurraoptymizmu i pewniactwa,a to,że kurs na Mavs jest swietny nie stanowi dla mnie żadnej zachety do grania na gości.
U bukuff pełno codziennie świetnych kursów.

Ja zaryzykuję dzisiaj minus handi na Suns za middle,a jak się powiedzie to w meczu nr 2 kto wie czy nie postawie na Mavs.
Uważam,że po 2 meczach w Phoenix bedzie 1:1 i mam nadzieje,że to gospodarze wygraja mecz nr 1.

Co do undera to nie zmieniam zdania,a w razie czego bedą przecież zaklady na 2HT.

Do góry
#341778 - 09/05/2005 20:59 Re: NBA 09.05.2005
mmichaal Offline
old hand

Meldunek: 27/03/2005
W sportingbet na Detroit jest handi -8,5. Da rade taki typ Amkwish? Z tego co patrzylem Detroit mialo 6 dni wypoczynku, a Indiana moze byc zmeczona w pierwszym meczu po 7 z Bostonem.

Do góry
#341779 - 09/05/2005 21:00 Re: NBA 09.05.2005
dennis Offline
old hand

Meldunek: 20/01/2004
Detroit(-8,5)-Indiana 1
/1,9 - expekt/

Do góry
#341780 - 09/05/2005 21:08 Re: NBA 09.05.2005
boca juniors Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/05/2003
Ja sobie dziś zagrałem rekreacyjnie dwa single na gości,ponadto awanse Indiany i Dallas.
O Phoenix już sporo napisałem i dalej uważam,że kariery wielkiej nie zrobią w tym sezonie i uważam,ze maja spore szanse odpasć z Mavs,bo ze Spurs to już szans nie mają nawet w snach.Obydwa zespoły są bardzo mocne a ataku,ale w obronie już jest jednak pzrewaga Dallas i to jest moim zdaniem klucz do wygranej,ponadto właśnie takie przerwy często wybijają z rytmu i znowu mi się białka w oczach ścinają , jak słysze o zmeczęniu Mavsów.
Dla mnie własnie sa na fali i do tego w takim cugu,ze moga dziś wygrać z lekko rozleniwionymi Suns,a jak nie dzis to podwajam stawkę i na 2 drugi mecz znowu Mavs i tak do skutku.

Co do drugiej pary,to mimo,że nie darze sympatia Indiany, to jednak to ich widze w finale,a nie Tłuków.Detroit miało rok temu mega farta w meczach z Indianą i teraz czas wyrównać rachunki.Jest takie powiedzenie,ze życie nie znosi długów i Detroit zapłaci w tej rundzie za zeszłoroczne sukcesy.Moim zdaniem właśnie w tym roku, przez wielu niedoceniana Indiana zajdzie wysoko,bo mają charakter i są wyjątkowymi cwaniakami,nie gra tylko Artest,ale jak już zauwazyliscie,oni mają bardzo duży potencjał no i uszatego killera.A detroit jakieś słabe mi się wydaje,męczyli się z Philą,jak dla mnie Pacers wygrają przynajmniej raz w The Palace i aw2ansują do finału z Miami.

A ponadto zagrałem undera w Detroit(czuję nudny mecz i ultradefence) i overa w Suns,ale to drugie z czystej pzrekory ,bo każdy gra over a przeciez jedni i drudzy potrafią rzucać.

Do góry
#341781 - 09/05/2005 21:09 Re: NBA 09.05.2005
jarko 33 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/12/2003
mam pytanie wie ktos jaki mecz leci dzis na nba+
dzieki i pozdrawiam

Do góry
#341782 - 09/05/2005 21:18 Re: NBA 09.05.2005
SZYMEL Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 03/06/2004