Ale masówka na Czewe dzisiaj

Panowie bądźmy poważni. OK, nie mówię, że bety nie wejdą (a widziałem nawet na czyste zwycięstwo Akademików, bo nie mówię w tym momencie konkretnie o mecz.pl), ale takie bzdury jakie ludzie wypisują, że głowa mała. Skra zmęczona podróżą z Łodzi do Częstochowy? Bzdura. Zmęczona meczem z Belgami? No tym bardziej, że całość trwała 3 sety... Przemęczeni zawodnicy ostatnimi grami? Hm to po jaką cholerę nakupowano tyle gwiazd do Bełchatowa? Chyba właśnie po to, żeby mieć co najmniej dwie równe '6' i móc grać równie efektywnie na kilku frontach jednocześnie?
Przepraszam za to marudzenie wyżej, ale po prostu momentami drażni mnie ludzka bezmyślność. Typować każdy może jak uważa, wiadomo często się gra na tzw. 'nosa', ale już pisząc analizę wypadałoby napisać prawdę, fakty, jak sytuacja wygląda i to najlepiej z obu stron. O braku Murka już wszyscy zapomnieli?
Tak więc wywnioskować można, że odradzałbym dzisiaj jakiekolwiek bety na Częstochowę. Nawet set dla Akademików po @1,65 nie jest dla mnie żadnym value. Mimo wszystko to tylko moje subiektywne zdanie.