Ufek tylko ze nie kazdy kupon na mim koncie wymaga akceptacji. Nie wiem na jakiej zasadzie to dziala.
doktor006 idziesz do banku bierzesz polecenie przelewu i wypelniasz co tam pisze. Tu masz
WZOR jak to zrobic. Oplata wynosi aktualnie w PKo 5 zł i jesli zalapiesz sie na na popoludniowa sesje elixiru to bedziesz mial kase po 18 na koncie. Innaczej w kolejnym dniu rano.
Jesli szkoda ci 5 zł na oplate to tym samym sposobem mozesz zrobic to na poczcie - tam oplata 3 zł - tylko idzie do 3ch dni.
TERAZ jescze kilka slow o dodatkowych wygranych w Expekcie z okazji MS.
Co dnia spogladam czy to nie ja jestem tym sczesliwcem ktory zdobyl te 100zł. I co dzien nie znajduje swojego nazwiska. Ale jena rzecz chodzi mi po glowie i juz chyba wiem czemu ni jestem szczeslicem ktoremu dane jest to 100zł. Mianowicie zawsze znajduje sie na stroni glownej formulka:
Nagrodę w wysokości 100 złotych, za wskazanie zwycięzcy w spotkaniu Portugalia - Polska, otrzymuje Krzysztof K. z Chorzowa. (info z dn. 11.VI z Expekt.com/pol)
No wlasnie i tu lezy problem. Ja satwiam glownie na strzelcow na MS, nieraz U/o, innym razem jescze cos innego. I kurde nigdy nie widzialem aby ktos wygral te 100zł kto stawial na inna forme zakladow niz pojedynek druzyn.
Moze doczekam sie info Ze nagrode za wskazanie Pierwszego strzelca otrzymal Jan K. z Wawy? Albo za wskazanie Overa w meczu...