Arth od siebie moge dadac ze zgodze sie z Toba ze kombinuja. Podam kilka prostych przykladow:
Nie pamietam dokladnie z kim Wisla grala ale byl to mecz pucharu Polski. Sprawa miala sie nastepujaco mecz trwal a zaklady byly przyjmowane. Jakie bylo moje zdziwienie gdy udalo mi sie dodac do kuponu to zdarzenie ale nagle strona "zawisla" Co dziwne przed chwila polaczenie bylo bardzo stabilne. Wpisanie adresu expekt.com powodowalo wyskoczenie monitu Strona niedostepna. Ale nagle stal sie cud strona ruszyla a zdarzenia z Wisla nie bylo juz w ofercie.
Przyklad numer dwa - Poczatek sezonu MLB. Betmaker popelnil w ciagu dwoch pierwszych dni bledy wykladajac na tace surbety. Noz coz nie omieszkalem z nie z nich skorzystac. NO i wiele osob mowilo stary nie ma szans expekt zrobi zwroty ale jednak zklady wyplacone.(Zeby nie by goloslownym to byl to mecz:
Montreal Expos - Florida Marlins 1 +1.5 2.5 (Wynik 7-6)
Zaklad na Floride byl rowniez kursowo ponad 2.0)
Jakiez bylo moje zdziwienie gdy na drgui dzien kolejny surbet na MLB. Laczylo sie zaklad 1-2 oraz Handicap -1.5
Sprawa wygladala nastepujaca ze outsider przegral jednym pkt. Ale handicap +1.5 dawal mu wygrana 0.5 pkt! Co powodowalo ze zakldy oba byly wygrane. I jednak zaklady anulowano
Ale zaczal rozmowy z Expektem gdyz linia bledna bylo odwrocenie handicapow dla stron w zakldzie, zatem zaklad na 1-2 powinien zostac uznany. Mejl przeszedl bez echa.
Dzis klejna sytuacja zwana drazliwa:
Zalozylem kilka zakladow i wg mnie powinny nastapic zwroty na podane
zdarzenia :
1St Gol Japonia - Belgia
A Yanagisawa
J Inamoto
Oba zaklady figuruja w historii mojego konta.
Bramka padla w '48 min. Junichi Inamoto i Atsushi Yanagisawa nie
przebywali juz na boisku. (Zmiany w '46 min) Pierwsza bramka padla
w '48 min a zdobywca jej byl Hiroaki Morishima ktory zastapil
Atsushi`ego Yanagisawa.
Wg mnie zaklady na te dwa zdarzenia powinny zostac zwrocone gdyz obaj
pilkarze nie przebywali na boisku w czasie padniecia pierwszej bramki!
Przeczytalem zasady gry podane na stronie expektu na 1st gol jednak nie bylo mowy co sie robi w tym wypadku. Jawna samowolka?!