#375069 - 21/07/2005 12:44
BetAndWin - zostałem oszukany
|
enthusiast
Meldunek: 12/08/2003
|
Witam serdecznie, Tydzien temu w Poniedzialek wplacilem do nich 140 PLN, gdyz niechcac placic podatku u naziemnych zdecydowalem sie na granie u netowych bukow. Wybralem bukmachera BetAndWin glownie z powodu rekomendacji admina tego forum ktorego uwazalem za osobe ktora jest autorytetem i swinstwa nie reklamuje. W regulaminie z ktorym sie dobrze zapoznalem, jest napisane, iż depozyt mozna wyplacic po obroceniu go w calosci na zakladach w BetAndWin. Spelnilem ten warunek, obrocilem depozytem nawet dwukronie. Wczoraj zlecilem wyplate na konto bankowe wysylajac scan dowodu osobistego. Dzisiaj rano przed 10 zalogowalem sie na konto aby cos obstawic za reszte pieniedzy ktora mi zostala na koncie gracza. Nie znalazlem nic ciekawego wiec sie wylogowalem. Nastepnie chcialem zalogowac sie ponownie po godzinie 10. Wypisalo, że mam bledne haslo. Napisalem do supportu przekonany, że ktos ukradl mi konto jakis haker. Dostalem nastepujacą odpowiedz: Szanowny Panie Radosławie! Uprzejmie informujemy, że Pańskie konto zostało zamknięte przez nasz dział bezpieczeństwa, który na bieżąco kontroluje konta zakładów. Niestety nie udzielamy szerszej informacji. Z poważaniem, Support Team z betandwin Wszystko co napisalem jest prawdą, nie ukrywam niczego. Nie zrobilem nic zlego, w zadnym wypadku nie zlamalem regulaminu. BetAndWin to zlodzieje, przestrzegam przed nimi kazdego. Wasze pieniadze nie są u nich bezpieczne.  Staram się teraz o to aby zwrocili mi depozyt 140 PLN. Poinformuje jesli to nastąpi. Niepolecam i mam żal do Conrada.
|
Do góry
|
|
|
|
#375079 - 21/07/2005 17:14
Re: BetAndWin - zostałem oszukany
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/05/2005
|
Mnie denerwuje tylko to że tak dużo zwalasz na Conrada. Było kilka wypowiedzi krytycznych względem bawu, ale niechby ich było i kilkanaście (a tyle nie było) to porównaj to sobie do X tysięcy polskich graczy grających u nich regularnie. Ja się do nich zaliczam, parę miechów temu genialna promocja comeback do 200zeta i wszystko poszło bez problemu. (Comeback bo nie grałem u nich z pół roku - kursy na faworytów mają do dupy za to często perełki na zakładach live i underdogach) Wszędzie są ZONKI, może w tym buku nieco więcej niż w innym ale to nie znaczy że Conrad ma od razu płacić za to głową (ty pewnie byś chciał żeby jeszcze pieniędzmi). I kto mi zaręczy że na pewno zakładałeś 1 konto? Twoje słowo przeciwko innemu. Albo że jedna z tych 5 osób na wspólnym IP tego nie robiła. Może jakiś młody kolo zakładał i nie chce się przyznać żeby się rodzinka nie dowiedziała itp. A pewnie i tak się to za parę dni wyjaśni i będziesz pisał że problem rozwiązany itd (pewnie teraz nie będziesz choć się wyjaśni) Możesz nas ostrzegać że to buk złodziej, że zajebali Ci kasę, możesz ZASUGEROWAĆ Conradowi żeby wycofał się z promocji tego buka ale nie walić TONY OSKARŻEŃ pod adresem głównego admina. Jak ktoś ci ukradł pieniądze to przecież nie on. I skoro tyle opinii złych było to po kiego tam konto zakładałeś? Ano tak, bo tych X opinii złych pewnie kłamało bo nieomylny Conrad reklamował baw więc w to nie wierzyłeś? A teraz nagle się okazał wilkiem w owczej skórze? ROTFL Ja w baw gram okazyjnie, głównie Unibet i tego buka polecam - jeszcze nigdy nie było żadnych problemów a kursy chyba najlepsze w necie 
|
Do góry
|
|
|
|
#375080 - 21/07/2005 17:17
|
old hand
Meldunek: 12/12/2003
|
Jedna rada Zamim zdecydujesz sie gdziekolwiek zalozyc konto to najpierw CZYTAJ CZYTAJ I JESZCZE RAZ CZYTAJ. Na tym i na wielu innych forach mozesz sobie poszukac informacji o bardzo wielu bukach w tym m.in o BaW Wnioski same sie nasuwaja...
|
Do góry
|
|
|
|
#375082 - 21/07/2005 17:49
|
journeyman
Meldunek: 02/06/2005
|
Gram w BAW bardzo długo i jest to najlepszy bukmacher . Wpłacając 140 zł dostajemy drugie 140 zł bonusu , a więc razem mamy na koncie 280 zł . Aby wypłacić depozyt i bonus trzeba wnieść zakłady na łączną kwote 560 zł . Ty z tego co zrozumiałem postawiłeś zakłady na 280 zł . W tym momencie robiąc wypłate straciłeś prawo do bonusu , a więc nie rozumię w jaki sposób mogło zostać Ci coś jeszcze na koncie ? Konto zostało zablokowane ponieważ BAW kontroluje na bierząco cwaniaków którzy zakładają konta tylko aby wyciagnąć bonus . Potraktowali Ciebie jako potecjalnego oszusta i zablokowali Ci konto ale depozyt oddadzą Ci na 100 % . Mam tylko jeszcze jedno pytanie : Na jaką kwote zleciłeś wypłate i w jaki sposób ( moneybookers czy konto bankowe ) ? Ludzie którzy składają depozyty i robią wypłaty poprzez moneybookers są kontrolowani staranniej i częściej z wiadomych przyczyn . Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#375087 - 21/07/2005 18:04
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/11/2004
|
B&W mimo tego, ze sporo ludzi na nich narzeka ma bardzo wysoka (biorac pod uwage to, ze ma wysoka marze i nakladaja limity) ocene w sbr. Gdyby oszukiwali ludzi to z pewnoscia by nie mogli miec takiej oceny.
Warto to brac pod uwage kiedy kolejny amator bonusa nie zalapie o co chodzi w regulaminie i zalozy temat obrazajacy bucka i Conrada przy okazji.
Wojtek
|
Do góry
|
|
|
|
#375088 - 21/07/2005 18:09
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/11/2004
|
Quote:
TAk wiec regulamin interpretuje, że po jednokrotym obrocie depozytem mozna go wyplacic bez obracania bonusa. Czy to sie zgadza ?
A w jaki sposob chcesz obrocic depozytem nie obracajac wczesniej 3x bonusem? Najpierw liczy sie to co postawiles do 3x obrotu bonusem a potem do obrotu depozytem. Bylo to 10x pisane na forum ale jakos malo kto czyta uwaznie niestety.
Wojtek
|
Do góry
|
|
|
|
|
|