Strona 1 z 3 1 2 3 >
Opcje tematu
#375069 - 21/07/2005 12:44 BetAndWin - zostałem oszukany
zdechlak Offline
enthusiast

Meldunek: 12/08/2003
Witam serdecznie,

Tydzien temu w Poniedzialek wplacilem do nich 140 PLN, gdyz niechcac placic podatku u naziemnych zdecydowalem sie na granie u netowych bukow. Wybralem bukmachera BetAndWin glownie z powodu rekomendacji admina tego forum ktorego uwazalem za osobe ktora jest autorytetem i swinstwa nie reklamuje.

W regulaminie z ktorym sie dobrze zapoznalem, jest napisane, iż depozyt mozna wyplacic po obroceniu go w calosci na zakladach w BetAndWin. Spelnilem ten warunek, obrocilem depozytem nawet dwukronie.
Wczoraj zlecilem wyplate na konto bankowe wysylajac scan dowodu osobistego.
Dzisiaj rano przed 10 zalogowalem sie na konto aby cos obstawic za reszte pieniedzy ktora mi zostala na koncie gracza. Nie znalazlem nic ciekawego wiec sie wylogowalem.

Nastepnie chcialem zalogowac sie ponownie po godzinie 10. Wypisalo, że mam bledne haslo. Napisalem do supportu przekonany, że ktos ukradl mi konto jakis haker.

Dostalem nastepujacą odpowiedz:
Szanowny Panie Radosławie!

Uprzejmie informujemy, że Pańskie konto zostało zamknięte przez nasz dział bezpieczeństwa, który na bieżąco kontroluje konta zakładów. Niestety nie udzielamy szerszej informacji.
Z poważaniem,

Support Team z betandwin

Wszystko co napisalem jest prawdą, nie ukrywam niczego. Nie zrobilem nic zlego, w zadnym wypadku nie zlamalem regulaminu.

BetAndWin to zlodzieje, przestrzegam przed nimi kazdego. Wasze pieniadze nie są u nich bezpieczne.

Staram się teraz o to aby zwrocili mi depozyt 140 PLN.
Poinformuje jesli to nastąpi.

Niepolecam i mam żal do Conrada.

Do góry
Bonus: Unibet
#375070 - 21/07/2005 13:56 Re: BetAndWin - zostałem oszukany
grzegorz Offline
addict

Meldunek: 29/10/2004
ZGADZA SIĘ mi sie wydaje ze conrad bierze niezla kase za reklame ich tutaj.... dla mnie to rowniez dno!

Do góry
#375071 - 21/07/2005 15:07 Re: BetAndWin - zostałem oszukany
D_M Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/01/2005
odradzalem to sie smiali terar maja, podejrzewam ze mogly byc jakies powody ... wspolna siec, kombinajce wujek ciotka siostra zona itp lecz nie wiem napewno wiec nie saduje moze bylo wszystko ok tylko po ich stronie wina

I POWTARZAM TEMAT DO BAW JUZ JEST TRZYMAC SIE ZASAD bo jak tak dalej pojdzie to tu bedzie wiekszy burdel niz w SP , jeden zaklada ze zostal oszukany drugi ze jest promocja w expekt z smsami ludzie dajcie spokuj

Do góry
#375072 - 21/07/2005 16:38 Re: BetAndWin - zostałem oszukany
zdechlak Offline
enthusiast

D_M jestes z Austri/wieden to tam gdzie ma siedzibe ta firma BetAndWin. Fajnie masz. Ja bym sie przeszedl do nich.

A zakladam nowy temat, jestem na forum 2 lata i nigdy nie zalozylem tematu. Teraz to bylo przegiecie i wyjatek bo admin tego forum tak rozglaszal tego buka pomimo negatywnych informacji, pomimo informacji o oszustwach powinien on chronic swoich uzytkownikow przed tymi oszustami z BaW, a on jeszcze zacheca promocjami wabi.

Conrad teraz moglbys to naprawic i zrobic cos w zwiazku z moją sprawą gdyz na 100% wina jest po ich stronie, nieczego nie zrobilem, jestem niewinny, konto mam u nich jedno.
Prosze teraz wstaw sie za mnie.

Do góry
#375073 - 21/07/2005 16:47 Re: BetAndWin - zostałem oszukany
Nirtz Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/11/2003
Conrad jest na urlopie bez dostepu do internetu, ostatni raz był aktywny 12 lipca

Do góry
#375074 - 21/07/2005 16:48 Re: BetAndWin - zostałem oszukany
zdechlak Offline
enthusiast

Poczekamy az wroci, zobaczymy czy poczuwa sie do odpowiedzialnosci i czy zrobi cos w tej sprawie, gdyz po czesci to jego wina.

Do góry
#375075 - 21/07/2005 16:54 Re: BetAndWin - zostałem oszukany
Filemon Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/05/2005
Weź jeszcze napisz że ma Ci kasę zwrócić bo jego wina że pisał o promocjach w BAWie.. LOL

Do góry
#375076 - 21/07/2005 16:57 Re: BetAndWin - zostałem oszukany
zdechlak Offline
enthusiast

Filemon nie bede ci tlumaczyl o co chodzi bo i tak tego nie zrozumiesz.

Napisze do innych, że chodzi o to iż Conrad jest Adminem tego forum wiec to do czegos zoobowiazuje. Czy Admin takiego forum moze sobie pozwolic na promowanie Scamu, Oszustow ktorzy zagarniają pieniadze bez powodu. A wiedzial o tym bo wczesniej naplywala skargi i pomimo tego nie ostzegl swoich uzytkownikow, malo tego, zachecal i wabił promocjami aby zarejestrowac sie u tego buka.

Do góry
#375077 - 21/07/2005 17:08 Re: BetAndWin - zostałem oszukany
zdechlak Offline
enthusiast

Admin tego forum powinien być bardziej odpowiedzialny.

Jestem uzytkownikiem innego forum ktore jest poswiecone inwestowaniu pieniedzy w inny sposob niz bukmacherka, tamtejszy admin oraz moderatorzy wspolnie pracują nad tym aby ich uzytkownicy otrzymywali pelnie informacji, bez oszustw, a oszustow rozglasniają i przestrzegają przed nimi uzytkownikow forum. Byla taka sytuacja, gdzie pewnien uzytkowik zostal oszukany, to odmini wstawili sie za nim. To sie nazywa profesjinalizm. Forum nie jest polskie.

A to co sie tutaj dzieje to mozna tylko nad tym rece zalamac.

Jestem ciekawy jakiego bedzie zdania Conrad, czy cos zrobi czy da mi bana.

Do góry
#375078 - 21/07/2005 17:13 Re: BetAndWin - zostałem oszukany
zdechlak Offline
enthusiast

Aha juz wszystko jasne. Dostalem wiadomosc prywatną od pewnego uzytkownika tego forum (dzieki wielkie) niezdradze kto to, niech pozostanie anonimowy, oto ona:

"" Conrad nic nie pomoże, on olewa takie przypadki, wystarczy przeczytac jego reakcje w tematach o oszustwach baw z maja, ale jak przeczytasz Temat Dla Oszukanych przez Rafała TSW to zobaczysz gdzie Conrad ma uzytkownikow, niewątpliwie czerpie kase z tych reklam i promocji ale on tak zarabia i trudno zeby rezygnował ze swojej "pensji" ""

Gratuluje Conrad takiego podejscia.

Do góry
#375079 - 21/07/2005 17:14 Re: BetAndWin - zostałem oszukany
Filemon Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/05/2005
Mnie denerwuje tylko to że tak dużo zwalasz na Conrada. Było kilka wypowiedzi krytycznych względem bawu, ale niechby ich było i kilkanaście (a tyle nie było) to porównaj to sobie do X tysięcy polskich graczy grających u nich regularnie. Ja się do nich zaliczam, parę miechów temu genialna promocja comeback do 200zeta i wszystko poszło bez problemu. (Comeback bo nie grałem u nich z pół roku - kursy na faworytów mają do dupy za to często perełki na zakładach live i underdogach)
Wszędzie są ZONKI, może w tym buku nieco więcej niż w innym ale to nie znaczy że Conrad ma od razu płacić za to głową (ty pewnie byś chciał żeby jeszcze pieniędzmi).
I kto mi zaręczy że na pewno zakładałeś 1 konto? Twoje słowo przeciwko innemu. Albo że jedna z tych 5 osób na wspólnym IP tego nie robiła. Może jakiś młody kolo zakładał i nie chce się przyznać żeby się rodzinka nie dowiedziała itp.
A pewnie i tak się to za parę dni wyjaśni i będziesz pisał że problem rozwiązany itd (pewnie teraz nie będziesz choć się wyjaśni)
Możesz nas ostrzegać że to buk złodziej, że zajebali Ci kasę, możesz ZASUGEROWAĆ Conradowi żeby wycofał się z promocji tego buka ale nie walić TONY OSKARŻEŃ pod adresem głównego admina. Jak ktoś ci ukradł pieniądze to przecież nie on. I skoro tyle opinii złych było to po kiego tam konto zakładałeś? Ano tak, bo tych X opinii złych pewnie kłamało bo nieomylny Conrad reklamował baw więc w to nie wierzyłeś? A teraz nagle się okazał wilkiem w owczej skórze? ROTFL
Ja w baw gram okazyjnie, głównie Unibet i tego buka polecam - jeszcze nigdy nie było żadnych problemów a kursy chyba najlepsze w necie

Do góry
#375080 - 21/07/2005 17:17 Re: BetAndWin - zostałem oszukany
bynio Offline
old hand

Meldunek: 12/12/2003
Jedna rada
Zamim zdecydujesz sie gdziekolwiek zalozyc konto to najpierw
CZYTAJ CZYTAJ I JESZCZE RAZ CZYTAJ.
Na tym i na wielu innych forach mozesz sobie poszukac informacji o bardzo wielu bukach w tym m.in o BaW
Wnioski same sie nasuwaja...

Do góry
#375081 - 21/07/2005 17:24 Re: BetAndWin - zostałem oszukany
zdechlak Offline
enthusiast

bynio zgadza się. Czytam, czytają inni. Ale traktuje się te rzadkie przypadki oszustw z przymrozeniem oka. Bo skoro sam admin poleca buka to nie ma mowy aby zostac oszukanym, bo kto jak kto ale admin ma informacje z pierwszej reki.
Natomiast Admina Conrada nie obchodzi to, że buk oszukuje uzytkownikow, nie czuje się on zobowiazany do chronienia uzytkownikow przed takimi bukmacherami. Dla niego jest wazny interes wlasny i to, że promujac buka dostaje za to kase, a jak dodatkowo wrzuci referacyjnego linka do promocji to ktos sie zarejestruje i jeszcze bedzie dostawal kase od jego przegranych.

Conrad jezdzi na szkodzie ludzkiej.

Do góry
#375082 - 21/07/2005 17:49 Re: BetAndWin - zostałem oszukany
Expekt-typ Offline
journeyman

Meldunek: 02/06/2005
Gram w BAW bardzo długo i jest to najlepszy bukmacher . Wpłacając 140 zł dostajemy drugie 140 zł bonusu , a więc razem mamy na koncie 280 zł . Aby wypłacić depozyt i bonus trzeba wnieść zakłady na łączną kwote 560 zł . Ty z tego co zrozumiałem postawiłeś zakłady na 280 zł . W tym momencie robiąc wypłate straciłeś prawo do bonusu , a więc nie rozumię w jaki sposób mogło zostać Ci coś jeszcze na koncie ? Konto zostało zablokowane ponieważ BAW kontroluje na bierząco cwaniaków którzy zakładają konta tylko aby wyciagnąć bonus . Potraktowali Ciebie jako potecjalnego oszusta i zablokowali Ci konto ale depozyt oddadzą Ci na 100 % . Mam tylko jeszcze jedno pytanie : Na jaką kwote zleciłeś wypłate i w jaki sposób ( moneybookers czy konto bankowe ) ? Ludzie którzy składają depozyty i robią wypłaty poprzez moneybookers są kontrolowani staranniej i częściej z wiadomych przyczyn .
Pozdrawiam

Do góry
#375083 - 21/07/2005 17:53 Re: BetAndWin - zostałem oszukany
zdechlak Offline
enthusiast

Expekt-typ dzieki za tą informacje. niezdawalem sobie z tego sprawy.

Zlecilem wyplate na kwote 150 PLN na konto bankowe.
Pocieszyles mnie tym, że oddadzą mi depozyt.

Do góry
#375084 - 21/07/2005 17:53 Re: BetAndWin - zostałem oszukany
domin Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 16/08/2002
zdechlak jestes śmieszny
Czy gdyby Conrad polecił ci oddać mu całą twoją kasę zrobiłbyś to? Śmiem w to wątpić.
Nikt Cię nie zmuszał do zapisywania się do tego czy innego buka. Zrobiłeś to tylko i wyłącznie dla SIEBIE z takich czy też innych pobudek, które uwarunkowały twoją decyzję. Co więcej po to jest forum, żeby między innymi zamieszczać na nim różne informacje, począwszy od promocji kończąc na ostrzeżeniach. Pretensje możesz mieć tylko i wyłącznie do BAW, ewentualnie jeszcze do siebie

Do góry
#375085 - 21/07/2005 17:59 Re: BetAndWin - zostałem oszukany
Bzyku Offline
Blade Runner

Meldunek: 04/05/2004
to moze i ja cos napisze...

nie jezdzij po Conradzie jak po łysej kobyle,bo czy to jego wina, ze Baw zamknal ci konto?
On reklamuje tego i pare innych buków bo... coś za coś... forum nie jest płatne, a jakoś na to trzeba zarabiać.

Jak przeczytasz w gazecie, że np. w Mediamarkt wielka promocja - pojedziesz tam i sprzedadzą ci bubla to do kogo będziesz miał pretensje? do gazety, czy do samego mediamarktu?

To jedno - po drugie...

w każdym buku możesz poczytać jakieś sygnały o oszustwach lub nieporozumieniach... najlepiej to bombarduj ich mailami zeby ci w koncu odpisali za co zamknęli konto

upewnij się czy nie masz np. sieci osiedlowej gdzie 15 osób ma takie samo ip i czy któraś z tych osób nie gra w BaW - mogli uznac że to ty miałeś 2 konta założone

ja akurat nie znam adresów, ale wiem ze są jakieś organizacje klasyfikujące buki i oceniające je. Może ktoś poda nazwy/adresy - zawsze można postraszyć buka, że im zgłosisz i smrodu narobisz...

Do góry
#375086 - 21/07/2005 18:03 Re: BetAndWin - zostałem oszukany
zdechlak Offline
enthusiast

Ja chcialem wyplacic tylko depozyt. Nie chcialem wyplacac bonusa. Bonusa chcialem zatrzymac sobie na koncie aby grać nim.

" Aby wypłacić depozyt i bonus trzeba wnieść zakłady na łączną kwote 560 zł "

Piszesz tak samo jak support. To oznaczaloby, że nie mozna wyplacic depozytu póki nie obroci się depozytem i bonusem.

Natomiast w regulaminie jest:

"Wpłacona kwota, zanim może zostać wypłacona, w całości musi zostać wniesiona co najmniej jeden raz na jeden lub kilka zakładów tylko i wyłącznie w betandwin. Natomiast bonus sign-up, zanim może zostać wypłacony, musi zostać wniesiony co najmnniej 3 raz(y)"

TAk wiec regulamin interpretuje, że po jednokrotym obrocie depozytem mozna go wyplacic bez obracania bonusa. Czy to sie zgadza ?

Do góry
#375087 - 21/07/2005 18:04 Re: BetAndWin - zostałem oszukany
nowy WK Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 30/11/2004
B&W mimo tego, ze sporo ludzi na nich narzeka ma bardzo wysoka (biorac pod uwage to, ze ma wysoka marze i nakladaja limity) ocene w sbr. Gdyby oszukiwali ludzi to z pewnoscia by nie mogli miec takiej oceny.

Warto to brac pod uwage kiedy kolejny amator bonusa nie zalapie o co chodzi w regulaminie i zalozy temat obrazajacy bucka i Conrada przy okazji.

Wojtek

Do góry
#375088 - 21/07/2005 18:09 Re: BetAndWin - zostałem oszukany
nowy WK Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 30/11/2004
Quote:

TAk wiec regulamin interpretuje, że po jednokrotym obrocie depozytem mozna go wyplacic bez obracania bonusa. Czy to sie zgadza ?

A w jaki sposob chcesz obrocic depozytem nie obracajac wczesniej 3x bonusem? Najpierw liczy sie to co postawiles do 3x obrotu bonusem a potem do obrotu depozytem. Bylo to 10x pisane na forum ale jakos malo kto czyta uwaznie niestety.

Wojtek

Do góry
Strona 1 z 3 1 2 3 >

Moderator:  rafal08