Nie zaprzeczę, że jest to liga która juz nie jednemu nerwy zszarpała lecz nie można się poddawać
Grunt to nie odpuszczać i śledzić

a kokosy przyjdą

to zaczynamy na dziś zagrałem 2 kupony oto one :
kupon 1
Zlin-Trinec 1 k.toto-mix 1,50 uważam że w tym meczu nie będzie niespodzianki i Zlin spokojnie da sobie radę z Trincem choć może się wydawac że kurs cienki no tak dokładnie jest ale warto jeżeli miałbym obstawic wynik to będzie underowy 3-1, niski wynik zapowiadam.

ostatnie mecze tych druzyn w lidze to Trinec wtopa u siebie !!! 1-4 ze Slavią, a Zlin pojechał do Sparty i dostał 4-1.
Także będa chcieli sie pokazać przed własną publicznośćia i potrzeba im zwycięstwa.
Slavia.P-Litvinov 1 k.toto-mix 1,40 ja wiem że są to małe kursy nie warte ryzyka ale wydaje mi się że pewne.
Slavia u siebie mocna choć zaliczyli w 9 kolejce remis z Libercem 2-2 ale dziś tak nie będzie

pokazali w następnej kolejce że to był wypadek przy pracy i pojechali Trinca 4-1 nie na swojej tafli.

mam na tym kuponie jeszcze servette-basel na 1x ale to nie ten temat.
CZAS NA MOJEGO WARIATA NA DZIŚ:
kupon 2
C.Budejovice-Liberec x k.4,10
K.Vary-Vsetin x k.4,50
Kladno-Vitkovice x k.4,20 
Dlaczego tak, to moje przeczucie co do piątku mi podpowiada za małą stawkę czemu nie zagrać wiem ze trafić 3 remisy w jednej lidze to szaleństwo ale do takich ta liga należy niestety

to tyle na dziś Pozdro dla wszystkich fanów hokeja!!!!