a ja mam takie zapytanko, jeżeli mam dowód osobisty na inny adres, oraz mieszkam pod innym adresem, to rozumiem, że przy rejestracji podawać, adres zameldowania z dowodu osobistego? (aby przy jakiejś weryfikacji danych z moim dowodem nie było cyrków?)
Tak podajesz dane z dowodu. Ja też mam taką sytuację jak opisałeś i nigdy nie miałem z tego powodu problemów.
Hmm, a jeszcze taka sprawa, bo konto w Bet365 założyłem już dawno chyba będzie >2 lata temu. Jednak do tej pory jeszcze nic nie wpłacałem. Tak sobie przeglądam tam różne zakładki i jest coś takiego jak Potwierdzenie Tożsamości, wszystko ok, zmieniłem sobie m.in. nr telefonu bo mam teraz inny, ale jest tam wzmianka o kodzie bezpieczeństwa wysyłanym na adres domowy, jednak ja niczego takiego nigdy nie otrzymałem, gdyż jak wyżej pisałem mój adres zamieszkania i zameldowania (który jest podany u Bet365 i na moim dowodzie osobistym) się różni.
Co teraz zrobić?
Pogadać ze supportem?
zmienić swój adres na faktycznie zamieszkiwany, poprosić o kod bezpieczeństwa, po czym jak przyjdzie znów zmienić adres? To chyba byłoby dla nich zbyt podejrzane.