#3841754 - 03/05/2010 12:39
Re: Ekstraklasa XXI kolejka : 19-21.03.2010
[Re: royalflush]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/10/2001
|
[quote=royalflush]e tam nie zasługuje, gdyby grała na reymonta nie traciła by tylu punktów jako gospodarz [/qoute] przy obecnej grze i piłkarzach przydałby się kubeł zimnej wody na głowę, nawet przy mistrzu, przy obecnej sytuacji może być maks powtórka z Levadii, a przecież nie o to chodzi.
|
Do góry
|
|
|
|
#3841774 - 03/05/2010 16:24
[Re: blackjack]
|
The Famous McD
Meldunek: 17/02/2005
|
A co do ligi polskiej to handel był jest i bedzie  Jakoś dziwnie pod koniec lig można trafić prawie cała kolejkę jak to w dziale o pierwszej lidze zroblismy teraz z Ojro dokładnie pewnych mechanizmów się nie wykorzeni. skala ustawianych spotkań nie jest zapewne tak duża jak kiedyś ale przy końcówce sezonu na pewno pokusa się pojawia... A polskim piłkarzom wcale nie trzeba wielkich zdolności aktorskich żeby udawać że mecz im nie wyszedł... oni z natury są beznadziejnie słabi...
|
Do góry
|
|
|
|
#3841778 - 03/05/2010 16:37
[Re: Legia]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
|
dajcie spokoj , liga jest jaka jest i na tym poziomie pilkarze gdy wywiazuja sie z celu nadanego im przez prezesa spoczywaja na laurach i nikt nie wskrzesze ani ich nie zmusi do nadmiernego wysilku przy meczach o nic spojrzcie na gre wczorajsza Lazio , to byl cyrk a widzial to caly swiat !! to polityka pilkarska , dzis tak pkt nie potrzebujemy a moze kiedys bedziemy potrzebowali i zostaniemy sami a inni sobie pomagaja , kazdy woli byc ostroznym co do przyszlej kolejki DO BOJU HEJ LEGIA , MARSZ MARSZ MARSZ... 
|
Do góry
|
|
|
|
#3841793 - 03/05/2010 17:07
[Re: craax]
|
Mistrz Playoff Zima 2011
Meldunek: 30/01/2006
|
dajcie spokoj , liga jest jaka jest i na tym poziomie pilkarze gdy wywiazuja sie z celu nadanego im przez prezesa spoczywaja na laurach i nikt nie wskrzesze ani ich nie zmusi do nadmiernego wysilku przy meczach o nic spojrzcie na gre wczorajsza Lazio , to byl cyrk a widzial to caly swiat !! to polityka pilkarska , dzis tak pkt nie potrzebujemy a moze kiedys bedziemy potrzebowali i zostaniemy sami a inni sobie pomagaja , kazdy woli byc ostroznym co do przyszlej kolejki DO BOJU HEJ LEGIA , MARSZ MARSZ MARSZ... wczorajszy mecz w wykonaniu Lazio to jedna wielka kpina! Ich zaangażowanie w skali dziesięciostopniowej określiłbym na poziomie 1 (i tylko dlatego że wyszli na boisko). No ale co się dziwić, utrzymać i tak się utrzymają, a remisem lub nie daj Boże wygraną z Interem mogliby tylko sobie zaszkodzić (kibice by im nie wybaczyli tego że przyczynili się do zdobycia mistrzostwa przez Rome). Dziwie się że buki nie wycofały tego meczu, aczkolwiek w II połowie bet365 zmądrzał i zablokował wszystkie kursy na tą komedie  a jeśli chodzi o polską ustawkę w ten weekend, to jest tak jak craax napisał: "dzis tak pkt nie potrzebujemy a moze kiedys bedziemy potrzebowali" i tak było w przypadku Lechii i Piasta!
|
Do góry
|
|
|
|
#3841799 - 03/05/2010 17:18
[Re: Marian]
|
Carpal Tunnel
|
jeszcze tak wtrace , bardzo fajnie wygladaly reakcje kibicow Lazio przy atakach Interu a potem po golach  szal radosci , transparenty 'OH NOOOO' w kolorze niebieskim , wyobrazcie sobie miny fanow Romy ! @Marian jak widzisz szanse Slaska na utrzymanie ? dwa wyjazdy do Gliwic i Wodzislawia , zbyt duzo pkt nie przywiezie Slask moim zdaniem a ostatni mecz z Arka ( pewnie juz niestety 1-ligowa Arka choc maja teraz dwa mecze w domu z Belchatowem ,bardzo mozliwy scenariusz "Ty mi dzis ja Tobie kiedys" , Piastem i ostatnim we wspomnianym Wroclawiu ) jak gdzies pojawia sie kursy to chyba sie skusze za pare zl na spadek Slaska
|
Do góry
|
|
|
|
#3841806 - 03/05/2010 17:30
|
Mistrz Playoff Zima 2011
Meldunek: 30/01/2006
|
jeszcze tak wtrace , bardzo fajnie wygladaly reakcje kibicow Lazio przy atakach Interu a potem po golach  szal radosci , transparenty 'OH NOOOO' w kolorze niebieskim , wyobrazcie sobie miny fanow Romy ! @Marian jak widzisz szanse Slaska na utrzymanie ? dwa wyjazdy do Gliwic i Wodzislawia , zbyt duzo pkt nie przywiezie Slask moim zdaniem a ostatni mecz z Arka ( pewnie juz niestety 1-ligowa Arka choc maja teraz dwa mecze w domu z Belchatowem ,bardzo mozliwy scenariusz "Ty mi dzis ja Tobie kiedys" , Piastem i ostatnim we wspomnianym Wroclawiu ) jak gdzies pojawia sie kursy to chyba sie skusze za pare zl na spadek Slaska hehe reakcje kibiców LAZIO były zajebiste, cieszyli się ze straconej bramki, a nie ukrywali zdenerwowania gdy przy wyniku 0:0 bramkarz gospodarzy parę razy uratował swój zespół przed stratą bramki Jeśli chodzi o Śląsk, to craax kur... ręce mi opadają z powodu ich wyników  przecież jeśli Oni przegrają teraz z Piastem to są w czarnej dupie! a wygrać łatwo nie będą mieć, bo Gliwiczanie walczą o to samo co w tej chwili WKS! Niezależnie od tego jak się skończy ten sezon, trzeba będzie się pożegnać z paroma grajkami i być może z Tarasiem, bo trzeba sobie szczerze powiedzieć, że coś jest nie tak jednak!
|
Do góry
|
|
|
|
#3842309 - 03/05/2010 22:23
|
The Famous McD
Meldunek: 17/02/2005
|
bądźmy poważni Wisła kiepsko wyglądąła z Koroną ale z Legią myślę że zagrają już lepiej i wygrają na ł3 , Legia fatalnie wygląda. skoro Korona i Ruch lepiej się prezentowali od wojskowych to czym tu postraszyć Wisłę ???
liczę na dobre kursy na Wisłę ale pewnie buki dadzą 2,6-2,7.
od 2,8 wzwyż byłoby dobrze złapać ehh szału nie ma kursy takie jak przewidywałem...bez większej rewelacji :/
|
Do góry
|
|
|
|
#3842356 - 03/05/2010 22:50
|
Carpal Tunnel
|
McDziarz idziesz podobnym tokiem myslenia co ja  Za Korona przemawia wszystko w tym meczu i nie ma co tutaj sie rozpisywac , forma , cel , zmeczenie itd itp Widze tez wygrana Arki , Piasta i wiadomo Kolejorz Legia 1x tez gdzies na kuponie sie pewnie znajdzie
|
Do góry
|
|
|
|
#3842371 - 03/05/2010 22:57
[Re: ivo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/08/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3843371 - 04/05/2010 17:43
|
Na pełnejjj kurrr...
Meldunek: 02/04/2004
|
Arka - GKS Belchatow... Belchatow >3,0. Czekam az wiekszosc z Was pogra gospodarzy, a wtedy uderze na gosci. Po tym co sie stalo w ostatniej kolejce, wiekszosc dopatrywac bedzie sie licznych odpuszczan,punkty za punkty, ustaffki. A wg mnie GKS zagra swoje, wygra i przyczyni sie do degradacji slabej Arki.
Cracovia - Polonia... dla mnie NO BET, wszystko w tym meczu mozliwe, nawet ladowanie kosmitow na Suchych Stawach, powaga.
Jaga - Ruch... ciezko na razie cokolwiek wytypowac, oba kluby graja dzisiaj w pucharze. Jaga potrzebuje 3punkotw aby byc juz pewna awansu.
Korona - Lechia... mysle ze gospodarze wygraja, ciekawe co Lechia pokazze w pucharze. Zwyciestwo gospodarzy to niemal pewne utrzymanie.
|
Do góry
|
|
|
|
#3843424 - 04/05/2010 18:51
|
Meldunek: 25/11/2002
|
...jak gdzies pojawia sie kursy to chyba sie skusze za pare zl na spadek Slaska Tobet zaproponował na takie rozstrzygniecie kurs @3.50. Czy opłacalny? Moim zdaniem nie. Śląsk pomimo, że gra słabo powinien się utrzymać. Do końca sezonu zagra dwa wyjazdy (Piast, Odra) i u siebie kończy z Arką. Mam nadzieję, że do meczu z Arką sytuacja będzie już klarowna a z dwóch pojedynków z drużynami bezpośrednio zagrożonymi uda sie przywieść jakieś punkty (może w końcu wygrać). Przychylam sie do zdania, że najmiejsze szanse na pozostanie w lidze ma Arka a drugim spadkowiczem będzie ktoś z dwójki Odra (@2.10), lub Piast (@2.45), osobiście wołałbym aby to... życzę Piastowi utrzymania 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|