Strona 2 z 2 < 1 2
Opcje tematu
#386734 - 14/08/2005 12:20 Re: ATP - Montreal - Niedziela 14.08
feliciano Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/01/2005
Quote:

Niom przyznam ze Nadal wczoraj nie rozegral dobrego meczu,2 serwis zaledwie 43 %, 5 szans na breka Mathie hmmm z drugiej strony Agassi z Rusedskim 2 serwis 100 % dosc niespotykane pierwszy 88%,Greg nawet nie mial szansy na przelemanie...alee z Gaudio Agassi tez nie zagral najlepiej:)Ja mimo wszystko staiwam na Nadal konsekwntnie:)

to ty masz ladnie, i nie pierdol takich rzeczy jak meczu nie ogladales!!! Nadal jak zwykkle gral cudownie , i jak zawsze odbieral niemozliwe pilki a zeby tego bylo malo yo byly jeszcze konczace zagrania, miniecia , loby itp. jak dla mnie szanse w tym finale oceniam 50 na 50 ze wskazaniem na Rafaela Nadala

Do góry
Bonus: Unibet
#386735 - 14/08/2005 12:31 Re: ATP - Montreal - Niedziela 14.08
g00niek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/10/2002
Hej,

Rzeczywiscie wczorajszy mecz mi sie bardzo podobal.. Zwlaszcza 2 set.. kilka wymian ogladalem z otwartymi ustami

Ale tak jak pisze Erazm kurs ponad 3 na Andre jest zdecydowanie przesadzony... Kibicuje dzis doswiadczeniu, po prostu lubie Agassiego i czas troche przytrzec nosa Nadalowi zebym sodowka nie uderzyla do glowy

Dla mnie dzis Andre, ale abstarhujac od aspektu bukmacherskiego, chcialbym byc swiadkiem swietnego widowiska..

Pozdrawiam
Dominik

Do góry
#386736 - 14/08/2005 12:39 Re: ATP - Montreal - Niedziela 14.08
saxxon2 Offline
journeyman

Meldunek: 21/07/2005
Dokładnie zgadzam sie z przedmówcami
oglądałem wszystkie mecze na tym turnieju pokazywane przez PS i musze powiedziec ze Agassi jest w swojej maksymalnej formie
Wczoraj dziada Rusedskiego rozjebywal po korcie jak gnój po polu - jest bezbledny i bezwzgledny - nie robi prawie wcale bledów
Nadal tez jest fenomenalny - to co robi ten gosc gdy jest przyciskany jest nieprawdopodobne

Proponuje leciutka stawke na Andre po zawyżonym kursie i podziwianie widowiska - bo to bedzie murowany spektakl

Granie na Nadala za gruba kase mija sie dla mnie z celem - bo szanse oceniam fifty -fifty
Mecz może sie ważyc na pojedynczych pilkach i mam nadzieje ze STARY MISTRZ ANDRE utrze nosa NADALOWI
mimo tego ze bardziej lubie hiszpana

Do góry
#386737 - 14/08/2005 12:52 Re: ATP - Montreal - Niedziela 14.08
Chomik Offline
veteran

Meldunek: 19/01/2005
Moze niech zabieraja tak zdecydowany glos osoby, ktore te mecze naprawde ogladaja, a nie tylko sledza scoreboard?

Nadal gral przez caly wczorajszy mecz tak jak w calym turnieju, dochodzil do pilek, przy ktorych przeciwnik juz zapisuje sobie punkt i nagle widzi mijajaca go pilke (mowiac sobie: "How could he do that?"). Mathieu zaczal bardzo nerwowo, nie wchodzil mu pierwszy serwis (a to byla dla niego podstawa do nawiazania walki), potem sie jednak rozluznil i kilka jego zagran bylo najwyzszej klasy. Byl taki moment meczu, w ktorym szala mogla sie przechylic na strone Francuza, ale ma za malo doswiadczenia, aby wykorzystac okazje.

Mecz Agassiego z Rusedskim byl milym spacerkiem dla Amerykanina, ale nie spodziewam sie, zeby Nadal mial dzis takie problemy przy serwisach Andre jakie wczoraj byly udzialem Grega. Zal bylo patrzec jak Agassi bawi sie Rusedskim, na forum Betfair smiano sie, ze ktos powinien pobiec do hotelu i przyniesc Brytyjczykowi rakiete, byl bezradny w gemach serwisowych Agassiego.

Dzis tego nie bedzie, Nadal powinien miec odpowiedzi na podania Amerykanina, przypomne, iz Gaudio byl bliski w drugim secie sprawienia, ze mecz stalby sie znow otwarty. Dodalbym czynnik roznicy wieku, nikt Agassiego nie zmusil w tym turnieju do takiego biegania i do takich wymian, do jakich zaprosi go zapewne Rafael.

Moim zdaniem wygra Nadal... Nie gram jednak tego, bo stary lis ma w swoim rekawie na pewno wiele niespodzianek. Porownanie dam teraz zbyt mocne, ale Agassi juz jednemu mlodziakowi w tym roku udowodnil, ze wciaz nalezy miec do niego sporo szacunku - tak stalo sie w Rzymie.

Do góry
#386738 - 14/08/2005 17:25 Re: ATP - Montreal - Niedziela 14.08
adingh Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/07/2004
Ja dzisiaj postawiłem Nadala... Agassi już nie ma takiej kondycji, żeby dobiegać do tych crossowych forehandów Hiszpana i wątpie by dał mu radę... mam nadzieję, że Nadal wygra, bo obecnie jest po federerze najlepszym tenisistą świata

Do góry
Strona 2 z 2 < 1 2

Moderator:  rafal08