#386792 - 14/08/2005 17:34
ATP - Cincinnati - Poniedziałek 15.08
|
aka Schranzer
Meldunek: 16/01/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#386800 - 15/08/2005 08:58
Re: ATP - Cincinnati - Poniedziałek 15.08
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/08/2005
|
Dziś ładne kursy w profie zachęciły mnie do: Kiefer-N.Lapentti 1-1,48 niemiec dobrze gra na hardzie to wiadomo nie od dziś, a Lapentti kwalifikant w drodze do turnieju pokonał słabego Morrisona i nierówno grającego Malisse, h2h 1-1. Gonzalez-Djokovic 1-1,33 prawie zawsze gram chilijczyka gdy jest hard gra mocno i szybko(ten forehand),z kwalifikantem powinien sobie poradzić Gasquet-Lopez 1-1,71 trochę się obawiam tego meczu bo nigdy nie wiadomo kiedy Feliciano zacznie dobrze grać(niezłe wyniki na szybkich nawierzchniach) oby nie dziś,h2h 1-0 na korzyść utalentowanego Francuza Chela-Martin 1-1,4 h2h 3-1 na korzyśc argentyńczyka do tego hiszpan słaby na hardzie,powinno być dobrze Henman-Massu 1-1,55 h2h 4-1 brytyjczyk powoli gra coraz równiej swoj tennis w przeciwieństwie do chilijczyka który ma w grze duże wahania
|
Do góry
|
|
|
|
#386802 - 15/08/2005 09:19
|
Pooh-Bah
Meldunek: 21/07/2005
|
Quote:
Przecież Gasquet w Kanadzie przeszedł tylko 1 rumde Wiec dla mnie kurs nie dziwny.Zreszta z Youzhnym łatwej przeprawy nie miał,bo Rusek tyle błędów robił ze poezja.A Lopez dostał z El Marokańczykiem 7:6 7:6 ten wynik mozna róznie interpretować.Zresztą prof zawsze szalehe z kursami na tenisa
z moich informacji wynka wy lopez przegral 7-6(3) 6-3! Lopezik rok temu gral swietnie na hardzie mysle ze w tym roku jeszcze wroci do swojej dyspozycji ii moze zaczac juz od dzis dlatgo sprobyuje go zagrac ..kurs bardzo duzy
|
Do góry
|
|
|
|
#386805 - 15/08/2005 10:39
|
old hand
Meldunek: 04/05/2005
|
Federer-Blake typ: Blake 1 set @ 5.50 /baw/ Ferdek 6 tygodni bez konkretnego turniejowego grania, ostatnie mecze na trawnikach, do Cincy przyjechal wczesniej, pewnie ostro trenował, ale ponad miesiac przerwy to nawet u Rogera moze zardzewiec to i owo. Do czego zmierzam? Jesli Blake ma jakiekolwiek szanse z Ferdkiem to tylko teraz, ostatnio niezle wyniki na ulubionym hardzie, zanim Roger złapie rytm jest szansa na seta a moze cos wiecej? Bilans Fedexa w Cincy jak na niego szokujacy -- w 3 podejsciach 1 wygrana (jesli mnie pamiec nie myli), w zeszlym roku w 1 rundzie przegral tu z "władcą hardu" Dominikiem Hrbatym. Za 5.5 jak dla mnie warte strzału. Dla mnie odwaznych jest tez opcja #2 -- handicap +6 gemów @ 1.8 /gb/. Trzymajac tego co napisalem powyzej -- nie spodziewam sie w tym meczu egzekucji na Blake'u, rzezi niewiatek etc. +6 gemów to naprawde spora zaliczka. 
|
Do góry
|
|
|
|
#386806 - 15/08/2005 11:24
|
veteran
Meldunek: 08/11/2003
|
Quote:
Federer-Blake
typ: Blake 1 set @ 5.50 /baw/
Ferdek 6 tygodni bez konkretnego turniejowego grania, ostatnie mecze na trawnikach, do Cincy przyjechal wczesniej, pewnie ostro trenował, ale ponad miesiac przerwy to nawet u Rogera moze zardzewiec to i owo. Do czego zmierzam? Jesli Blake ma jakiekolwiek szanse z Ferdkiem to tylko teraz, ostatnio niezle wyniki na ulubionym hardzie, zanim Roger złapie rytm jest szansa na seta a moze cos wiecej? Bilans Fedexa w Cincy jak na niego szokujacy -- w 3 podejsciach 1 wygrana (jesli mnie pamiec nie myli), w zeszlym roku w 1 rundzie przegral tu z "władcą hardu" Dominikiem Hrbatym. Za 5.5 jak dla mnie warte strzału.
Dla mnie odwaznych jest tez opcja #2 -- handicap +6 gemów @ 1.8 /gb/.
Trzymajac tego co napisalem powyzej -- nie spodziewam sie w tym meczu egzekucji na Blake'u, rzezi niewiatek etc. +6 gemów to naprawde spora zaliczka.
Tak samo jak szukaliscie wczoraj wygranej Adassiego z Nadalem. Fedek tu przyjechal bym wygrac,polecam poczytac torche wywiadow..." Nie zagram w Montrealu gdyz nie intereusja mnie polfinaly czy cwiercfinaly po kontuzji nie ma juz sladu ale forma jeszcze mnie nie zadowala zawsze interesuje mnie tylko zwyciestwo, ale obiecuje ze w Cinncitani juz nie pojawie". Po co kombinowac jak wszystko jest jasne 
|
Do góry
|
|
|
|
#386808 - 15/08/2005 11:36
|
old hand
Meldunek: 04/05/2005
|
Quote:
,polecam poczytac torche wywiadow..." Nie zagram w Montrealu gdyz nie intereusja mnie polfinaly czy cwiercfinaly po kontuzji nie ma juz sladu ale forma jeszcze mnie nie zadowala zawsze interesuje mnie tylko zwyciestwo, ale obiecuje ze w Cinncitani juz nie pojawie".
a jednak sie pojawił
black hunter dla mnie jestes najlepszym typerem tutaj, dzieki twoim typom mam plus jakiego w zyciu nie mialem i wszyscy chyba jestesmy wdzieczni,ze dzielisz sie z nami swoja ogromna wiedza...jednak wszystko weryfikuje kort a wywiady mozna sobie w dupe wsadzic, agassi w wywiadach mowil, że na 100% zagra w Cincy hehehe.

|
Do góry
|
|
|
|
#386810 - 15/08/2005 11:41
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/01/2005
|
Chela z Martinem nie powinien miec żadnych problemów...Argentyńczyk na pewno bedzie odpowiednio zmotywowany..nie widze szans dla Alberto na tej nawierzchni.. O.Rochus w tym roku skupia sie na grze na hardzie nie tak jak to to było w zeszłym roku i wychodzi mu to nadzwyczaj dobrze  a Volandri 5 porażek na tej nawierzchni...wniosek nasuwa sie sam Oli gładkie zwyciestwo..te spotkania wydają mi sie pewniejsze...z bardziej ryzykownych polecam Srichaphan mimo że nie zachwyca i pare razy juz mnie zawiódł jednak licze dziś na niego..Coriamnie tutaj nie przekonuje a kurs 2.45 wart ryzyka..skusze sie jeszcze na Becka mimo ze Novak gra zawsze na swoim rownym dobrym poziomie..nie rozumiem jednak dlaczego w tym spotkaniu jest faworytem ..za kurs w okolicach 2 mozna sprobowac ... powodzenia 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|