Moze warto sie nauczyc jezyka norweskiego, bardzo pomocny jest w typowaniu sportow danego kraju
ja wciaz mam duze problemy i bez slownika nie rozumie calych tekstow, rok czy dwa i juz powinno byc dobrze
A spotkania z Manglerud przed 2-3 tygodniami gdzie Trondheim w praktyce wystawialo tylko 3 linie 14-15 hokeistow? Nie wiem ale jakos bardzo trudno o dobre info o tej druzynie, na stronie klubowej napisza jakis news raz na 3 dni, w gazetach nic. Problemy finansowe klubu i plaga kontuzji podlamalyt ta druzyne i przgotowuja sie do play offow o utrzymanie. Sytuacja podobna do tej z Bergen 2 lata temu, tylko ze Trondheim na lepszy sklad. Jak w klubie pojawia sie pieniedza utrzymaja sie w lidze, jesli nie to klub pewnie zostanie spuszczony z ligii
W drugiej lidze zdecydowanie wyroznia sie Furuset wygrywajac wszytsko wieksza przewaga niz Storhamar w UPC Ligaen, ale na ta chwile w UPC Ligaen Furuset prezentowac bedzie poziom zblizony do Manglerud
Jednak ide w strone Sapborga za 1,60, jednak 1,50 to juz za malo
Nie jestem jescze do konca zdecydowany ale najprwadopodbniej pobiore Comety 2,30 w Victorze Chandlerze lub Expekcie, 2,15-2,20 to minimum oplacalnosci typu
dodatkowo szanse widze po rowno w spotkaniu Frisk ze Stavanger, Centrebet wyskoczyl powyzej sredniej rynkowej dosc znacznie na godpodarzy oferujac 2,60 i pojde w ta strone
Wszytsko ladnie z tym 3S, jak dla mnie jesli chodzi o poziom sportowy 3 zwyciestwa, ale jakby wszytsko bylo tak latwe bukmacherzy nie wystawialiby ligii norweskiej, dlatego ja gdzies czuje mine, raczej nie w Stjernen, ale chyba raczej w Storhamar
Nie wiem moze po to wygrywali az 10:0 z Cometami zeby caly swiat ich jutro gral i przegral? Na prawde boje sie grac jutro 1, gdyby chodzilo tylko o aspekt sportowy i spotkanie MUST WIN gralbym Storhamar nawet za 1,4 w tej chwili na rynku najwyzej 1,60, ale powiem wam ze sie boje, bo nic nie jest tak latwe, cos musi jutro pojsc nie zgodnie z naszymi oczekiwaniami
Wracjach do smokow, jak kazdy wie mlody kanadyjczyk Yetman pobil rekord klubu strzelajac bramke w 14 kolejnym spotkaniu, zadna bramka nie sprawila tyle radosci zawdonikow Storhamar co wlasnie numer 8 Patricka, cala druzyna zjechala sie na lodowisko gratulowac koledze, podczas gdy po kazdej z bramek 2-3 zawodnikow musnelo zawodnika w kask

Moze cos jutro jesczze wymysle, na ta chwile nie mam wiecej do dodania
No moze poza tym ze podobaja mi sie na jutro Wilki z Karlstad w Szwecji po kursie 1,57, zainteresowani beda wiedziec o kogo chodzi i Timro po rewelacyjnym kursie 2,05 w CB, od 1,90 do gry