Hanescu-Horna (2) uwaga.. 1,86

by Prof , który jak dla mnie coraz częściej myli się w doborze kursów

Na necie najwyższy kurs 1,6-1,5. Hanescu po przejściu na beton dostał baty od Serry którego z całym szacunkiem nie można zaliczyć do tuzów tejże nawierzchni. Horna mnie bardzo pozytywnie zaskoczył

Zastanawiałem się nad nim przy okazji meczu z Ch.Rochusem...ostatecznie nie zagrałem, a skończyło się demolką Krzyśka

Obaj dobrze podają , ale return Peruwiańczyka nieporównywalnie lepszy. Jeśli Hanescu będzie sobie robił od czasu do czasu wycieczki do siatki , to go Horna będzie mijał bo jakoś Rumun nie przekonuje mnie swoją grą w tym elemencie. A, passingshoty Horny niszczą nawet Henmana.... Jak szybko skończy się ten mecz...Może nawet w 3 setach ? I tak to wątpliwe, ale na pewno walka w 1 secie... Kurs jest spory w Profie... do dubla w sam raz. W tym momencie 6 typów na 10 w RT jest na ... Hornę. Czy to zagram ? jeszcze nie wiem...
:Rolling Eyes:
Sanguinetti-K.Kim (1) 1,76
Heh w Siwym upatruje tutaj zwycięzce w tym meczu

Druga a może i nawet trzecia młodość Włocha

K.Kim ostatnio bęcki... Coraz bardziej się przekonuję, że jego jedynym aututem jest serwis , ale tylko gdy mu siedzi ;] a nie rzadko go zawodzi... Sanguś potrafi jeszcze ciut więcej+doświadczenie... Forma też po jego stronie, do jakiegoś fajnego komba sobie zagram ten meczyk

Koubek-Reynolds (2) 1,92
Koubek ... 60 z Ferrero...wygrana z Morrisonem i G.Lapenttim nie przekonuje mnie w ogóleeeee.... Wiosny te "osiągnięcia" nie czynią. Morrison bez formy , Ferrero coś jak Soda , ale bardziej regularny

mrzonki o powrocie do formy G.L. okazały się nieprawdziwe. Reynolds ostatnio bardzo dobra CH forma - 4 turnieje - 1-1/4 ; 2-1/2 ; 1-finał - porażki z młodymi talentami. Niski kurs dał Prof niestety...do komba to dam.
Wawrinka-Saulnier
Francuz musi kiedyś wygrać ;] kurs 1,36 za niski (na Wawrinkę oczywiście)...no bet.
Andreev-Monaco
No bet , jeśli faktycznie Monaco ma patent na Ruska to różnie może być... Mimo nieogrania Monaco na hardzie ostatnio.
Verdasco-Hernych
A. cholera ich wie...jak są w formie to walczą z każdym... Nie wiem jak traktować wynik Hernycha z meczu z Safinem który później puścił mecz Ginepriemu...O już wiem jak - no bet

Muller-Zib
Muller w coraz gorszej formie...Zib w równej , maksymalnie 2-rundowej dyspozycji

no bet...
Nieminen-Jenkins
A, tu może paść sensation

Seppi-Tursunov (2) 1,8
Tu mi wystarczy fakt, że Seppi przegrał z Heubergerem

Tursun ostatnio przyzwoicie , mocny serwis, ambicja, waleczność - będzie gryzł beton

Liczę, że będzie chciał się bardziej pokazać tutaj od Włocha - to może być przełomowy rok dla Rosjanina , powinien wykorzystać tą szansę.
Gimelstob-G-Lopez
Lubię Hiszpana i będe mu kibicować w meczu z niespełnionym amerykańskim dzieckiem Gimelostobem ;]]] a może i nawet do komba... Przeczucie mi podpowiada Hiszpana , jeszcze muszę to przemyśleć...
Edit:Więc tak :
Horna odpadł niestety...kurs mi poleciał strasznie w dół... Podobnie Tursun , ewent. stworzę jakieś combo.
Ale , do rzeczy :
G-Lopez+Paes/Zimonjic+ może Zwolle(1x)

...
Asp/Perr+Reynolds ...
I combo - Sanguinetti+Tursunov+Horna+Zwolle+BVB(x2) ...
Jestem na 100% przekonany, że coś z tego nie wejdzie , ale liczę na wyłapanie zonków w 3 combie...
Pzdr.
Edit:Sangusia nie zdąże zagrać niestety...