Quote: No nie... ja już wymiękam... Aby tylko moderatorzy nie usuwali takich tematów, bo przynajmniej można się pośmiać
A ja uważam,że takich baranów należy od razu banować.Może i jest to zabawne,ale młodsi i mniej doświadczeni forumowicze mogą dać się nabrać.Mnie osobiście to drażni. P.S.A ubawiłem się tylko z wypocin gościa,który rzekomo robił notatki,które później analizował jakiś tybylec .
To jest mój pierwszy nick I nie zmuszam nikogo do zapisywania się przeze mnie aby dowiedzieć się o co chodzi . A swoją drogą to ciekawe jakie myśli Wam przychodzą po tym poście i jak łatwo idzie Wam oskarżanie ludzi .
connor a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
Quote: witam grono fachowców
-na haha nie będę odpowiadał -nie podaję żadnych typów -nie jest to żadna progresja -Nirtz jesteś tu długo i dziwię się że piszesz że nie można obrócić kasą bez ryzyka A tak ogólnie to po co się wypowiadacie i osądzacie temat skoro nie wiecie nawet o co chodzi ? Życzę udanych typów i szczęśliwej progresji
przedstawiciel wyłapywania bonusów, to pewnie jeden z tych co zakładaja po 20 kont na gniazdo mrówek. Ciekawy sposób poszukiwania referali. A tak off-topic pamiętam czasy jak takie tematy były po 1-2 minuty czasu kasowane, ale teraz trudniej bo i mrówek przybywa.
Quote: To jest mój pierwszy nick I nie zmuszam nikogo do zapisywania się przeze mnie aby dowiedzieć się o co chodzi . A swoją drogą to ciekawe jakie myśli Wam przychodzą po tym poście i jak łatwo idzie Wam oskarżanie ludzi .
czlowieku wszyscy wiedza jak obracac kasa wiec nie potrzebuja twoich rad-wypierdalaj i bez odbioru
Do zainteresowanych Wszystkie osoby które do tej pory wysłały mi maila dostały ode mnie opis sposobu bez żadnych zobowiązań z ich strony .Jeśli zechcą skorzystają i ja im w tym pomogę swoją radą . Jeśli dobrze przeczytacie mój post to zauważycie że pisze że oczekuję a nie wymagam zapisania się przez mój link. Chcąc korzystać z tego sposobu i tak trzeba się tam zapisać . Te osoby które by to czyniły to by były osoby które zdecydowały się korzystać z systemu .Myślę że to uczciwe że w zamian za system zapiszą się przez mój link a nie przez zwykłą stronę . Drugim moim celem zapisów przez link było to że osoby które by to robiły były by fair względem mnie a takim osobom bym powierzył mój drugi sposób który teraz wydaje mi się robię sam a tak miałbym się z kim wymienić doświadczeniami . Chciałem aby pewna grupa forumowiczów zarobiła na pierwszym sposobie z którego ja już nie korzystam ale po postach które tu widzę doszedłem do wniosku że na co mi ten kłopot i od tej pory nie odpowiem na żaden email . Teraz do palantów co wypisali tutaj tyle głupot na mój temat .Zapomnieliście jeszcze dodać że roznoszę kurzą grypę i wirusa ebola . Na wasze epitety się nie obrażam bo rozumiem wasze kłopoty wieku dziecięcego . Jak dorośniecie to na pewno najpierw sprawdzicie o co chodzi a potem się do tego ustosunkujecie . To jest mój ostatni post tutaj wyłączam się i więcej tu nie wrócę także nie trudźcie się z nowymi wyzwiskami . Poza tym zaraz napiszę do admina aby usunął ten post .
Quote: To jest mój ostatni post tutaj wyłączam się i więcej tu nie wrócę także nie trudźcie się z nowymi wyzwiskami . Poza tym zaraz napiszę do admina aby usunął ten post .
A tak ogólnie to po co się wypowiadacie i osądzacie temat skoro nie wiecie nawet o co chodzi ? Życzę udanych typów i szczęśliwej progresji
No to napisz dokładnie na czym polega ten twój super pomysł na zarabianie pieniędzy. w 1-szym poście piszesz że jest bez ryzyka, ale skoro ja nie wiem dokładnie o co chodzi (bo nie chcesz napisać) to czyli dla mnie jest ryzyko.
Quote: czyzby kolejne wcielenie eugeniusza? a moze RAFTER wrocil ?
RAFTER był najlepszy Troszke dłużej sie rozkręcał
jak byl RAFTER to mnie jeszcze na tym forum nie bylo Mozecie przyblizyc troche jego sylwetke?? Często przewija się jego osoba w różnych tematach Chyba, że zachowały sie jakieś archiwalne tematy...