grupa A 1-0 Dynamo Kijów - Celtic Glasgow 1:0 Chelsea Londyn - Sparta Praga - mecz przełożony
grupa B 0-0 Lokomotiv Moskwa - Villarreal 0:0 1-0 Shachtar Donieck - Valerenga Oslo 1:0
grupa C 0-0 Brondby Kopenhaga - Juventus Turyn 0:0 0-2 Bayern Monachium - AC Milan 0:1 grupa D 2-0 Udinese Calcio - Manchester United 2:0 1-0 Inter Mediolan - Arsenal Londyn 1:0
Trzymajcie się tych kolorów, będzie łatwiej znaleźć typy w grupie.
Gdyby były jakieś błędy proszę zgłaszać mi na PRIV
grupa A 2-0 Dynamo Kijów - Celtic Glasgow 2:0 Chelsea Londyn - Sparta Praga - mecz przełożony
grupa B 0-0 Lokomotiv Moskwa - Villarreal 0:0 2-0 Shachtar Donieck - Valerenga Oslo 2:0
grupa C 1-0 Brondby Kopenhaga - Juventus Turyn 1:0 1-2 Bayern Monachium - AC Milan 1:1 grupa D 2-1 Udinese Calcio - Manchester United 2:0 2-1 Inter Mediolan - Arsenal Londyn 1:1
Trzymajcie się tych kolorów, będzie łatwiej znaleźć typy w grupie.
Gdyby były jakieś błędy proszę zgłaszać mi na PRIV
Mam takie pytanie, jeżeli mój strzał nr 2 jest w czwartek o 23:55 w ofercie sts, to on będzie mi się liczył jako typ podany w czwartek i spokojnie moge póścić typ na piątek i nie bedzie on brany jako mój drugi typ na piątek, jeżeli tak nie moge to bede prosił o możliwość powtórzenia strzału nr 3, a jeżeli wszystko jest oki to luz