panowie jutro w Krośnie święto żużlowe, przybywa do nas po raz pierwszy od niepamiętnych lat sam Tomasz Gollllllob, frekwencja na pewno będzie rekordowa, od kilku dni prowadzona jest przedsprzedaż biletów i już sprzedano ponad 5000 wejściówek, jak na warunki krośnieńskie jest to bardzo dobry wynik, a wiadomo że część ludzi jeszcze jutro będzie chciała dostać tiketa

Do końca nie wiem czy jest niegoraniczona ilość biletów czy jak ale pojemność stadionu niby wynosi 6000 a mimo to działacze zapowiadają że dla nikogo nie zabraknie biletu, możliwe że będzie jak za dawnych czasów gdy Karpaty grały w 2 lidze i ludzie siedzieli na drzewach

i na torze , tak jutro będą siedzieć na murawie

A co do samych zawodów to dla mnie faworytem jest Koldi no i oczywiście Tomasz choć nie wiem czy od początku będzie spasowany bo w sumie to dla niego obcy tor, ale co klasa to klasa więc trzeba brać pod uwagę jego zwycięstwo, groźny może być Pepe który w Krosnie zawsze podczas pólfinałów IMP ładował komplety, tyle że nie wiadomo jak czuje się po upadkach w Szwecji. Generalnie obsada bardzo mocna i lepsza niż w drugim półfinale w Łodzi i dużo zawodników może pomieszać szyki faworytom, jak będzie? przekonamy się jutro i po pojawieniu się ewentualnej oferty

Oby ktoś coś wystawił

Ahh tę atmosferę czuć w całym mieście oj będzie się działo