|  
| 
| 
| 
| #405832 - 04/04/2006 12:25    Re: Reklamacje, skargi i zażalenia ... |  
|   old hand

Meldunek:  17/02/2004
 | 
 chwileczkę !!!

wysłałem do Twista priv zeby wytypował za mnie , napisałem jak typowac XIX kolejkę - a było to 27/03/2006 16:37

a widzę że mam walkowera ???
   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #405834 - 08/04/2006 09:51  Re: Reklamacje, skargi i zażalenia ... |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  04/09/2002
 | 
Podał mi schemat wg ktorego mialem wyslać typy, o czym swiadczy jego zajebisty wynik w tej kolejce, chyba najlepszy   "czesc  nie bedzie mnie przez tydzien  wytypuj prosze za mnie nastepna kolejke czyli XIX w weekend- czyli klasycznie wszedzie 1-0, jesli moj przeciwnik pierwszy wytypuje 1-0 to wstaw 2-0  dzieki" wyslal mi to na priva a ja zapomniałem wiec moge jedynie sobie odjac 3 punkty. Naprawde nie mam najmniejszego interesu w tym zeby miszelek byl wyzej w tabeli od Pawel K Pozdr |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #405836 - 15/04/2006 21:02  Re: Reklamacje, skargi i zażalenia ... |  
|   enthusiast

Meldunek:  01/10/2003
 | 
W 2 lidze gram z viva, posłałem swoje typy widzac ze viva nie wyslal zadnego posta z typami, po czym dzis zauważyłem ze typy za niego wysłał bodajże sebkos i jak sie okazało wiekszosc typow mam identycznych. Mam nadzieje ze typy podane przez sebkosa beda uznane za nie wazne poniewaz regulamin wyraznie mowi: 9. Typy podaje się osobiście! 10. Jesli ktorys z graczy z jakichs powodow nie moze podac typow, moze zrobic to za pośrednictwem organizatorów (twist, [T]-error, via priv, gg) podając typy osobiście odpowiednio wcześniej.  ani słowa tu nie ma o sebkosie, ani o tym ze moze on za kogos podawac typy   prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby:) pozdrawiam |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #405837 - 17/04/2006 23:08  Re: Reklamacje, skargi i zażalenia ... |  
|   Carpal Tunnel

| 
Zapis ten traktowałbym z przymrużeniem oka, formalnie [T]-error nie jest już organizatorem, zrezygnowal z moderowania tym działem, pomaga w prowadzeniu konkursow za co duze dzieki.       Dlatego zaliczyłem typy vivy oraz Twoje przez pomyłke identycznie wysłane oraz typy paru innych osob wysłane przez [T]-errora pozdr |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #405841 - 29/04/2006 09:00  Re: Reklamacje, skargi i zażalenia ... |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  23/12/2003
 | 
Quote:
 W ostatniej kolejce podobno zremisowałem z viva. W tamecie niewidze jednak jego typow. Jesli z nim niegrałem tylko z sredna to czemu niema odfajkowanego walkowera?

Prosze o skorygowanie wyniku lub naniesienie poprawki co do walkoweru.

Witak retoox - ja podałem typy w jego imieniu (co zostało zaznaczone) jak zresztą to już robię od jakiegoś w jego imieniu
  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #405843 - 02/05/2006 09:55  Re: Reklamacje, skargi i zażalenia ... |  
|   I see dead people

Meldunek:  04/08/2001
 | 
Raczej nie ... szef się byczy chyba   Btw: dzwoniłem do toto - w czwartek mają zostać wysłane wszystkie niezbędne "papiery" związane z odbiorem nagród/pieniędzy* ...  Trwało to trochę, ale to już nie moja wina :/ |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #405844 - 03/05/2006 12:42  Re: Reklamacje, skargi i zażalenia ... |  
|   Carpal Tunnel

| 
Quote:
 Raczej nie ... szef się byczy chyba

Wodzu PLK z rozpoznaniem "odleżyny" aczkolwiek wypoczęty wraca i zabiera się do roboty
  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #405845 - 03/05/2006 13:04  Re: Reklamacje, skargi i zażalenia ... |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  11/07/2004
 | 
Quote:

Quote:
 Raczej nie ... szef się byczy chyba

Wodzu PLK z rozpoznaniem "odleżyny" aczkolwiek wypoczęty wraca i zabiera się do roboty

a juz  wszyscy myslelismy ze firma oglosila upadlosc  z niewywiazywanych zobowiazan
    ale cuda sie jednak zdarzaja 
 ps kupie punkty ktore sa potrzebne do awansy do 1 ligi
    wynagrodzenie bardzo duze  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #405848 - 07/05/2006 13:51  Re: Reklamacje, skargi i zażalenia ... |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  10/05/2005
 | 
Quote:
 składma wniosek o anulowanie tej kolejki, w związku z updatem forum znikneły posty wysłane w piatek......między innymi typy w 2 lidze jakie podałem za Experto, ponadto zniknęly tez wsyzstkie posty napisane w piatek w tabeli typerów...tam kolejka zostanie anulowana, mam nadzieje ze w PLK też

pozdro

podpisuje się obiema rękami pod tym
  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #405850 - 07/05/2006 16:10  Re: Reklamacje, skargi i zażalenia ... |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  11/07/2004
 | 
Quote:

Quote:
 składma wniosek o anulowanie tej kolejki, w związku z updatem forum znikneły posty wysłane w piatek......między innymi typy w 2 lidze jakie podałem za Experto, ponadto zniknęly tez wsyzstkie posty napisane w piatek w tabeli typerów...tam kolejka zostanie anulowana, mam nadzieje ze w PLK też

pozdro

podpisuje się obiema rękami pod tym

tez jestem ZA  niebylo szans wytypowac od piatku  a nawet w nocy czekalem z bratemLIPIM zeby  stuknac typy
  |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |