Wczoraj 2 overy w 5 meczach el LM. Po tych typach widzę, że liczysz dziś na ostre strzelanie
owszem

Basel....kazdy wie jak grają i jak strzelają bramki, licze na to ze przynajmnije te 2,3 to strzelą, no i licze na to ze Szeryfy strzelą

jezeli wczoraj Zilina dwie ukłuła Sparcie, to dlaczego dzisiaj Mołdawianie nie mieliby tego zrobic dla Bazylei

Salzburg....mało kto dzisiaj obstawia to spotkanie..lecz dla mnie tutaj moze byc jednostronne widowisko, niby Salzburg nie gra nadzwyczajnie dobrze, ale dzisiaj widze tutaj gładkie rozstrzygniecie....nawet awansu....typuje 3-0, 4-0

Sevilla...dla mnie promocja :P, oczywiscie nie jest powiedziane ze zespół z Hiszpanii to peffa nad peffami, ale w moich oczach są o klase lepszym zespołem od Portugalczyków. Braga niby zespół swojego podwórka...co widac było w meczu z Celtami, których powieźli 3-0 u siebie, zaś na Celtic Park polegli 1-2. Oczywiscie Celtic to nie Sevilla i dzisiaj gospodarzom o zwyciestwo bedzie bardzo trudno :), najbardziej prawdopodobny jest tuaj podział punktów i rozstrzygniecie walki o awans za tydzien. Jeżeli tylko Sevilli bedzie sie chciało to dzisiaj po bardzo ciekawym i wyrównanym spotkaniu pokonaja Brage (o ile myslami nie są juz przy rewanżu w Superpucharze Hiszpanii z Barcą). Sevilla izi 3-1

Werder....tutaj krótko, strzelac Werder potrafi i kazdy o tym wie, a że i rzadko kiedy zachowuje czyste konto, wiec overek mysle ze juz bedzie ksiegowany po 45minutach

Avai....widziałem ich pierwsza potyczke z Santosem, gdzie gospodarze wogóle nie iestnieli....dzisiaj Santos bedzie zmuszony zagrac odwazniej i bardziej sie odkrywac od poczatku, jeżeli chce odrobic strate 2bramek i awansowac dalej ;), jezeli gospodarze nie podejdą do teog meczu rozluźnieni i zagraja tak skoncentrowani jak w pierwsyzm meczu to wygrana murowana a 2.40 piechota nie chodzi

Internacional....nie ma co sie oszukiwac...zespół przynajmnije o 2, 3 klasy lepszy od Guadalajary...pierwsze spotkanie finałowe rozstrzygniete na korzysc Internacionalu. Dzisiaj gospodarze przypieczętuja triumf w Copa Libertadores...gromiac wręcz zespół gosci.....mój typ 4-1