#4094885 - 31/08/2010 21:32
Re: Koszykówka /730/
[Re: Finanz]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/11/2006
|
a może lepszy typ to- penney over 23,5? nie mam zwyczaju grac takich zakladow wiec nie podpowiem  moim zdaniem lepiej kostka porzucac niz probowac zarabiac na takim czyms nie no pewnie, lepiej pograć u-16 kobiet.. yyy... dziewczynek 
|
Do góry
|
|
|
|
#4094894 - 31/08/2010 21:48
[Re: Big Ben]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/04/2010
|
a może lepszy typ to- penney over 23,5? nie mam zwyczaju grac takich zakladow wiec nie podpowiem  moim zdaniem lepiej kostka porzucac niz probowac zarabiac na takim czyms nie no pewnie, lepiej pograć u-16 kobiet.. yyy... dziewczynek zebys wiedział 
|
Do góry
|
|
|
|
#4094896 - 31/08/2010 21:53
|
Carpal Tunnel
|
tzn. wiesz kazdy mierzy swoja miara, tobie pewniejsze i bardziej dochodowe jest ilosc pkt w mecz, grasz to i tyle, dla mnie mlodziezowka jest ok. nie narzekam, wrecz przeciwnie, nie wierzysz to popytaj tych co brali typy ode mnie np. Arturos8. Nie ma sensu sie sprzeczac o pierdoly, kazdy gra to co uwaza za stosownei bardziej dochodowe, Tobie jest to ilosc pkt, dla mnie mlodziezowka, nie ma o czym dyskutowac. Pozdrawiam i milego dnia, no i oczywiscie udanych dochodowych typów 
|
Do góry
|
|
|
|
#4094928 - 31/08/2010 22:15
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/06/2010
|
tzn. wiesz kazdy mierzy swoja miara, tobie pewniejsze i bardziej dochodowe jest ilosc pkt w mecz, grasz to i tyle, dla mnie mlodziezowka jest ok. nie narzekam, wrecz przeciwnie, nie wierzysz to popytaj tych co brali typy ode mnie np. Arturos8. Nie ma sensu sie sprzeczac o pierdoly, kazdy gra to co uwaza za stosownei bardziej dochodowe, Tobie jest to ilosc pkt, dla mnie mlodziezowka, nie ma o czym dyskutowac. Pozdrawiam i milego dnia, no i oczywiscie udanych dochodowych typów Tak czytam tą dyskusję Panowie i czuję się wręcz w obowiązku potwierdzić słowa Finanza  Typy brałem , grałem i jestem do przodu  i dalej jeśli można to chętnie będę korzystał z dobrych rad Finanza w dziale koszykówka tak jak myślę wielu z nas . Pozdrawiam i Trafionych przez Duże T typów wszystkim życzę . 
|
Do góry
|
|
|
|
#4094937 - 31/08/2010 22:23
[Re: ARTUROS8]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/11/2006
|
tzn. wiesz kazdy mierzy swoja miara, tobie pewniejsze i bardziej dochodowe jest ilosc pkt w mecz, grasz to i tyle, dla mnie mlodziezowka jest ok. nie narzekam, wrecz przeciwnie, nie wierzysz to popytaj tych co brali typy ode mnie np. Arturos8. Nie ma sensu sie sprzeczac o pierdoly, kazdy gra to co uwaza za stosownei bardziej dochodowe, Tobie jest to ilosc pkt, dla mnie mlodziezowka, nie ma o czym dyskutowac. Pozdrawiam i milego dnia, no i oczywiscie udanych dochodowych typów Tak czytam tą dyskusję Panowie i czuję się wręcz w obowiązku potwierdzić słowa Finanza  Typy brałem , grałem i jestem do przodu  i dalej jeśli można to chętnie będę korzystał z dobrych rad Finanza w dziale koszykówka tak jak myślę wielu z nas . Pozdrawiam i Trafionych przez Duże T typów wszystkim życzę . 1. napisałem 8 słów więc dyskusja trudno to nazwać 2. dobrych rad Finanza w dziale koszykówka w dziale koszykówka to ja chyba jeszcze ani jednej analizy nie widziałem 
|
Do góry
|
|
|
|
#4094939 - 31/08/2010 22:24
[Re: Big Ben]
|
Carpal Tunnel
|
tzn. wiesz kazdy mierzy swoja miara, tobie pewniejsze i bardziej dochodowe jest ilosc pkt w mecz, grasz to i tyle, dla mnie mlodziezowka jest ok. nie narzekam, wrecz przeciwnie, nie wierzysz to popytaj tych co brali typy ode mnie np. Arturos8. Nie ma sensu sie sprzeczac o pierdoly, kazdy gra to co uwaza za stosownei bardziej dochodowe, Tobie jest to ilosc pkt, dla mnie mlodziezowka, nie ma o czym dyskutowac. Pozdrawiam i milego dnia, no i oczywiscie udanych dochodowych typów Tak czytam tą dyskusję Panowie i czuję się wręcz w obowiązku potwierdzić słowa Finanza  Typy brałem , grałem i jestem do przodu  i dalej jeśli można to chętnie będę korzystał z dobrych rad Finanza w dziale koszykówka tak jak myślę wielu z nas . Pozdrawiam i Trafionych przez Duże T typów wszystkim życzę . 1. napisałem 8 słów więc dyskusja trudno to nazwać 2. dobrych rad Finanza w dziale koszykówka w dziale koszykówka to ja chyba jeszcze ani jednej analizy nie widziałem i nie zobaczysz 
|
Do góry
|
|
|
|
#4094942 - 31/08/2010 22:27
[Re: Majtikroko]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/03/2005