|  
| 
| 
| 
| #4116401 - 10/09/2010 03:34  Re: Żużel [101]
[Re: maryanek] |  
|   #1 WorldSpeedway

Meldunek:  03/06/2005
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4117423 - 10/09/2010 22:47  Re: Żużel [101]
[Re: Rafik 25] |  
|   member

Meldunek:  06/04/2002
 | 
Proszę o zamieszczenie oferty z Fortuny na GP. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4117510 - 11/09/2010 00:18  Re: Żużel [101]
[Re: legolas] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  20/11/2007
 | 
Te informacje potwierdza Władysław Komarnicki.  - Dostaliśmy dzisiaj około godziny 11.00 takie pismo. Popieramy ten wniosek! Według mojej wiedzy i informacji jakie uzyskaliśmy od pani Kloc podobne stanowisko zajęli pozostali prezesi ekstraligowych klubów za wyjątkiem Roberta Dowhana.  Wiele wskazuje na to że pkt Świdra będą zaliczone . Tak właśnie lubiany jest FALUBAZ z Zyto na czele   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4117986 - 11/09/2010 04:35  Re: Żużel [101]
[Re: maryanek] |  
|   veteran

Meldunek:  22/08/2006
 | 
Ty e Rafik25 przeczytaj to uważnie i przestań już tak kłapać dziobem, bo się ośmieszasz, przed meczem Falubaz sygnalizował, że będzie chciał sprawdzić motory 2 zawodników, chodziło Madsena i właśnie Świderskiego, przypadek, że gostek zwiał?. Dodam, że jako jedyny wraz z mechanikami nie protestował, tylko siedział ze spuszczoną głową. Madsen już miał podobne przygody bo sprawdzili mu tłumik i niezgodny z REGULAMINEM, więc były podstawy.Właśnie po to jest regulamin, żeby go przestrzegać i to nie tylko w żużlu parking po zawodach jest zamknięty, tylko w każdym sporcie motorowym tak jest.
 Ciekawe co by takie gnieźnienko zrobiło w podobnej sytuacji, gdyby mieli jakieś podejrzenia przed meczem, na pewno usiedli by i powiedzieli, wszystko ok, wyprowadzajcie sobie motorki, wierzymy wam na słowo, że są w porządku. Poza tym trochę szacunku ludzi i drużyn i przejmuj się bardziej tym co na twoim podwórku, bo w d... byłeś i g.... widziałeś, najłatwiej się wymądrzać nic nie wiedząc.

Tak btw to idź na piwo czy coś bo się tu spinasz jak te babcie pod krzyżem....
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4118106 - 11/09/2010 05:09  Re: Żużel [101]
[Re: hokuy] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  24/09/2005
 | 
Hokuy o czym ty piszesz. Ja nic nie pisałem o motorach Świderskiego tylko o torze w Zielonej Górze i o waszym super trenerze. Jeśli dla Ciebie on jest super to Twoja sprawa.  Byłem na wielu meczach w Zielonej i byliśmy obrzucani butelkami i kamieniami. Więc nie pisz co ja w życiu widziałem.  U nas też jeden trener kombinował z torem i robił korridę. Byliśmy przeciwko temu trenerowi bodajże Andrzej Koselski jak mnie pamięć nie myli. Byłem w 1 lidze w Lesznie gdzie badali alkomatem Adama Fajfera i wykluczyli go z zawodów bo podobno był pod wpływem alkoholu i nie negowałem decyzji sędziego,tylko postawę Adama. Na szacunek się pracuję a wy tam naprawdę pracujecie ciężko. Spiąłeś się raczej Ty i na pewno jesteś obiektywny na 100%        Mam Tobie cytować wypowiedzi pana Żyto z całego sezonu lub po meczu z Gorzowem. Ten pan nie ma klasy jako człowiek a Ty swoim postem udowadniasz,że jesteście na zbliżonym poziomie(obym się mylił Panie H!) |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4118273 - 11/09/2010 06:45  Re: Żużel [101]
[Re: GreyTiger] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  24/09/2005
 | 
nikogo tu nie interesuje czy lubisz trenera Zyto czy nie   Regulamin jest po to zeby sie go trzymac, Swiderski go złamał za co został ukarany. Ta dyskusja jak i protest wroclawian jest zalosna   Zgadzam się po to jest regulamin by go przestrzegać!    |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4118518 - 11/09/2010 17:48  Re: Żużel [101]
[Re: grajus87] |  
|   #1 WorldSpeedway

Meldunek:  03/06/2005
 | 
Betard po 50-40 i spokój   Z tego co przeczytałem w świecie żuzla wynika, że Wrocławianom wystarczy 49;41( wyższe miejsce w tabeli po rundzie zasadniczej).  Ewentualne biegi dodatkowe moga byc rozrywane tylko podczas spotkan barażowych  EzIL i ILzIIL |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4118559 - 11/09/2010 18:31  Re: Żużel [101]
[Re: hokuy] |  
|   PLAYOFF WINNER

Meldunek:  01/09/2004
 | 
Ty e Rafik25 przeczytaj to uważnie i przestań już tak kłapać dziobem, bo się ośmieszasz, przed meczem Falubaz sygnalizował, że będzie chciał sprawdzić motory 2 zawodników, chodziło Madsena i właśnie Świderskiego, przypadek, że gostek zwiał?. Dodam, że jako jedyny wraz z mechanikami nie protestował, tylko siedział ze spuszczoną głową. Madsen już miał podobne przygody bo sprawdzili mu tłumik i niezgodny z REGULAMINEM, więc były podstawy.Właśnie po to jest regulamin, żeby go przestrzegać i to nie tylko w żużlu parking po zawodach jest zamknięty, tylko w każdym sporcie motorowym tak jest.
 Ciekawe co by takie gnieźnienko zrobiło w podobnej sytuacji, gdyby mieli jakieś podejrzenia przed meczem, na pewno usiedli by i powiedzieli, wszystko ok, wyprowadzajcie sobie motorki, wierzymy wam na słowo, że są w porządku. Poza tym trochę szacunku ludzi i drużyn i przejmuj się bardziej tym co na twoim podwórku, bo w d... byłeś i g.... widziałeś, najłatwiej się wymądrzać nic nie wiedząc.

Tak btw to idź na piwo czy coś bo się tu spinasz jak te babcie pod krzyżem....
Co za totalna bzdura z tym Madsenem. Znaczy sie gosc mial cos z tlumikiem, ale to bylo w GP Challenge , co mnie nie dziwi, bo kazdy probuje jak tylko moze. Jak mozesz to porownywac do ligi ? Rownie dobrze mozesz powiedziec, ze Kolodziej jest "cpunem", bo pije tego snusa [tak to sie pisze?], ktory w Polsce nie jest legalny(?). Bracie Falubazie nie martw sie - jutro possiecie na Olimpijskim i niewazne czy do odrobienia jest 2 pkt czy 8. I tak possiecie. Jak to ktos na SB napisal - cala ta wasza magia w pizdu    |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |