A miało być tak pięknie jeszcze miesiąc temu, wybrałem tylko kilka postów:
@quincy tu nie chodzi o typ bo moze sie on sprawdzic , jakbys czytal posty to bys widzial jak ja tez dzisiaj przewiduje , ale o to , ze piepszysz trzy po trzy porownujac Tarasiewicza uzaleznionego do Ulatowskiego , ktory ma obycie z holenderska mysla szkoleniowa , kontakty zagranica i fajne wyniki z GKS-em Belchatow, uwazany jest za najzdolniejszego albo jednego z najzdolniejszych trenerow w kraju oraz piszac o jedynym ciekawszym transferze jako emerycie Radomskim , udawadniasz ze innych transferow nie znasz , gdyz nawet postow czytac Ci sie nie chce
dodam jeszcze przyrownanie alkoholika Tarasiewicza do Ulatowskiego to post tygodnia dla mnie smile
Sabelius jak tak zachowawczo , jakbym mial grac to bym tak zrobil przez te sprawy zwiazane z naszymi oslabieniami i nie wiem w jakiej formie fizycznej beda zawodnicy na tle Wroclawian , w innym wypadku bardzo duze pieniadze postawilbym na Pasy , a dlaczego to juz opisalem strone wczesniej smile
Mowiac o transferach nie sposob zapomniec o tym chyba najwazniejszym , trener Ulatowski. Ambitny ,mlody szkoleniowiec z kontaktami zagranica. Dostal czas , spokoj i Tomka Rzase do wspolpracy ( efekty juz widac ) , to tez ogromne wzmocnienia Cracovii.
Pod koniec wrzesnia wracamy 'do domu' to tez bedzie mialo wplyw na wyniki.