Mi na kuponie pozostało tylko climamio,ze wczorajszego,mialem jeszcze po 1.45 w
Bet-at-home jak brałem.Ja to widzę tak.Wczesniej climamio podwineła sie noga,bo podeszli do przeciwnika jak do frajera ichłopców do bicia..nie docenili ich.i jak sie skonczylo wiemy,a co sie działo ptoem,ostatnia masakra jaką urzązdiło climamio świadczy dobitnie o róznicy między tymi zespołami.Dzisiaj nei spodziewam sie takiej rzezi.Widze Bielle troche zdołowanąostatnim meczem,i climamio "napalone" na gre,żeby wszystko popchnąć już definitywnie na takie tory na jakich to powinno być od początku.Mysle że nauczeni tą jednąwtopą nie popełnią tych samych błędów,są podbudowani,napewno narwani na ten mecz.Biella będzie chcieć powalczyć,ale morale przed tym meczem już na pewno nei są tak wysokie w ich obozie.Ja widzie typ na Climamio jako całkiem niezły zdecydowanie.
Jak mówie,na moim kuponie ze wczoraj an dzisiaj zostało tylko climamio i wierze,ze wejdzie.I będzie troche "piniondzorów" znowu do przodu.Popropstu to nei ta klasa,a do tego każda druzyna siłą rzeczy woli i preferuje szybko rpzechodzić wczesniejsze fazy play off,bo prawdziw siły potrzebne są dalej.A takie piepszenie w 50 meczy z Biellą nie jest korzystne dla morale Climamio oraz ich kondycji fizycznej.To poprostu trzeba dzisiaj wygrać i z takim nastawieniem tam jadą