|  
| 
| 
| 
| #4264719 - 29/11/2010 18:35  Re: UEFA Europa League 2010/2011 - grupy A (Lech, City, Juve, Salzburg)
[Re: Akhu] |  
|   The Famous McD

Meldunek:  17/02/2005
 | 
mam dziwnie spokojne przeczucie że Lech da radę ! 
 1x po ok 1,75  wygląda nieźle ,  rynek będzie łykał Juve więc pewnie do 1,8 dobijemy spokojnie.  warto uzbroić się w cierpliwość.

My wiemy że będzie śnieg , że Lech spisuje się w LE fantastycznie , że nie odpuszczają walcząc o każdy centymetr boiska, że wyprują z siebie żyły w tym meczu.

Lech wie że stoi przed olbrzymią szansą która nie trafia się Poznaniakom ani innym polskim drużynom zbyt często - utrzeć nosa wielkiej firmie. Prawdopodobnie dla większości graczy to jeden z ważniejszych meczów w karierze będzie . Do tej pory Lechowi sprzyjało nieraz szczęście , myślę że i tym razem w sukurs Poznaniakom przyjdzie pogoda, zdecydowanie łatwiej w śniegu czy błotnej taplaninie się bronić niż atakować

To mecz w którym będzie pełno walki. Lech nie pęknie moim zdaniem i podniesie rękawice.

Poczekam i 1x w czwartek zapewne zagram.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4264764 - 29/11/2010 19:13  Re: UEFA Europa League 2010/2011 - grupy A (Lech, City, Juve, Salzburg)
[Re: Legia] |  
|   The Famous McD

Meldunek:  17/02/2005
 | 
a już dziś proponuję : Zenit-Anderlecht  w LE Fiołki Azja +1 ; +0,5 kurs 1,735  w Pinn chociazby kursy mocno lecą i będą lecieć.  Zenit już w poprzednim meczu LE zapewnił sobie awans do dalszej fazy także ten mecz tyle ich obchodzi co zeszłoroczny śnieg.  Ale co najważniejsze wczoraj zakończyli sezon w którym zdobyli mistrzostwo !  Znając "kulturę" picia i świętowania jaka tam panuje nie sądzę że byliby nawet w stanie na następny weekend się zregenerować i być w "formie".  Swego czasu gdzieś czytałem wywiad z Kriżanacem który mówił że u nich picie wódki jest czymś normalnym , niemal tak samo na porządku dziennym jak picie napojów izotonicznych na Zachodzie    Oni tam w Rosji świętują tak że są nawaleni przez kilka dni, w środę połowa drużyny nie będzie wiedziała nawet jaki jest dzień tygodnia...  sezon się zakończył i szansę dostaną Ci którzy grali najmniej w przekroju całego sezonu...o ile tego dnia nie będą się słaniać na nogach za mocno    Przy okazji polecam obejrzeć film - Osobliwości Narodowego Polowania 
  , on oddaje nieco klimat jak się w Rosji pije , przy okazji jedna z lepszych komedii.   fragment filmu:  Osobliwości Narodoweo Polowania  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4265057 - 30/11/2010 01:42  Re: UEFA Europa League 2010/2011 - grupy A (Lech, City, Juve, Salzburg)
[Re: analityk] |  
|   addict

Meldunek:  11/01/2010
 | 
http://www.vfb.de/de/aktuell/news/2010/39769.phpSC Young Boys Bern - VFB Stuttgart 1  1.80
 Goscie juz maja zapewniony awans !
 jesli Goscie przyjada rezerwami ,mysle ze YB pewna 1.

Do tego Anderlecht X2 lub jakies Handi jak MC DZIARZ napisal wyzej i dubel jest w sam raz
jakby ktos mogł przetłumaczyc to sytuacja sie rozjasni co do tego meczu |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4265087 - 30/11/2010 02:01  Re: UEFA Europa League 2010/2011 - grupy A (Lech, City, Juve, Salzburg)
[Re: umex] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  01/12/2009
 | 
trener mowi ze chce wygrac ale bardziej zesol sie skupie na nastepnym meczu z hoffenheimem,szanse dostana graczy ktorzy nie grali  w stuttgarcie pozostali chory tasci i celozzi audel i nie pojedzie tez cacau delpierre i gebhart. beda oni trenowac inwidualnie w sttutgarcie.
 potem mowi ze w 1 skladzie wyjdzie w ataku harnik i pogrebniak za cacau i marice, 3 graczy z rezerw zostalo wlaczonych do wyjazdu do berna. w szwajcari jest sztuczna murawa i jego gracze musza sie przyzwyczaic do niej.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4266298 - 30/11/2010 20:39  Re: UEFA Europa League 2010/2011 - grupy A (Lech, City, Juve, Salzburg)
[Re: Rosati] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  23/10/2003
 | 
Do Poznania Stara Dama zawita odmłodzona
 Trener Juve nie ma łatwej sytuacji. Nie dość, że nie może korzystać w meczach fazy grupowej Ligi Europy z takich piłkarzy, jak Quagliarella i Aquilani, to jeszcze jego zespół jest zdziesiątkowany przez kontuzje. Na mecz z Lechem wziął siedmiu zawodników, którzy nie ukończyli 20 lat.

Najmłodszą formacją jest obrona, w której średnia wieku wynosi niecałe 21 lat (20,83). Do podstawowych piłkarzy - 26-letniego Giorgio Chielliniego i 23-letniego Leonardo Bonucciego dokooptowani zostali 17-letni Matteo Liviero, 18-letni Vincenzo Camilleri, 20-letni Andrea De Paola i 21-letni Armand Traore.

Stało się tak, ponieważ z kadry wypadł narzekający na problemy z plecami 24-letni Marco Motta, trener Del Neri uznał, że nie pora jeszcze korzystać z trenującego indywidualnie 27-letniego Zdenka Grygery, a wyleczyć się nie zdążył 34-letni Nicola Legrottaglie. Od dawna natomiast było wiadomo, że 24-letni Paolo De Ceglie i 27-letni Leadro Rinaudo będą pauzować z powodu kontuzji.

W pozostałych formacjach nie brakuje młodych piłkarzy, ale ich obecność jest "neutralizowana" przez bardziej doświadczonych piłkarzy, jak np. 33-letni bramkarze Alex Manninger i Marco Storari, 27-letni Simone Pepe i Felipe Melo czy legenda Juventusu - 36-letni Alessandro Del Piero.

Kadra Juventusu na mecz z Lechem:
 Bramkarze: Marco Costantino, Alex Manninger, Marco Storari
 Obrońcy: Leonardo Bonucci, Vincenzo Camilleri, Giorgio Chiellini, Andrea De Paola, Matteo Liviero, Armand Traore
 Pomocnicy: Marcel Buechel, Manuel Giandonato, Milos Krasić, Davide Lanzafame, Claudio Marchisio, Felipe Melo, Simone Pepe, Mohamed Sissoko
 Napastnicy: Alessandro Del Piero, Niccolo Giannetti, Vicenzo Iaquinta, Alberto Libertazzi

za futbolnews.pl

ps. Poznan zasypany, obecnie nie pada, temperatura -3
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4266487 - 01/12/2010 01:33  Re: UEFA Europa League 2010/2011 - grupy A (Lech, City, Juve, Salzburg)
[Re: bolo1975] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  21/12/2002
 | 
Witam. Jak dla mnie,to JUVE i tak wygra obstawiam 0:1! pozdrawiam
Nie ma jak bezsensowna odpowiedz w temacie. Pierwszy post i to takie bez sensu.  Lech który w 4 meczach strzelil 9 goli do tego mloda i nie doświadczona obrona Juve a Ty widzisz wynik 1:0 dla Juve. Super dobry tok myslenia ;P Nie mowie ze juve nie wygra chociaz ja uważam że nie wygra ale jak LEch nie strzeli przynajmniej jednego gola to ja świety jestem |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4266727 - 01/12/2010 03:27  Re: UEFA Europa League 2010/2011 - grupy A (Lech, City, Juve, Salzburg)
[Re: dadycool] |  
|   

Meldunek:  12/10/2003
 | 
Witam. Jak dla mnie,to JUVE i tak wygra obstawiam 0:1! pozdrawiam
Nie ma jak bezsensowna odpowiedz w temacie. Pierwszy post i to takie bez sensu.  Lech który w 4 meczach strzelil 9 goli do tego mloda i nie doświadczona obrona Juve  a Ty widzisz wynik 1:0 dla Juve. Super dobry tok myslenia ;P Nie mowie ze juve nie wygra chociaz ja uważam że nie wygra ale jak LEch nie strzeli przynajmniej jednego gola to ja świety jestemNie przesadzajcie...tak może wyglądać skład Juve jutro:Manninger - Pepe, Chiellini, Bonucci, Traore - Krasić, Sissoko, Marchisio, Lanzafame - Iaquinta, Del Piero Taka niedoświadczona obrona, to raczej nie jest.  Fakt - Pepe na obronie to może być dość dziwna sprawa, ale za to jak trzeba będzie uważać jak będzie się włączał do ataku.   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4268129 - 02/12/2010 00:46  Re: UEFA Europa League 2010/2011 - grupy A (Lech, City, Juve, Salzburg)
[Re: GaloGalo] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  13/08/2006
 | 
Wg mnie najlepszym rozwiązaniem jest kupić Lecha w tej chwili i sprzedać powiedzmy w 10 minucie.
Z tego zdania wynika, że sugerujesz, że kurs na Lecha po pierwszych 10 minutach spadnie ... Dość śmiała teza (IMHO rzecz jasna    ) |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4268211 - 02/12/2010 01:29  Re: UEFA Europa League 2010/2011 - grupy A (Lech, City, Juve, Salzburg)
[Re: dadycool] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  01/09/2004
 | 
Wlasnie w radiu podali, ze instytu meteorologii przewiduje na dzis na 21:00 w Poznaniu przy takim wietrze jaki jest spodziewany -31,3 stopnia      . Jest to temp. odczuwalna ale juz jak rano szedlem do pracy to przez 20 minut tak mi dal ten wiatr w kosc ze dziekuje. IMO mecz do odwolania bo to sie wrecz nie da oddychac momentami.Nie odwołają bo jutro będzie tak samo. A w ogole stadion zamkniety jest tam nie wieje tak, murawa podgrzewana też troche daje do tego 41 tysiecy kibiców którzy beda kibicowac i drzec japy bo nic innego im przy takiej temperaturze nie pozstaje bo by zamarzli. Także nagrzeją staion i bedzie znosnie ;P Wieje co raz mocniej w Poznaniu. K***, ja nie wiem w czym oni chcą grać   |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |