wolny styl
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/02/2005
Originally Posted By: Piostar
Originally Posted By: Tetfol
A kiedy to weryfikowałeś ? Bo kiedyś ponoć wystarczał tylko dowód a teraz na stronie pisze że po jednym dokumencie z każdej kategorri i każdy musi być potwierdzony.
Kilka lat temu.
robiłem to w zeszłym roku jakoś o tej porze. koszt 15 zł potwierdzasz dowód notarialnie wysyłasz do nich mailem i po wszystkim
A kiedy to weryfikowałeś ? Bo kiedyś ponoć wystarczał tylko dowód a teraz na stronie pisze że po jednym dokumencie z każdej kategorri i każdy musi być potwierdzony.
Kilka lat temu.
robiłem to w zeszłym roku jakoś o tej porze. koszt 15 zł potwierdzasz dowód notarialnie wysyłasz do nich mailem i po wszystkim
Z tego co pisze na stronie to teraz procedura jest dłuższa. Potwierdzenie miejsca zamieszkania. Wczoraj wpłaciłem na rynek australiski kase nie doczytałem że nie można ruszyć kasy stamtąd bez weryfikacji i teraz przez swoją głupotę jestem zamrożony.
PioKing
MaSha Lover
Meldunek: 24/03/2005
Wbrew temu co było podawane wcześniej przeze mnie, Sportklub nie będzie pokazywał turnieju w Brisbane. Transmisje miały rozpocząć się dzisiaj w nocy od 2:30.
Relacje z turnieju z Chennai pozostają bez zmian - od jutra od 12:30 ruszamy
wolny styl
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/02/2005
Originally Posted By: wolny styl
Originally Posted By: Piostar
Kilka lat temu.
Z tego co pisze na stronie to teraz procedura jest dłuższa. Potwierdzenie miejsca zamieszkania. Wczoraj wpłaciłem na rynek australiski kase nie doczytałem że nie można ruszyć kasy stamtąd bez weryfikacji i teraz przez swoją głupotę jestem zamrożony.