mysle,ze lepiej pogra Tott.
The Reds, bez Torresa ,ktory juz w Chelsea ,zas Suarez i Carrol pewnie dzis nie zagraja. a Stoke to zespol grajacy twardo w obronie
Carrol
co to w ogóle za zakup
oglądałem tego typa pare razy i większego drewna nie widziałem ... on sie sam o własne nogi potyka ... strzelił pare goli z główki jakimś cudem i podnieta... najgorszy zakup ... faktem jest jednak że jest dobrze zbudowany no i stylem gry będzie pasował do Liverpolu ale i tak padaka jest z typa niezła ... więc to i tak nic nie zmieni że bez niego grają ... Suarezowi też pewnie zajmie troche czasu zanim z angielską piłką sie zapozna ...
Co do Carrola to mylicie się panowie. Widziałem go w tym sezonie w 5 meczach i zrobił na mnie wrażenie. Oczywiście nie techniką
ale np. tym że wygrywa prawie wszystkie pojedynki główkowe, świetnie gra tyłem do bramki, ma potężny strzał. W połączeniu z Suarezem to może być zabójczy duet!
Wg mnie tej drużynie potrzeba było właśnie takiego zawodnika jak Corrol. Będzie idealnie pasował do ich stylu gry.
A co do ceny, to wiadomo że na dzień dzisiejszy Andy nie jest wart nawet 25mln funtów, jednak po sprzedaży Torresa w ostatniej chwili, na siłę musieli kupić następcę co Newceastle wykorzystało