Ice każdy ma inny poziom kultury osobistej. Posłał wiązkę, a mecz się nawet nie skończył. "sprzedajna dziwka" czy jakoś tak, a co sprzedała seta? No tak, pewnie bet już nie wszedł trzeba odreagować. Zawsze lepiej kogoś zwymyślać niż powiedzieć,że się chujowo obstawiło - to takie polskie. Powiedz mi jeszcze za co nazwał Andyra cieciem?
Co do pisania GSM, BP itp to w większości przypadków jest to również bezsensu. Chyba,że ktoś o to prosi bo nie ma dostępu do live. Sam kiedyś tak głupio 'boksowałem' i 'relacjonowałem cyferkowe wyniki, które wszyscy widzieli'...jedni z tego wyrastają, inni nie.
tylko ze na forum sa troche inne zachowania niz w zyciu codziennym, inaczej bajerujesz panienke na gg a inaczej na zywo, zza klawiatury wszystko jest bardziej łatwe, na forum napisal sprzedajna dziwka a na korcie zapewne by tego nie wykrzyczal ;]
Najpierw porównujesz jego zachowanie do meczu, teraz mówisz że tak by nie krzyknął. Zdecyduj się wreszcie.
Mówisz,że to jest forum i inne zachowania niż w życiu codziennym...ta idźmy tym kluczem i zachowujmy się jak 'dzieci neo' i inni napinacze - świetnie.
Później miałbym spotkać kogoś z forum ' w zyciu codziennym' i powiedzieć, wiesz ten świrek zza klawiatury to nie ja , normalnie jestem cichym i zamkniętym w sobie człowiekiem, który swoje frustracje wylewa w internecie?!
Nie, dzięki - wolę po swojemu - zachowywać się normalnie, tak jak każdego dnia.