nie do konca wiem jak jest u tego buka, ale wiekszosc stosuje zasade ze obowiazują promocje te w chwili rejestracji, a jezeli one przepadna to kicha np. Expekt czy Bet24, ani tu ani tu nie dostal bys tej kasy. Zgodnie z zasadą: lex retro non agit (prawo nie dziala wstecz)
TiCaL0
member
Meldunek: 25/11/2004
Dałem obstawe na to ze Eto'o w meczu Barcelona v Racing Santander strzeli bramke na 1:0. Strzelil ta bramke ale sportingbet ustawil mi ten zaklad na LOST. Co mam teraz zrobic ?
ludi
journeyman
Meldunek: 03/01/2004
Mam jedno nurtujace pytanie - jak wygląda sytuacja z przelewem ze Sportingbet do Inteligo, czy wszystko przebiega bezproblemowo??? Podobno SB wysyła kasę ze swojego zagranicznego konta <a nie konta w Reiffeisen Bank> w takim razie czy Inteligo bierze jakąś prowizję za przelew OUR ???
W.A.Rebel
enthusiast
Meldunek: 11/09/2005
mam pytanie o bonus 200. czy jak wplace kase przez MB to dostane tego bonusa? czy tylko wplata karta albo przelew? w sumie z tego co pisza na ich stronie wynika ze moge wplacic przez MB ale wole sie upewnic. napisalem do supportu, ale moze tu sie dowiem zanim dostane od nich odpowiedz. prosze o szybka odpowiedz
Mam problem Chce zrobic wplate przy uzyciu Moneybookers, wpisuje adres email-owy Sportingbetu: moneybookerspln@sportingbet.com i pojwia mi sie komunikat ze to nie jest poprawny adres !
Quote: Mam problem Chce zrobic wplate przy uzyciu Moneybookers, wpisuje adres email-owy Sportingbetu: moneybookerspln@sportingbet.com i pojwia mi sie komunikat ze to nie jest poprawny adres !
Juz nieaktualne - cos sie popierd... mojemu explorelowi
W.A.Rebel
enthusiast
Meldunek: 11/09/2005
no i fajnie. napisali mi z supportu ze dostane 200 dodatkowo przy wplacie 100PLN, a dopisali tylko 100. napisalem im wczoraj maila ale na razie bez echa. czy ktos mial podobny problem?
GumoL
old hand
Meldunek: 22/01/2003
Quote:
Quote: Mam problem Chce zrobic wplate przy uzyciu Moneybookers, wpisuje adres email-owy Sportingbetu: moneybookerspln@sportingbet.com i pojwia mi sie komunikat ze to nie jest poprawny adres !
Prawdopodobnie miales na koncu adresu mail spacje, tez mi sie tak nieraz zdarzalo
Prawdopodobnie miales na koncu adresu mail spacje, tez mi sie tak nieraz zdarzalo
Mozliwe - tak to jest jak sie daje kopiuj/wklej. Dobrze wiedziec na przyszlosc . Pozdrawiam !