Zrobienie na każde zawody oddzielnego tematu to bardzo dobry pomysł bo postu widze dość dużo. Co z tym konkursem robmy czy nie?

Jutro sztafety i widze tu kilka ciekawych typów.
Zacznijmy od kobiet bo one mają pierwszeństwo mimo że biegną później.
Moim zdaniem pewne zwycięstwo Niemek. Kurs w BAW 1.77 choć na początku był 2.00. Niemki bardzo wyrównany skład pewnie wystąpią WILHELM Kati, HENKEL Andrea, DISL Uschi i GLAGOW Martina. Wszyskie dobrze biegają w sztafetach można sobie dobrać naboje więc powinny sobie też poradzić i wygrać dość spokojnie. Niemki WIN 1.77 8/10
i niestety u kobiet chyba wszystko.
Faceci i tu troche więcej typów.
Faworyci napewno Norwegowie i tu kurs dość marny bo moim zdaniem Rosjanie mogę pokusić się o niespodzianke ( czy znowu taką wielką niespodzianką było by ich zwycięstwo?) Rosja ma bardzo dobry skład. Widać swietną forme TCHEREZOVA i KRUGLOVA. Pewnie obok nich wystąpią ROZHKOV i TCHEPIKOV. Skład naprawde dobry, na strzelnicy wszyscy dość równy poziom co może zaprocentować gdyż biegowo napewno ustępują Norwegom. Norwegowie ( BJOERNDALEN Ole Einar, ECKHOFF Stian, GJELLAND Egil, HANEVOLD Halvard ) napewno silni ale panowie Egil i Halvard napewno jeszcze bez formy, szczególnie biegowej. Dla mnie Rosja WIN 3.00 5/10.
Bardzo dobre wrażenie wywarli na nie Francuzi szczególnie ten pechowiec DEFRASNE. POIREE niby świetnie strzela niby ta tarcze w salonie a na dochodzenie 5 pudeł, lipa. Do tego w składzie dość solidni strzelcy ROBERT Julien i AUBERT Alexandre dla mnie spokojnie skład ten stanie na podium i napewno wyprzedzą Niemców w mocno eksperymentalnym składzie ( RÖSCH Michael, WOLF Alexander, PUMP Carsten, GRAF Daniel )
FRANCJA-NIEMCY 1 1.45 9/10
narazie tyle pozdrawiam