|  
| 
| 
| 
| #44992 - 11/01/2004 17:00  Re: mBank, eKarta - wpłaty i wypłaty [2] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  10/12/2001
 | 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał lukboj: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Wychowany_Na_Nalewce: [qb] Czy ktos jest w stanie mi cos polecic??  z gory dzieki i wielki        iwo:  [/qb][/QUOTE]bez wahania GB na piłke szeroka oferta i oczywiście duży plus to Asiany, z tenisa też jest wszystko co potrzeba      [/qb][/QUOTE]Bez wahania nie GB. Sam mam tam konto i musze powiedzieć że pomijając szeroką ofertę to reszta to kiszka. Szczególnie kursy maja tragiczne, więc jeżeli chcesz grać tylko dla jaj to wybierz Gb, jeżeli jednak wybierasz poważną grę z w miarę opłacalnymi kursami poszukaj trochę lepiej. SLAV |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #44994 - 12/01/2004 16:46  Re: mBank, eKarta - wpłaty i wypłaty [2] |  
| Anonymous Unregistered

| 
WitamMam takie male pytanko: Jak dlugo czekaliscie na hasla jednorazowe w mBanku?
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #44996 - 12/01/2004 22:29  Re: mBank, eKarta - wpłaty i wypłaty [2] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  27/12/2003
 | 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Sławek: Bez wahania nie GB. Sam mam tam konto i musze powiedzieć że pomijając szeroką ofertę to reszta to kiszka. Szczególnie kursy maja tragiczne, więc jeżeli chcesz grać tylko dla jaj to wybierz Gb, jeżeli jednak wybierasz poważną grę z w miarę opłacalnymi kursami poszukaj trochę lepiej. SLAV[/QUOTE] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Stach: [qb]Jak wyżej. Z kursami to po prostu jest tragedia. Są o wiele lepsze buki.[/qb][/QUOTE]W takim razie co wy proponujecie??  Zreszta widac ze ile osob tyle opinii    :rolleyes:     Jedni graja w Expie i sobie chwala drudzy uwazaja tego buka za najwiekszy shit, widze ze podobnie z GB itd     |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #44997 - 12/01/2004 22:41  Re: mBank, eKarta - wpłaty i wypłaty [2] |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  09/04/2003
 | 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Wychowany_Na_Nalewce: [qb][QUOTE]takim razie co wy proponujecie??  Zreszta widac ze ile osob tyle opinii  [/qb][/QUOTE]Jeśli chodzi o Gamebookers - jeśli ważne są kursy to nie ma co tam grać, są naprawdę niskie. Expekt ma nie najgorsze kursy - tylko często bardzo szybko spadają. Przykład: Jeśli Sosna wrzuci typ z działu high kursy lecą na łeb na szyję np z 1.55 na 1.35 w ciągu najwyżej pół godziny. Z tego wynika, że dużo osób tam gra, a firma panikuje, że za dużo straci. Można grać za większą kasę (z 1000 zł za singiel nie ma problemu)- nie robią jak na razie limitów. Ja gram piłkę nożną i nie było żadnych przekrętów (chociaż nie zawsze potafią liczyć handicapy). Jeśli chodzi np o skoki zdarzają się wałki z tego co słyszałem.  Unibet  - tak jak w Expekcie kursy też nie najgorsze. Nie panikują tak jak Expekt w przypadku gdy ludzie rzucą się na jeden mecz. Chociaż po jakimś czasie kursy na pewno spadną - ale nie w ciągu kilku minut. Ale z tego co się orientuję bardzo dobrą ofertę ma Centrebet (solidny buk australijski - z dobrą opinią) Kursy często mają wysokie, więc zamierzam sie tam zarejestrować. Tylko przy rejestracji jest dużo roboty (wysyłanie skanów dowodu, rachunków itd.) |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #44999 - 13/01/2004 19:45  Re: mBank, eKarta - wpłaty i wypłaty [2] |  
|   journeyman

Meldunek:  09/10/2003
 | 
M A M  P Y T A N K O ! Od jakich bukmacherów mogę sobie bezpośrednio przelać wygraną kasę na konto w mBanku? Z góry dzięki!    iwo:      iwo:      iwo: |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #45000 - 14/01/2004 02:14  Re: mBank, eKarta - wpłaty i wypłaty [2] |  
|   old hand

Meldunek:  01/10/2002
 | 
No, a w tym temacie mogę Ci odpowiedzieć       Bezpośrednio, tzn. z konta od buka do mBanku mozesz wypłacić prawie od wszystkich buków np. Expekt,   Unibet , Ladbrokes, Will Hill, Blue Square, Betfair. Z Gamebookers wypłacasz poprzez Moneybookers (nie ma problemu zeby się tam zarejestrować). |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #45001 - 14/01/2004 14:09  Re: mBank, eKarta - wpłaty i wypłaty [2] |  
|   journeyman

| 
Stary dzięki za pomoc.Życze sukcesów.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #45002 - 14/01/2004 14:14  Re: mBank, eKarta - wpłaty i wypłaty [2] |  
|   journeyman

| 
M A M do Ciebie Cyborg jeszcze jedno pytanko?Jeżeli chciałbym przelać 1000 zł na konto do buka, to jaką prowizję zawija Moneybookers od tej kwoty i po jakim kursie Euro i $ jest przeliczane?
 I odwrotnie - jeżeli chcę wypłacić kasę ile na tym ucierpię.
 Dzięki.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #45003 - 14/01/2004 16:49  Re: mBank, eKarta - wpłaty i wypłaty [2] |  
|   old hand

Meldunek:  01/10/2002
 | 
Jeżeli chcesz wpłacać do GB to proponuję eKartą bezpośrednio do GB a nie przez MB, wpłaty są darmowe i szybsze niż przelew. Wówczas w przypadku wypłaty w Twoim przypadku do 1000 zł wróci z powrotem na kartę (za darmo), a nadwyżki będziesz musiał wypłacić przez MB. Opłata przy wypłacie z MB na konto bankowe wynosi max 1.8 euro. Kursy jak to kursy są zmienne. Są to kursy dzienne mBanku (w przypadku wpłat do mBanku) lub chyba kursy VIS-y (przy przelewach do MB). Ostatnio policzyli mi $$$ po 3,68       przy przelewie z MB do mBanku. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #45005 - 29/01/2004 03:35  Re: mBank, eKarta - wpłaty i wypłaty [2] |  
|   old hand

Meldunek:  22/01/2003
 | 
Cytat ze strony mBanku: "Od 15 lutego wykonanie bezpłatnych dotychczas przelewów zewnętrznych i zewnętrznych zleceń stałych z rachunków eKONTO, izzyKONTO i eMAX będzie kosztowało 0,50 zł." Nie pozostaj nic innego jak    uke:  mBank A mialem o nich takie dobre zdanie. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #45006 - 29/01/2004 12:29  Re: mBank, eKarta - wpłaty i wypłaty [2] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  15/09/2003
 | 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał GumoL: [qb]Cytat ze strony mBanku: "Od 15 lutego wykonanie bezpłatnych dotychczas przelewów zewnętrznych i zewnętrznych zleceń stałych z rachunków eKONTO, izzyKONTO i eMAX będzie kosztowało 0,50 zł." Nie pozostaj nic innego jak     uke:   mBank A mialem o nich takie dobre zdanie.[/qb][/QUOTE]Przecież na czymś muszą zarabiać. Ale moim zdaniem lepszym rozwiązaniem byłoby zlikwidowanie oprocentowania środków na rachunkach bieżących |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #45007 - 02/02/2004 13:45  Re: mBank, eKarta - wpłaty i wypłaty [2] |  
|   stranger

Meldunek:  02/02/2004
 | 
Witam.1.Czy mozna dokonac przelewu z mbanku do unibetu nie posiadając ekarty ?
 2.jezeli tak to ile dni taki przelew idzie ?
 3.i czy przyspieszy ten przelew wyslanie im  skanu tego przelewu ?
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #45008 - 02/02/2004 18:14  Re: mBank, eKarta - wpłaty i wypłaty [2] |  
|   stranger

| 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał titu:[qb]Witam.
 1.Czy mozna dokonac przelewu z mbanku do unibetu nie posiadając ekarty ?
 2.jezeli tak to ile dni taki przelew idzie ?
 3.i czy przyspieszy ten przelew wyslanie im  skanu tego przelewu ?[/qb][/QUOTE]1.tak
 2.nie wiem ile idzie ale 3.jesli wyslesz scana to kasa na koncie jest juz po nawet po paru minutach
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #45009 - 02/02/2004 19:30  Re: mBank, eKarta - wpłaty i wypłaty [2] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  15/09/2003
 | 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał RADSON2004: [qb]jesli wyslesz scana to kasa na koncie jest juz po nawet po paru minutach[/qb][/QUOTE]Nie przesadzaj,   Unibet  rzeczywiście obiecuje maksymalnie 20 minut oczekiwania, ale czas ten może wydłużyć się nawet do 1.5 h. Coś o tym wiem... |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #45010 - 02/02/2004 23:51  Re: mBank, eKarta - wpłaty i wypłaty [2] |  
|   stranger

| 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Krzywka: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał RADSON2004: [qb]jesli wyslesz scana to kasa na koncie jest juz po nawet po paru minutach[/qb][/QUOTE]Nie przesadzaj,   Unibet  rzeczywiście obiecuje maksymalnie 20 minut oczekiwania, ale czas ten może wydłużyć się nawet do 1.5 h. Coś o tym wiem...[/qb][/QUOTE] |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #45011 - 02/02/2004 23:55  Re: mBank, eKarta - wpłaty i wypłaty [2] |  
|   stranger

| 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Krzywka: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał RADSON2004: [qb]jesli wyslesz scana to kasa na koncie jest juz po nawet po paru minutach[/qb][/QUOTE]Nie przesadzaj,   Unibet  rzeczywiście obiecuje maksymalnie 20 minut oczekiwania, ale czas ten może wydłużyć się nawet do 1.5 h. Coś o tym wiem...[/qb][/QUOTE]tez coś o tym wiem bo wysyłałem już wiele razy i sam byłem zdziwiony-piszę na swoim przykładzie i na podstawie własnych doświadczeń |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |