|  
| 
| 
| 
| #4604085 - 15/04/2011 21:01  Re: Co mnie wkurza? [39]
[Re: Piostar] |  
|   old hand

Meldunek:  09/02/2011
 | 
każdemu czasami zdarza się spać na trawniku    tylko ze niektorzy maja wiecej szczescia ;] |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4604159 - 15/04/2011 22:05  Re: Co mnie wkurza? [39]
[Re: Jose] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  13/11/2006
 | 
kurtka w potargana , spodnie do wyjebania , zegarka brak , komórki brak , mandacik  poszedł idiota na jedno piwo   mialem troche lepiej pare weekendow temu, tzn bez 3 ostatnich rzeczy ;] |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4604198 - 15/04/2011 22:34  Re: Co mnie wkurza? [39]
[Re: Goget] |  
|   Io sono Interista

Meldunek:  11/07/2005
 | 
Zostałeś pobity i okradziony przez policjanta ? Właśnie policjant mnie najbardziej wkurwił. Piłem piwo u znajomej pod sklepem , z daleka zauważyłem radiowóz więc szybko przez okienko dałem butelkę znajomej (że niby na wymianę). Byli dość tak daleko , nie mogli widzieć , że pije to piwo. Tłumaczenie nie pomogły    jeden był w porządku i chciał dać spokój , ale oczywiście był z nim jakiś młody chuj i się uparł , że 50 złotych. Byłem już pijany , nie chciało mi się z nimi dyskutować , mówię piszcie mandat , a co tam... niech się młoda psinka trochę doceni. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4604213 - 15/04/2011 22:44  Re: Co mnie wkurza? [39]
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  14/12/2003
 | 
Dawno nie miałem takich przygód ale zawsze bez gadania brałem mandat od nich bo raz że i tak nikt tego nie ściąga a dwa że proszenie gościa który w świetle prawa chce mnie okraść (bo tak traktuję mandat za nie robienie niczego złego- chyba że dla kogoś wypicie piwka w plenerze to coś złego) jest upokarzające,,, |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4604220 - 15/04/2011 22:47  Re: Co mnie wkurza? [39]
|   rzut rozny

Meldunek:  10/05/2005
 | 
Zostałeś pobity i okradziony przez policjanta ? Właśnie policjant mnie najbardziej wkurwił. Piłem piwo u znajomej pod sklepem , z daleka zauważyłem radiowóz więc szybko przez okienko dałem butelkę znajomej (że niby na wymianę). Byli dość tak daleko , nie mogli widzieć , że pije to piwo. Tłumaczenie nie pomogły    jeden był w porządku i chciał dać spokój , ale oczywiście był z nim jakiś młody chuj i się uparł , że 50 złotych. Byłem już pijany , nie chciało mi się z nimi dyskutować , mówię piszcie mandat , a co tam... niech się młoda psinka trochę doceni.  a Kurtka, spodnie, zegarek, komórka ?   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4605233 - 16/04/2011 04:52  Re: Co mnie wkurza? [39]
[Re: eroll] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  15/03/2005
 | 
Dawno nie miałem takich przygód ale zawsze bez gadania brałem mandat od nich bo raz że i tak nikt tego nie ściąga a dwa że proszenie gościa który w świetle prawa chce mnie okraść (bo tak traktuję mandat za nie robienie niczego złego- chyba że dla kogoś wypicie piwka w plenerze to coś złego) jest upokarzające,,, w sierpniu 50zl, we wrzesniu 100zl, w pazdzierniku upomnienie, w grudniu zablokowane konto bankowe   od tamtej pory uciekam, jak narazie 2 razy sie udalo    2:2, tie trwa   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4605567 - 16/04/2011 15:46  Re: Co mnie wkurza? [39]
[Re: Bzyku] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  14/12/2003
 | 
Hmm no to widocznie mam szczęście bo mi tylko raz ściągneli mandat ale 'drogowy' a takich za picie (było ich z 5-6) nigdy. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4606381 - 16/04/2011 21:32  Re: Co mnie wkurza? [39]
[Re: john] |  
|   AVE LAZIO

Meldunek:  18/05/2006
 | 
 bujaj się i dla Kameleon pissed off |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4609847 - 18/04/2011 03:30  Re: Co mnie wkurza? [39]
|   BKS Sparta

Meldunek:  09/01/2008
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4613899 - 20/04/2011 13:43  Re: Co mnie wkurza? [39]
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  06/01/2005
 | 
Finał pucharu Polski był na wyciągnięcie ręki    szkoda. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4617410 - 21/04/2011 23:53  Re: Co mnie wkurza? [39]
|   Pooh-Bah

Meldunek:  27/08/2007
 | 
Para komentatorów Szpakowski - Trzeciak
 Akurat co do wczorajszego meczu to był nudny jak flaki z olejem.
 Arsenal-Spurs na C+ był o niebo lepszy.

Komentarz to już wogóle , miliardy lat świetlnych za nimi.
 Szpaku z Trzeciakiem na samą mysł o Mourinho dostawali orgazmu.
 Jose to , Jose tamto , o tym jak nazywa sie trener Barcelony dowiedziałem się w dorgwyce i to ze studio , bo był probelm z komentarzem z Valencii [nie ogladalem pierwszej polowy , bo jak pisze derby Londynu o niebo lepsze].
 Komentarz na TVP -100/10
 Mourinho i Messi - orgazm na wieki.
 Myślałem ze jajo zniose jak złyszałem te nazwiska wczoraj
 Na Canal + w ciągu meczu tyle razy nie wymieniali nazwiska Mourinho co debile z publicznej w ciagu 10 minut.
 Druga sprawa - wyciszają trybuny w TVP , rozumiem ze mam slyszec komentarz , tylko ze komentatorami sa imbecyle , a poziom głośności komentarza bardzo niski.
 Na C+ jest magazyn Premiership Plus - bramki bez komentarza + rekacje trybun , śpiewy.
 Na TVP nawet jakby mieli pieniądze nie uświadczyłbym czegoś takiego - ''kibole'' to zło i trzeba ich wyciszyć.
 Rozumiem przypał TVP jak kibice śpiewali ,,Kaczyński gdzie są stadiony'' , ale obecne rżady też nie są lepsze pod tym względem [tematy zastepcze]

Oderbałbym TVP wszelki sport lub dał im , ale zakazł komentarza i nakazał nadawanie obrazu jaki dostają , a nie wyciszanie tła , bo komentator i jego przyudpas musza sie wymądrzać.
 To samo , brak elementarnej wiedzy pary Szpakowski + Trzeciak

Na Canal+ też jest paru typów , któych nie lubię , ale oni przynajmniej nie jarają się tak jak Szpakowski gdy widzą Messiego czy The Special One , który jest tak zajebisty , że wtopił na Camp Nou w składzie z boskim Krytsiano 0-5.
 Nie jest fanem Barcy , ale lubie dobrą piłkę , a za wczorjszy pokaz TVP powinno dostać zakaz tranmisji meczów na minimum 10 lat.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4617988 - 22/04/2011 03:45  Re: Co mnie wkurza? [39]
[Re: Ludwiczek] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  23/03/2008
 | 
Para komentatorów Szpakowski - Trzeciak
 Akurat co do wczorajszego meczu to był nudny jak flaki z olejem.
 Arsenal-Spurs na C+ był o niebo lepszy.

Komentarz to już wogóle , miliardy lat świetlnych za nimi.
 Szpaku z Trzeciakiem na samą mysł o Mourinho dostawali orgazmu.
 Jose to , Jose tamto , o tym jak nazywa sie trener Barcelony dowiedziałem się w dorgwyce i to ze studio , bo był probelm z komentarzem z Valencii [nie ogladalem pierwszej polowy , bo jak pisze derby Londynu o niebo lepsze].
 Komentarz na TVP -100/10
 Mourinho i Messi - orgazm na wieki.
 Myślałem ze jajo zniose jak złyszałem te nazwiska wczoraj
 Na Canal + w ciągu meczu tyle razy nie wymieniali nazwiska Mourinho co debile z publicznej w ciagu 10 minut.
 Druga sprawa - wyciszają trybuny w TVP , rozumiem ze mam slyszec komentarz , tylko ze komentatorami sa imbecyle , a poziom głośności komentarza bardzo niski.
 Na C+ jest magazyn Premiership Plus - bramki bez komentarza + rekacje trybun , śpiewy.
 Na TVP nawet jakby mieli pieniądze nie uświadczyłbym czegoś takiego - ''kibole'' to zło i trzeba ich wyciszyć.
 Rozumiem przypał TVP jak kibice śpiewali ,,Kaczyński gdzie są stadiony'' , ale obecne rżady też nie są lepsze pod tym względem [tematy zastepcze]

Oderbałbym TVP wszelki sport lub dał im , ale zakazł komentarza i nakazał nadawanie obrazu jaki dostają , a nie wyciszanie tła , bo komentator i jego przyudpas musza sie wymądrzać.
 To samo , brak elementarnej wiedzy pary Szpakowski + Trzeciak

Na Canal+ też jest paru typów , któych nie lubię , ale oni przynajmniej nie jarają się tak jak Szpakowski gdy widzą Messiego czy The Special One , który jest tak zajebisty , że wtopił na Camp Nou w składzie z boskim Krytsiano 0-5.
 Nie jest fanem Barcy , ale lubie dobrą piłkę , a za wczorjszy pokaz TVP powinno dostać zakaz tranmisji meczów na minimum 10 lat.

pelna prawa , ale ja do zenujacego poziomu komentarza w polskiej tv, szczegolnie tvp sie przezwyczailem nie moge sie doczekac powstania technologii by mozna bylo wylaczac sam komentarz w trakcie meczy/walk bokserskich na streamch ES juz taka opcja jest, teraz czekamy na tv normalni kibice by odetchneli z ulgą |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |