Houston-Memphis 2
Misie ostatnio w formie,pzrejechali sie po Toronto i Orlando-wiem nie sa to tuzy NBAale ,Houston też w tym roku do nich nie należy,jeszcze jak nie zagra T-mac,to szanse Memphis bardzo rosną.Kurs 2,6 bardzo ładny,jak na ekipe,która ma wyrównany skład,zbilansowaną gre i dobre wyniki,Rakiety słabe i napewno nie sa faworytem tego meczu.
Clippers-Cavs 1
Clipy w tym roku bardzo mi się podobają,doskonały skład,świetna gra,szczególnie u siebie mocni,a Cavs to taka wschodnia siła do spuszczania łomotu Bostonom,Orlandom i innym takim,ponadto na wyjazdach(szczególnie na zachód) sporo traca na wartosci,jak jeszcze dodam,ze nie lubie "uszata",to wszystko jasne

Milwaukee-Orlando 1
kozły mają całkiem niezłą ekipe i są dla mnie jednym z kandydatów na nizsze półki PO,wczoraj w ostatniej sekundzie dobili Wizzards,dziś powinni spokojnie ograć Magic,którzy nic nie pokazują wielkiego,ponadto mają problemy zdrowotne i nie powinni sprawic kłopotów gospodarzom swoim potencjałem.
Denver-Miami 1
Tak jak pisałem wczoraj,konsenkwentnie przeciw Miami,wczoraj ograli Króli,ale to zadna niespodzianka,bo Ci są leszcze w tym roku.
Denver u siebie to bardzo groźna ekipa,gra już carmelo,Carl wraca na łąwe i myśle,ze upotrządkuje gre chłopaków i dzadzą popalić żarom,którzy nadal bez Grubego ,a ich forma pozostawia sporo do życzenia.