Witam
Panowie interesuje mnie buk ktory w ofercie ma mecz KV - Vikingur Reykjavik ? Wie ktos gdzie to znajde?
Bwin ale tylko jakieś 5 możliwości
to w takim razie ja polecam ten typ w bet365. Tam jest sporo mozliwosci na handi bo to mnie interesuje w tym meczu. Kilka slow o samym meczu:
Drużyna dzisiejszych gospodarzy to ostatnia drużyna w tej fazie z tak niskiej ligi, a to dlatego że wcześniej grała z jeszcze słabszymi ekipami od siebie.KV w poprzednim sezonie grał w trzeciej lidze, zajął ostatnie miejsce zdobyło 10 pkt i ze stanem bramkowym -33 pożegnał się z trzecią ligą.Dodatkowo dziś zagrają bez podstawowego bramkarza.
Drużyna gości w tamtym sezonie grała w drugiej lidze i awansowała do ekstraklasy Islandii z pierwszego miejsca. Jako drużyna ekstraklasy ma prawo gry od 1/16 finału, w lidze nie porywa grą ale i tak jak narazie ma dobre 8 miejsce(na 12), 1 wygrana i 1 porażka(z liderem KR)oraz trzy remisy. Dziś mają bardzo dużą szanse sobie postrzelać, po za tym 4 liga a 1 to bardzo duża rozpiętość, a w Islandii jest to ogromna przepaść.
handi -1.5 @1.625 , -2.5 @ 2.425 takze calkiem calkiem

typ warty rozwazenia