Strona 1 z 2 1 2 >
Opcje tematu
#469835 - 23/12/2005 09:01 NBA - 23.12.2005 (piątek)
kewin Offline
Q

Meldunek: 19/04/2005
23.12

1:00 -> Atlanta v Philadelphia
1:00 -> Orlando v LA Lakers
1:30 -> Charlotte v LA Clippers
1:30 -> New York v Utah
1:30 -> Miami v New Jersey
2:00 -> Memphis v Chicago
2:00 -> Detroit v Golden State
2:00 -> Minnesota v Portland
2:00 -> Cleveland v Indiana
2:30 -> Milwaukeep v New Orleans/Oklahoma City
2:30 -> San Antonio v Toronto
3:00 -> Denver v Houston
3:00 -> Phoenix v Washington
4:30 -> Seattle v Dallas

- godziny rozpoczecia meczów , czas polski
- gospodarze na pierwszym miejscu
- pomocne linki w temacie "LINKI NBA NFL MLB"

Do góry
Bonus: Unibet
#469836 - 23/12/2005 09:38 Re: NBA - 23.12.2005 (piątek)
Kylo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/09/2005
http://sports.yahoo.com/nba/news;_ylt=Ak...p&type=lgns - Phila z tego wynika bez Iversona. Atlanta jak wiemy potrafi zagrac swietnie w najmniej oczekiwanych momentach. Kurs na gospodarzy ok 2,20

Do góry
#469837 - 23/12/2005 10:00 Re: NBA - 23.12.2005 (piątek)
tajski1 Offline
newbie

Meldunek: 13/09/2005
Witam! miałem troche przerwy z dawaniem typów ale już wracam i będę pisał na NBA :-) Jest dzisiaj kilka bardzo dobrych meczy do zagrania. Ale trzeba je przemyśleć by nie wpaść.Ja osobiście jestem kibicem od kilku lat Los Angeles Lakers dlatego dzisiaj grubo na Jeziorowców daje dlatego że i tak są lepszą drużyną od Orlando i powinni sobie poradzić spokojnie a kurs w profie jest świetny. Lakersi w tej chwili osiągnęli bardzo wysoką forme i nie przypadkiem zmietli dwa razy Dallas chociażby i inne mocne ekipy. Poza tym Lakers gra lepiej w obcych halach niż u siebie bilans ich 8-5 zresztą Magic 3 ostatnie spotkanie przegrało i to np ze słabiutki Raptors polecam zagrania na Lakers dzisiaj...pozdro

Do góry
#469838 - 23/12/2005 10:13 Re: NBA - 23.12.2005 (piątek)
Pejninmajhart Offline
stranger

Meldunek: 23/12/2005
Cóż, ja się zapewne zbytnio nie popiszę ale tylko chciałemw spomnieć o wg mnie dóch największych pewniaczkach tej nocy, czyli San Antonio i detroit. Obie druzyny zajmuja pierwsze miejsce w swoich grupach i o ile Detroit ma w tym sezonie fantastyczny skład i passę to San Antonio, jako mistrz NBA sprzed roku po prostu musi wygrywac takie mecze:-)

Do góry
#469839 - 23/12/2005 10:36 Re: NBA - 23.12.2005 (piątek)
Twin Peaks Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/01/2003
Quote:

http://sports.yahoo.com/nba/news;_ylt=Ak...p&type=lgns - Phila z tego wynika bez Iversona. Atlanta jak wiemy potrafi zagrac swietnie w najmniej oczekiwanych momentach. Kurs na gospodarzy ok 2,20

Nie wprowadzaj ludzików w błąd.
Iverson nie pojechał z druzyną, ale spodziewany jest do gry.

Amkwish Seattle overek?

Do góry
#469840 - 23/12/2005 10:40 Re: NBA - 23.12.2005 (piątek) *DELETED*
tajski1 Offline
newbie

Post deleted by amkwish

Do góry
#469841 - 23/12/2005 10:42 Re: NBA - 23.12.2005 (piątek)
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Quote:

Amkwish Seattle overek?

Obowiązkowo

Zastanawiam sie tylko czy ustawić stawke na 1 krok progresji czy też potraktować predykcję jako "jednorazową".

Z u/o dorzucam kolejny raz "under Golden State",myślę,że z Tłukami nie porzucają.

Edited by amkwish (23/12/2005 10:43)

Do góry
#469842 - 23/12/2005 10:44 Re: NBA - 23.12.2005 (piątek)
Pejninmajhart Offline
stranger

Hmm nie oceniałbym ludzi tak szybko po jednej wypowiedzi...osobiście w NBA gram dosyć rzadko, raczej amatorsko, dlatego pisze tylko to, czeog mogę być raczej pewien. Setki razy miałem już takie przypadki żę mecz z kursem 1.10 mi zepsuł cały kupon, ale osobiście preferuje zagrać na jeden kupon np dwa mecze z kursem 2-3 i np 2-3 mecze z kursem 1.2-1.3, to przynosi mi w miarę dobre efekty.

Do góry
#469843 - 23/12/2005 10:47 Re: NBA - 23.12.2005 (piątek)
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Do usera Tajski1

Jak masz zamiar pisać takie posty jak ostatni i używać rynsztokowego słownictwa,to obiecuję,że skorzystam z uprawnień moderatora !!!

Póki co proszę o kulturalną i merytoryczną dyskusję w miłej atmosferze....wszak idą Święta

Edited by amkwish (23/12/2005 10:48)

Do góry
#469844 - 23/12/2005 11:15 Re: NBA - 23.12.2005 (piątek)
tokara Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 10/03/2005
ja po analizie sprobuje cos takiego:
miami-new jersey 1 jersy ostatnio odwalaja kaszane zreszta miami zdecydowanie lepszy sklad wlasna hala mysle ze wygraja bez problemowo

detroit-golden state 1 identycznie jak wyzej oprocz tego rozwazam jeszce under 200 mysle ze detroit rzuci z gora 105 ale watpie aby golden rzucilo z 90 pkt dobrze broniacym zawodnikom detroit

memhis-chicago zagram memphis jakos malo pzrekonujaca jest ostatnio gra bykow wczoraj grali ciezki mecz z clevland pewni sa troszke podmeczeni bo walka tam byla do konca

zastanawiam sie nad:
milwauke-n.orleans 1 jakos nie mam przekonania do ekipy n.orleans mysle ze kozly we wlasnej hali mecze z taka druzyna to musza wygrywac

denver-houston 1 bo rakiety chyba bez yao a jesli nie ma chinczyka bo oni traca z 40% na swej wartosci ale wlasnie nie jestem pewien czy on nie zagra

under/over
kusza mnie 2 undery:
detroit-golden 200 pisalem wyzej

atlanta-phila 204 podobno ktos pisala ze nie gra iversson wiec jesli on nie gra to padnie troche punktow mniej po stronie phili a i w takim przypadku to zespol phili bedzie uwaznaiej gral w obronie ale ja osobiscie nic nie slyszalem o tym ze ie gra iversson bo jes;i gra to ja tego nie ruszam

pewniak dnia:
marion-a.jamisson para ze spotkania phoenix-waashington pilii w phoenix sa grane do mariona a w washingtonie do arenasa ktory zdobywa na mecz 34 pkt a tu mamy mariona w parze z jamissonem ktory jest 3 czasami nawet 4 strzelcem w ekipie wizards wiec wybor moze byc jeden poza tym marion uwielbia grac we wlasnej hali ja lecze na cos takiego marion 27 pkt a.jamisson 16 pkt a kurs na 1 1.45 dla mnie baja

czekam na wasze opinie i co z tym iverssonem ?

Do góry
#469845 - 23/12/2005 11:37 Re: NBA - 23.12.2005 (piątek)
Kylo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/09/2005
Quote:

Quote:

Nie wprowadzaj ludzików w błąd.
Iverson nie pojechał z druzyną, ale spodziewany jest do gry.

Amkwish Seattle overek?

Kolega ma racje Iverson najprawdopodobniej zagra moj blad

Do góry
#469846 - 23/12/2005 12:41 Re: NBA - 23.12.2005 (piątek)
Mixon Offline
member

Meldunek: 20/12/2005
Nie znam jeszcze kursów w BAWie więc wstrzymam się z konkretnymi typami. Ale Yao na pewno nie zagra, podobnie jak kilku mniej istotnych zawodników w Houston także Denver powinno wejść bez problemu. Pewniaki to IMO SA i Detroit ale kursy pewnie będą marne... W Miami nie wiadomo czy zagrają Mourning i J. Williams. Wprawdzie nie są to zawodnicy z pierwszej piątki ale Nets ostatnio są w gazie i jeśli te informacje się potwierdzą będzie trzeba rozważyć postawienie na Nets.

Do góry
#469847 - 23/12/2005 13:11 Re: NBA - 23.12.2005 (piątek)
Buczy Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/12/2004
Witam
Narazie zagrałem 3 mecze ale pewnie jeszcze coś wybiore bo oferta naprawde fajna.

Atlanta - Philadelhia @ 1.6 (2)

Obie ekipy bardzo nie obliczalne, jedna z nich tzn. Philadelhia po słabym początku rozgrywek zaczęła wygrywać i jest już na plusie z bilansem 14-12.
Atlanta przecież przez pierwszych chyba dziewięc meczy była bez zwycięstwa, teraz gra już troche lepiej i od razu to widać po wynikach. Bilans tej ekipy to 6-18 więc bardzo słaby ale odzwierciedla potencjał drużyny.
Jednym wzmocnieniem drużyny jest JJ pozyskany z Phoenix który jest prawdziwym liderem tej drużyny notując ponad 19pkt i 5 as średnio w meczu. Jeszcze wartościowym zawodnikiem Jastrzębi jest Al. Harighton, reszta zawodników to raczej przeciętniacy i w tym sezonie będzie bardzo cieżko im zając pozycje wyższą niż ostatnia.
Cele Philadelhi są zupełnie inne, bo na pewno będą walczyć o PO, w tym sezonie czuję że im się to uda bo skład mają bardzo dobry.Iverson,Iguoduala,Webber,Korner czy Dalember. Wspomaga ich bardzo dobrze J.Salomons notując prawie 9 pkt.
Jeśli koledzy I3 podlączą się z punktami w tym meczu to będzie to łatwe i przekonujące zwycięstwo Sixers.

New York - Utah @ 1.65 (1)

Zacznijmy o gospodarzy na których przegrałem już dużo pieniędzy i myśle że dzisiaj w jakiś procencie mi odrobią stracone pieniądze.
Na razie ekipa gra bardzo słabo ponad oczekiwań i ma taki sam bilans jak Atlanta 6-18.
Nowy trener Brown jakoś jeszcze wszystkie nie poskładał, bo potencjał drużyna ma ogromny. Przed sezonem doszło do dużych roszad i teraz to widać teraz gołym okiem że drużyna potrzebuję czasu ale nikt nie będzie czekał wieczność i myślę że w kolejnych meczach Knicks będą wygrywać. Mają przecież takich zawodników jak Marbury, Crawford, Q.Richardson czy E.Curry. Do tego trzeba dopisać bardzo dobrych debiutantów C.Frye czy N.Robinsona. To są kluczowi zawodnicy zespołu, bardzo mi się podoba gra skrzydłowego Frye, widać że nie boi się grać i w każdym meczu gra coraz pewniej i jest pewnym punktem zespołu.
W Utah od początku sezonu nie dzieje się dobrze jeśli chodzi o absencje, bo w każdym meczu ten zespół jest osłabiony ale jakoś umie sobie z tym poradzić i wygrywać mecze.
Notując przy tym bilans 11-15 który na pewno mógłbyć zdecydowanie lepszy jakby grali wszyscy kluczowi zawodnicy.
Pewnie przeciwko drużynie Knicks nie wybiegną C.Boozer który od początku sezonu jest kontuzjowany. Kirlenko też pewnie nie wystąpi i myśle że jego nie obecność może się przyczynić do zwycięstwa NY .
Stawiam dzisiaj na gospodarzy którzy jak wygrywając ten mecz na pewno poprawią sobie humory po wcześniejszych niepowodzeniach na pewno to nie jest argument ale ma jakoś do tego zaufanie i sądze że się po raz kolejny nie zawiode

Milwaukee - New Orleans @ 1.35 (1)

Gospodarze są jak dla Mnie jedną z rewelacji rozgrywek, wzmocniona ekipa T.J Fordem który stracił poprzedni sezon, dobra wymiana Masona na Magloire właśnie w wymianie z NO. Mason nie miał dużo szans na pogranie sobie na pozycji 2-3 a w New Orleans na pewno będzie grał zdecydowanie więcej i skutecznie. Magloire będzie bardziej pożytecznym graczem dla Kozłów bo to gracz podkoszowy i takiego im było trzeba, który powalczy na obu deskach i pozbiera ponad 10 piłek. Coraz lepiej gra debiutant A.Bogut który przy boku Magloire radzi sobie zdecydowanie lepiej. I zdobywa ponad 10 pkt Do tej trójki graczy trzeba dołączyć bardzo dobrych strzelców M.Redda i B.Simmonsa.
W NO godnym uwagi jest C.Paul który jak na debiutanta radzi sobie bardzo dobrze. Jest zarazem pierwszym strzelcem drużyny i pierwszym podającym.Widoczny jest brak wybitnych graczy, bo jak debiutant jest liderem zespołu to o czymś świadczy.
Stawiam zdecydowanie na zwycięstwo gospodarzy.

Do góry
#469848 - 23/12/2005 14:02 Re: NBA - 23.12.2005 (piątek)
tajski1 Offline
newbie

A więc daje kolejne typy na dzisiaj radzę dzisiaj postawić na Denver z Houston ponieważ Rakiety w tym meczu bardzo osłabione brakiem: Yao Minga,D.Mutombo,Derek Anderson,Alston,Barry,Glover,Sura tyc graczy ma zabraknąć w dzisiejszym meczu a więc pytanie kto będzie centrem Houston bo niema Minga i Mutombo :-) a więc jak dla mnie typ jest prosty Denver zwycięży u siebie.Denver zagra tylko bez Nene,Hodge,Russela i być może Boykinsa i Buckner(ale nie pewne) więc w tym przypadku co ma zrobić sam Tracy Macgrady?wydaje się że nic....Denver-Houston-1 10/10 pozdro

Miami-New Jersey-1 8,5/10 Miami może zagra bez Mourninga i Williamsa ale ja wierzę że jednak wystąpią ponieważ nic specjalnego im niedolega ale tak czy tak mają lepszy skład od New Jersey bo jest Wade i O'Neal Haslem Walker i inni i spokojnie powinni sobie poradzić u siebie. Raczej Vince Carter meczu sam niewygra

Do góry
#469849 - 23/12/2005 14:18 Re: NBA - 23.12.2005 (piątek)
tokara Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 10/03/2005
co lepiej zagrac handicapem milwauke 6 czy denver 7 a moze handicap na miami 7 ktory jest najpewniejszy bo niewiem jak mecz zagrac hp moze z tego wszystkiego wybiore polpak hp 7

"lepiej" przemyśl kilka razy ..6 czy 7 .. zanim coś skrobniesz ..

Edited by kewin (23/12/2005 15:14)

Do góry
#469850 - 23/12/2005 15:05 Re: NBA - 23.12.2005 (piątek)
ArtekPotitox Offline
addict

Witam
Pierwszy mój post na mecz.pl. Mam nadzieje, że nie ostatni . No a więc dziś podziele się swoimi typami .
najbardziej lubię typować wysokie handicapy na teoretycznie słabsze drużyny tak więc:
Atlanta-Philadelphia under 205 - under under i jeszcze raz under. Moim zdaniem linia zawyżona, ponieważ atlanta na pewno nie będzie starała się osiągnąć dobrego wyniku ofenswyną grą tylko defensywną. Myśle, że jak zwykle w philadelphi tylko jeden z dwójki Webber, Iverson zagra dobrze (miejmy nadzieje bo inaczej śmierdzi grubo ponad setke dla phili ). Ogólnie mówiąc atlanta u siebie zapewne powalczy ale defenswynie, a dobra forma iversona lub webbera nie wystarczy philadelphi na rzucenie dużej ilości punktów a linia jest moim zdaniem zdecydowanie zawyżona.
San Antonio-Toronto toronto + 12,5 - Myśle, że po nieudanych występach SA przełamali się i zaczną wygrywać, ale nie taką ilością punktów . Drużyna toronto oczywiscie nioe zachwyca wynikami (6-20 - najgorzej w lidze), ale to nie oznacza, że oddadzą mecz bez walki !!. Myśle, że w meczu będzie przeważać gra ofensywna, a więc będzie dużo punktów, dlatego też nie wyobrażam sobie wyniku np. 120:100 bo myśle że na tyle jeszcze nie stać lekko zdołowaną drużyne Spurs. Toronto do boju !!

Do góry
#469851 - 23/12/2005 15:48 Re: NBA - 23.12.2005 (piątek)
DELMARCO Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/03/2005
dzisiaj duzo spotkan wiec jest z czego wybierac. nie mam zmiaru grac wielu meczy, bo to czesto sie kiepsko konczy.

1. phila z -handi(w expekcie jest 3,5 i tyle jestem w stanie zaakceptowac, no gora 4 ) - z moich info wynika ze Iverson zagra, wiec juz ok 40 punktow jestem dla philadelphi spokojny, webeer powinien zalatwic sprawe na deskach i swoje 20 pkt. dorzucic, jest jeszcze Korver, Iguoduala, ktorzy pokazali w meczu z Raptors ze tez potrafia nawrzucac (wiem ze Atlanta to nie Toronto, ale tez nagle nie robmy z nich jakiejs potegi). Ja w przeciwienstwie do niektorych uwazam ze to nie bedzie mecz w ktorym zdecyduje defensywa, bedzie wesola koszykowka i duzo punktow, czyli wychodzi mi over, choć jeszcze nie zdecydowałem czy go zagram. Johnson i Haringhton to chyba za malo na Iversona i Webeera + paru przyzwoitych grajkow. Jeśli jednak potwierdzi sie ifo ze Iverson nie gra, to mecz odpuszczam.

2. Lakers - nie ma jeszcze tego meczu w ofercie expekta a u innych nie sprawdzalem, ale napewno zagram Jeziorowców. Kobe to poprostu grajek niesamowity (ostatnie 62 pkt szok i to przy dobrej skutecznosci). Wiadomo ze takiego meczu raczj szybko nie powtorzy ale swoje 30-40 pkt powinien wcisnac słabym Magikom. Jakoś nie widze w ekipie z florydy gracza ktoryby go mogł powstrzymac. Lakers zaczeli grac bardzo zespołowo i dobrze bronic. Mają bardzo wszechstronnego Odoma, no i jest na ławce Jackson. Wygrali na wyjeździe z Memphis i dallas, powini pojechac duzo słabsze Orlando. Ten mecz zagram nawet z ujemnym handi jeśli bedzie w granicach 5-6 pkt.

Zastanawiam si jeszcze nad 2 meczami. Cleveland. Tu sobie wzelem do do serca słowa Zabielanego z wczoraj. Zgadzam sie Cleveland dluzsza seria zwyciestw, niby czas na porazke. Ja jakos jednak nie ufam indianie, nie przekonuja mnie swoja postawa, spodziewalem sie po nich wiecej. Wiec nie postawie na nich pieniedzy. Cleveland u siebie bardzo mocne no i maja LeBrona, ktory nie schodzi po nizej pewnego poziomu. O`neilem zajmie sie Illgauskas ktory swje tez dozuci (wczoraj 25 pkt.). Nie wiem czy zagra Hughes ale i tak sie chyba skusze na Cavs. Zabielany ty dzis cyba na Indiane, wiec jutro napewno ktos sie bedzie cieszyc po tym spotkaniu.

No i ostatni meczyk. Tu zagram za drobniaki. Mianowicie New York - jak dlugo mozna przegrywac, rywal rownie słaby jak i oni, no ale za Knicks przemawiam wlasna hala i dluga seria porazek (7 z rzedu), najdluzsza obecnie w nba. Mzna zagrac chociazby ze wzgledu na przelamanie serii porazek, ja sie chyba skusze.

Do góry
#469852 - 23/12/2005 19:46 Re: NBA - 23.12.2005 (piątek)
tajski1 Offline
newbie

A więc witam wszystkich podsumowując ja dzisiaj zagrałem kilka kuponów: 1 kupon Lakers,Denver,Miami za 350zł i to jest mój centralny kuponik z takimi typami mam do wyciągnięcia ponad 1100zł :-) na drugim kuponie zagrałem New York,Memphis,Phoenix,Philadelphie za 200zł mam do wyjęcia ok 900zł i trzeci kuponik Dallas,Milwaukee,Clevland,Clippers za 100zł mam ponad 600zł i ostatni kuponik to systemowy kupon ale niechce mi się pisac tyle połączony tylko z meczami jeszcze futbolu amerykańskiego na jutro.To są moje kuponiki świąteczne wysłane. To są moje typy na dzisiaj wszystkie to co dałem na kuponach..Tak na marginesie powiem że Amerykańscy bukmacherzy dzisiaj dają typy takie za najpewniejsze:-) Philadelphie,Denver,Detroit,Miami,Lakers,New York i Milwaukee:-) a moje główne typy to typy z głownego kuponiku wyżej napisałem czyli Lakers,Miami,Denver i jeszcze z innego kupon New York...!!!Także życzę wszystkim powodzenia w dzisiejszych nocnych meczykach NBA i pozdrwiam wysokich wygranych i WESOŁYCH ŚWIĄT DLA WSZYSTKICH!!

Do góry
#469853 - 23/12/2005 19:51 Re: NBA - 23.12.2005 (piątek)
Busta Offline
addict

Meldunek: 09/01/2004
Quote:

A więc daje kolejne typy na dzisiaj radzę dzisiaj postawić na Denver z Houston ponieważ Rakiety w tym meczu bardzo osłabione brakiem: Yao Minga,D.Mutombo,Derek Anderson,Alston,Barry,Glover,Sura tyc graczy ma zabraknąć w dzisiejszym meczu a więc pytanie kto będzie centrem Houston bo niema Minga i Mutombo :-) a więc jak dla mnie typ jest prosty Denver zwycięży u siebie.Denver zagra tylko bez Nene,Hodge,Russela i być może Boykinsa i Buckner(ale nie pewne) więc w tym przypadku co ma zrobić sam Tracy Macgrady?wydaje się że nic....Denver-Houston-1 10/10 pozdro

Jak to kto będzie centrem Houston Tracy McGrady wszak to ''człowiek orkiestra'' dzisiaj w nocy na pewno da popis swoich umiejętności (czyt.egoizmu) bo jak nie będzie musiał podawać Mingowi pod kosz to wszystkie akcje będzie kończył sam, pewnie mu się uzbiera z 50 pkt. ale co z tego jak drużyna przegra po raz kolejny, ale to już jest prawo przysługujące wirtuozą koszykówki.Wiem nudny jestem z tym McGradym

Do góry
#469854 - 23/12/2005 20:36 Re: NBA - 23.12.2005 (piątek)
KRAJAN Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/03/2004
Narazie zajęty jestem śledzeniem NCAA (dubelek Connecticut(-40) + North Texas(+6) - narazie oba na styku hp).
Dziś troszkę dla mnie nietypowo główny nacisk połozyłem na un/ov - aczkolwiek jak to mam w naturze zagrałem 13 typów.
Ale przejdźmy do un/ov
1/ Detroit Pistons - Golden State Warriors over 199,5
2/ Milwaukee Bucks - New Orleans Hornets over 189,5
3/ Phoenix Suns - Washington Wizards over 209,5
4/ Seattle SuperSonics - Dallas Mavericks over 205,5

opisy tych 4-ech zdarzeń za chwilę

Do góry
Strona 1 z 2 1 2 >

Moderator:  rafal08