Witka
Szczerze mówiąc jestem troszke zdziwiony.
Spodziewalem sie, ze mój tok myślenia bedzie szerzej spotykany, a co za tym idzie underdogi : bulls i pacers bedą sensacjami nocy. Pomylilem sie, ale moze to i dobrze.
Zacznijmy od najwazniejszych propozycji.
Clevland - Pacers ... 1 @1.4 typ nocy... nie no bez jaj

Wytlumaczcie mi dlaczego gospodarze, sa az takim faworytem w tym spotkaniu ? Wczoraj pisalem ze w meczu, gdzie po jednej stronie jest wybitna jednostka, a po drugiej szeroka kadra to postawie na zespol z geniuszem. Tak bylo wczoraj... dzisiaj bedzie przeciwnie. Cavs wczoraj wymęczyli zwyciestwo z Bykami. Pacers zapewne jest o wiele lepszym zespolem niz Bulls. Artest jak wiadomo wyeliminowany. Wystep Tinseya pod znakiem zapytania. W Cavs zbyt malo graczy punktuje. Jest James, Illgauskas, Hughes i koniec. 85% punktów zdobywa własnie ta trójka. Pacers to szeroka, wyrównana kadra. Punktuje regularnie 7-9 graczy. Jezeli gracz z pierwszej piatki nie ma dnia, zastepuej go rezerwowy, i poziom zespolu nie jest obnizony. - co jest bardzo wazne. Cavs 4 zwyciestwa z rzedu, Pacers 3. Cavs sa mocni u siebi, ograli miedzy innymi Miami, z Patem na ławce i Szakiem na centrze. Kurs blisko @3 na Pacers jest dla mnie nie lada gratką. Moim zdaniem jest to duzy błąd wszelkich analityków, ale byc moze sie myle. Zagram ten mecz grubo, 6 lub 7/10.... mysle nad handi... +4.5 ... moze wzrosnie do 5 ... jednak czy 5 punktów to az tak duzo ? Jak sie bawić to sie bawić. @2.87 Pacers.
Drugi typ "wczorajszy" Byki. @3.85. Juz ostatnio Misie niesamowicie muliły z meczu z Portland. Po równym meczu ostatecznie wygrały. Brak Eddiego Jonsa to duza strata. Byki to zespol nieobliczalny. Długa ławka, bez gwiazd, wyrównany zespol. Mocna 5 i na ławce Bestia - Gordon. Wczoraj wszedł i w okolo 10 minut rzucil prawie 20 punktów w 1 polowie. Kurs moim zdaniem ostro przesadzony. Handi 7,8 juz wyglada ładnie. Jednak co to za satysfakcja trafic @1.9 ? Co innego @4... bo pewnie do takiego kursu dobiją byki.
To by było na tyle z underdogów.
Faworyci...
Miami -7.5 Heat maja patent na Nets. 10 ostatnich pojednynków to zwyciestwa podopiecznych pata. W czym tkwi sens ? Krstic - Szak. Z całym szacunkiem dla tego pierwszego... ale z czym do ludzi ? a konkretniej z czym do szaka ? Na obwodzie w okolicach remisu. Typ grany najprawdopodobniej na jakims dublu.
1-9 ! o to ? 10 ostatnich spotkan NYK. Typ na przelamanie... kurs troche malo satysakcjonujacy @1.5 jednak na jakiegos dubla, lub combo napewno sie zalapie. z kim maja wygrywac, jesli nie z Utah ?
Lac 2 porazki z rzedu, bobki natomiast 2 zwyciestwo. Okafor najprawdopodobniej nie zagra, jezeli LAC dzisiaj nie wygra to solidnie sie zdziwie. -4 za @1.90 podoba mi sie.
Ponadto chcaielm grac dzisiaj Denver, ale jak zobaczylem kurs... to Szok. Juz lepiej byloby zaryzykowac Houston.
Korci mnie takze Sa - hc. Dinozaury zostana sprowadzone na ziemie dzisiaj moim zdaniem.
Widze huraoptymizm na LAL ... pozostane sceptyczny co do tego, a mecz No bet.
Pistons zwyciestwo, jednak co do pokrycia handi nie bylbym taki pewien. Myslami moga byc juz przy niedzielnym meczu... boje sie ze zlekcewaza wojowników.
Co do u/o to nic nie gram. Jakbym mial grac to over Dallas. Wczoraj gralem over Dallas 201 ... było 200. Dlatego dzisiaj konsekwetnie.
Jak posklejam kupony to dam znać