#471836 - 27/12/2005 07:12
Premiership - 28.XII
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/08/2005
|
28. grudnia 2005 Arsenal Londyn - Portsmouth Birmingham City - Manchester United Blackburn Rovers - Sunderland Bolton Wanderers - Middlesbrough Everton Liverpool - Liverpool Fulham Londyn - Aston Villa Birmingham Manchester City - Chelsea Londyn Newcastle United - Charlton Athletic West Bromwich Albion - Tottenham Hotspur West Ham United - Wigan Athletic Na pierwszy rzut oka bardzo zachęcająco wygląda kurs na Liverpool 2.0 w STS biorę z pocałowaniem w rękę.Wiem,że każda passa się kiedyś kończy i są to derby ale wydaje mi się,że jedyne co może osiągnąć Everton w tym meczu to strzelić bramkę,na przełamanie serii Liverpoolu bez straty gola w Premiership  .Czy drużyna,która przegrała 2 ostatnie mecze 4:0 jest w stanie zdobyć chociażby 1 punkt z niesamowicie ostatnio grającym Liverpoolem?Odpowiedź brzmi NIE.Spokojnie można też grać Arsenal w tej kolejce,ponieważ gra z bardzo słabym Portsmouth u siebie,a po ostatniej przegranej z Chelsea muszą odrabiać straty do czołówki. edit tematu
Edited by Bzyku (27/12/2005 12:23)
|
Do góry
|
|
|
|
#471838 - 27/12/2005 09:11
Re: Premiership (środa)
|
stranger
Meldunek: 27/12/2005
|
Quote:
28. grudnia 2005 Arsenal Londyn - Portsmouth Birmingham City - Manchester United Blackburn Rovers - Sunderland Bolton Wanderers - Middlesbrough Everton Liverpool - Liverpool Fulham Londyn - Aston Villa Birmingham Manchester City - Chelsea Londyn Newcastle United - Charlton Athletic West Bromwich Albion - Tottenham Hotspur West Ham United - Wigan Athletic
Na pierwszy rzut oka bardzo zachęcająco wygląda kurs na Liverpool 2.0 w STS biorę z pocałowaniem w rękę.Wiem,że każda passa się kiedyś kończy i są to derby ale wydaje mi się,że jedyne co może osiągnąć Everton w tym meczu to strzelić bramkę,na przełamanie serii Liverpoolu bez straty gola w Premiership .Czy drużyna,która przegrała 2 ostatnie mecze 4:0 jest w stanie zdobyć chociażby 1 punkt z niesamowicie ostatnio grającym Liverpoolem?Odpowiedź brzmi NIE.Spokojnie można też grać Arsenal w tej kolejce,ponieważ gra z bardzo słabym Portsmouth u siebie,a po ostatniej przegranej z Chelsea muszą odrabiać straty do czołówki.
|
Do góry
|
|
|
|
#471840 - 27/12/2005 11:00
|
journeyman
Meldunek: 01/12/2005
|
Birmingham- ManU
Sadze ze Manu wygra ten mecz i przedłuży passe zwyciestw. Do składu powraca Ronaldo, ktory byl zawieszony za kartki. Nie zagra środkowy obronca Mikael Silvestre, ktory nie zagral rowniez w meczu z WBA. Dobrze beda chcieli zaprezentowac sie John O' Shea i Wes Brown, poniewaz jeden z nich najprawdopodobniej wyleci z pierwszej 11 po przybyciu Vidicia. ManU wygral ostatnie 4 mecze choc przeciwnicy nie byli zbyt wymagajacy. Zas Birmingham przegral 2 ostatnie mecze w Premiership,a takze przegral przed tygodniem z ManU w Pucharze Ligi 1-3. w tym meczu Manchester wystapil bez czolowych zawodnikow (VdS, RvN, Ferdinand, Giggs, Scholes, Smith). W zespole Birmingham nie zagra M. Izzet, ktory wczoraj dostal czerowna kartke, Mario Melchiot ( ale on juz nie gra 100 lat).
Tak wiec ManU pokona Birmingham wedlu mnie powtórzy sie wynik z ubieglego tygodnia i bedzie 3-1 dla ManU ( 2 RvN i Roo- Heskey)
|
Do góry
|
|
|
|
#471842 - 27/12/2005 11:15
|
stranger
|
Co myślicie o meczu Newcastle- Charlton warto grac tutaj czyste 1?? charlton 2 porazki z rzedu ale ogólnie na wyjazdach gra lepiej niz u siebie. Newcastle gładko przegrało z Liverpoolem ale wczesniej 2 zwyciestwa z rzedu wiec mam kłopot
|
Do góry
|
|
|
|
#471843 - 27/12/2005 13:29
|
stranger
Meldunek: 25/12/2005
|
Everton - Liverpool zacznijmy od tego meczu tu nie powinno byc niespodzanki liverpol lideresm spotkania widac ze nie przypadkowo wygrywa lige mistrzów zzeszłym sezonie w tym mozna powiedziec ze spisuje sie lepiej wspaniała passa i jeszcze lepsza gra doskonale radzi sobie w lidze mistrzów jak i premuership liverpool imponuje w tym sezonie pssa moze sie skonfzyc ale zapewnie nie na słabiutkum Evertonie typ 2 10/9 Arsenal Londyn - Portsmouth tak jak napisałem w poprzedniej kolejce kanonierzy muszą walczyc o punkty najbardzie chodz o lige mistrzów w w lidze jet zacieta walka o czołowke wiec nie moga odpuscic w lidze w pucharach moze im nie zalezec ale w lidze walka o pieniądze wiec są pewniakiem w tym spotkani typ 1 10/9 Birmingham City - Manchester United Runy i reszta musi ratowac chonor po wstydzie w lm mistrzó nic im wiecej nie zostało jak walka o jak najlepsze miejsce w tabeli czyli czołówke nie odpuszcza narazie rzadnego meczu wiec smiało na obstawaim smiało na czerwone diabły typ 2 7/10 Newcastle United - Charlton Athletic coz wierze w M.Owena on chce sie pokazac ze ptrafi grac i jet nadal w formie wiec stawiem na newcastle po ostatnim meczu z live muszą sie podniesc i mysle ze im sie to uda wystardzy tylko jedna kontra w wykonani owena i po meczu typ 1 5/10
|
Do góry
|
|
|
|
#471844 - 27/12/2005 15:07
|
stranger
Meldunek: 25/12/2005
|
panowie dajcie dwa typki na juto co myslicie o newcastl 1 i bolton 1 po ostatnich niepowodzeniach beda sie starali u siebie odkuc
|
Do góry
|
|
|
|
#471846 - 27/12/2005 15:35
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/02/2005
|
Quote:
Man City - Chelsea under 2.5 @1.75 (bet365)
Oba zespoły wystrzelały się wczoraj ale tak naprawde to nie ma znaczenia. Man City jest drużyną grającą bardzo uważnie z mocniejszymi zespołami np.Ars,Man U,Pool... i w tych wlasnie meczach padały underki. W meczach niebieskich na wyjazdach też zazwyczaj padają underki a w przypomnieniu ostatnich meczów tych drużyn w ubiegłym sezonie 1-0 w Manchesterze i 0-1 w Londynie można śmiało zaryzykować ten typ. Do tego można jeszcze dorzucić Arsenal i Man U, ponieważ nie powinny mieć one wiekszych problemów z przeciętnymi drużynami.
Mozna jeszcze do tego dozucic Totenham tez under 
|
Do góry
|
|
|
|
#471849 - 27/12/2005 16:31
|
journeyman
Meldunek: 31/01/2005
|
Wedlug mnie pewne mecze to : Birmingham-Manch.Utd typ: 2 West Brom-Tottenham typ: X2 Na Chelsea juz nie stawiam bo trace przez nich nerwy a poza tym czuje ze Man City napsuje im krwi, do tego jeszcze derby Liverpoolu ktore wedlug mnie moga skonczyc passe druzyny z Anfield, jeszcze zastanawialbym sie nad czystym remisem w meczu WHU-Wigan wedlug mnie prawdopodobienstwo takiego wyniku jest duze..;-) POzdro
|
Do góry
|
|
|
|
#471850 - 27/12/2005 19:51
|
Carpal Tunnel
|
Witam  Jestem po raz pierwszy na tej stronie. podam swoje propozycje z premiership na biezaca kolejke; Newcastle-under(2,5) 8/10 -newcastl u siebie malo strzela i malo traci ostatnie mecze srok w domu H Arsenal - 1:0 H Aston Villa - 1:1 H Birmingham - 1:0 Man.C-Chelsea 2 8/10 -chelsea zmobilizuje sie i zdobedzie 3 punkty, jezeli l'pool wygral z man.c wyjazd to chelsea tym bardziej nie bedzie tracila punktow  Wba-Tottenham 2 6/10 X2 8/10 -tottenham w gazie, nie sadze ze passa kogutow miala by sie skonczyc akurat w meczu z ekipa Kuszczaka. Ale mysle ze X tez mozliwy  Birmingham-Man.U 2 8/10 Birmingham- nie strzeli 6/10 -man.u po 4 kolejnych zwyciestwach jedzie do birmingham, z ktorym 20 grudnia uporal sie 3-1(puchar), mysle ze teraz moze byc podobnie. Nie sadze zeby Birmingham cos ustrzelilo. Arsenal-Porsmouth 1 10/10 -co tu pisac, wg mnie pewniak. Henry powinien wreszcie cos ustrzelic  Everton-L'pool under(2,5) 7/10 - the reds praktycznie nie traca bramek, wiec z dlatego ten underek, mysle ze po takim kursie (1.70) mozna spokojnie do systemu dolozyc  Ale to derby, wiec roznie moze byc. Życze szczescia w grze  Pozdrawiam i prosze o opinie 
|
Do góry
|
|
|
|
#471853 - 27/12/2005 20:33
|
Carpal Tunnel
|
Arsenal - Portsmouth 1 lub 1x Niby Arsenal musi wygrać ale ostatni mecz nie potwierdza tych chęci - wymęczone 1:0 myślę że tu trzeba ostrożnie Mam takie pytanko, gdzie mozna zagrac Arsenal 1X  Pozdro :P
|
Do góry
|
|
|
|
#471854 - 27/12/2005 20:38
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/01/2005
|