Witam!!
Dzisiejszy dzień z Premiership miejmy nadzieję, obfity będzie w wygrane

Ja dzisiaj zagrałem kilka kuponów
1 kupon Birmingham City - Manchester United 2
Bolton Wanderers - Middlesbrough 1
@ 2.86
Manchester na fali wznoszącej próbuje gonić Chelsea,
diabły mają dobry bilans w spotkaniach wyjazdowych 7-1-1
Birmingham zaś fatalny u sibie 1-1-5.Do gry wraca Ronaldo, więc będzie to wzmocnienie.Ważnym czynnikiem jest również h2h.W ostatnich 4 sezonach drużyny spotkały się 7 razy z tego 6 wygrało UTD. a jeden mecz zkończył się remisem.
Co do Boltonu gra dobrze u siebie a jak napisał wczesniej Wolny Styl Borough zagra bez 7 kontuzjowanych zawodników.
2 kupon Everton nie strzeli gola @ 2.37
Everton gra z Liverpoolem, który od 8 meczy nie stracił gola w lidze, a na 18 meczy stracił zaledwie 8 bramek w 3 meczach z czego połowę zaaplikowało im Chelsea.
Obrona i bramkarz L'poolu w tym sezonie sprawują się naprawdę dobrze.Praca Beniteza zaczyna wkońcu przynosić efekty w grze z drużynami z wysp a nie tylko w Lidze Mistrzów.
3 kupon Manchester City nie strzeli gola @ 2.13
Chelsea w tym roku nie gra tak skutecznie w obronie jak w poprzednim sezonie, ale dalej tracą mało bramek.
Ja w tym sezonie konsekwentnie gram single na to, że rywal Chelsea nie strzeli bramki i wychodze na tym nie najgorzej, chociaż tak jak pisałem w zeszłym było trochę lepiej.
4 kupon Arsenal Londyn - Portsmouth 1
Everton Liverpool - Liverpool 2
@ 2.34
i oto ostatni kupon, który zagrałem
Liverpool jak już napisałem w świetnej formie, myślę, że nie powinien mieć większych problemów z Evertonem mimo, że są to derby
Arsenal no cóż musi wygrywac mecze z takimi rywalami jak Portsouth, jeżeli chce jeszcze o coś powalczyć w tym sezonie
Pozdrawiam m_k_polska