Opcje tematu
#47210 - 23/10/2003 22:30 worldwager
Jas Offline
stranger

Meldunek: 04/09/2002
Witam
Czy ktos wyplacil pieniadze z worldwager ? Wysylaja ponoc czek ale jak jest z realizacja i jakie koszty albo w jakim banku to nic nie wiem. Zglosilem wyplate 70 dolarow tam za bonusa co daja 10 i nie wiem czy warto czekac. Jak ktos cos wie to prosz o odpis
pozdrawiam

Do góry
Bonus: Unibet
#47211 - 23/10/2003 22:34 Re: worldwager
Jas Offline
stranger

Meldunek: 04/09/2002
jak ktos moze niech to przeniesie do dzialu promocje pierwszy raz pisalem i myslalem ze nowy temat to odpowiedz
sorki

Do góry
#47212 - 30/10/2003 23:58 Re: worldwager
bzyk Offline
old hand

Meldunek: 30/05/2002
Jeżeli grałeś z promocji i zamówiłeś wypłate , to niestety poczekasz conajmniej miesiąc. Wypłata z promocji odbywa się tylko poprzez czek. A jak czek już przyjdzie to czeka się nastepny miesiąc na realizację go w banku Jeżeli masz zamiar dalej grać w WW , to najwygodniejszym sposobem jest założenie konta w Neteller - wówczas WW nie pobiera prowizji i zbytnio nie ociąga się przy wypłatach. Nie polecam wypłat poprzez przelew bankwoy , bowiem ciężko się z nimi dogadać (i nie mam tu na mysli bariery językowej). Dopry pomysł to także opcja wypłaty/wpłaty poprzez Western Union - metoda dość droga , aczkolwiek ekspresowa. Ponadto teraz wprowadzili przepis , że aby wypłacić tą metodą jakieś pieniądze , trzeba tą samą metodą przynajmniej raz wpłacić do nich pieniądze.
A tak wogóle to z wypłatami od nich zawsze są kotły - to nie odpowiadają na maile , to zmieniają regulamin , to udają greka... ale na razie wszystkie operacje zakończyły się sukcesem
I na koniec ciekawostka odnośnie WW :
- siedzibę zdaje się mają w USA
- kase na konto wpłacamy do banku na Łotwie
- czeki przychodzą z Australii
- a siano przez Western Union wysyłają z Panamy

Pozdro

Do góry

Moderator:  rafal08