Strona 2 z 14 < 1 2 3 4 ... 13 14 >
Opcje tematu
#4726614 - 13/06/2011 20:37 Re: Boubson [Re: eroll]
marzano Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/10/2002
Originally Posted By: eroll
Autora tematu najwyraźniej nie uprzedził skoro mamy ten temat,,, tongue

Dokładnie tak jak piszesz... gdyby Bartek uprzedził mnie o swojej nieobecności lub niemożności zwrotu kasy w ustalonym terminie sprawy by nie było... zanim założyłem ten temat napisałem kilkanaście jeśli nie kilkadziesiąt sms-ów i priv do niego, niestety wszystkie bez odzewu (od 4ego czerwca bodajże).

Założyłem też temat, który miał pomóc w mi w skontaktowaniu się z Boubsonem:

http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=4687687#Post4687687

Próbowałem załatwić sprawę delikatnie ale nie przyniosło to rezultatu. Mimo wszystko wciąż mam nadzieję, że Bartek się tu zjawi i wyjaśni sprawę, a niniejszy temat zasili szeregi forumowego archiwum...

Do góry
Bonus: Unibet
#4726870 - 13/06/2011 22:45 Re: Boubson [Re: marzano]
Jose Offline
Io sono Interista

Meldunek: 11/07/2005
Originally Posted By: marzano

Próbowałem załatwić sprawę delikatnie ale nie przyniosło to rezultatu. Mimo wszystko wciąż mam nadzieję, że Bartek się tu zjawi i wyjaśni sprawę, a niniejszy temat zasili szeregi forumowego archiwum...

Oby tak się stało wink

Do góry
#4728055 - 14/06/2011 17:39 Re: Boubson [Re: Akhu]
mez Offline
veteran

Meldunek: 05/01/2009
Originally Posted By: Akhu
To wpis Boubsona z zapisów do PO tennis z dnia 26.05
Originally Posted By: Boubson
zglosze sie, lecz mam na tyle pogmatwana w tej chwili sytuacje rodzinna, ze jezeli nie bede w stanie oddac zadnego typu to bardzo bym prosil o nie banowanie mnie na kolejna edycje... niemniej do konkursu jeszcze ponad 10 dni i mam nadzieje ze dam rade sie ogarnac

uprzedzał, że go nie będzie jakiś czas tongue

albo napisal to specjalnie abysmy pomysleli ,ze nie ma czasu ,ale naprawde chce oddac te pieniadze smile

nie wiem jak bardzo trzeba byc zapracowanym aby nie znalezc minuty <!> (licze razem z wlaczeniem kompa) na wykonaniu przelewu z moneybookers - przeciez podczas srania mozna wziac kompa ze soba i wykonac taki przelew

p.s. co ciekawe klopoty zaczely sie dopiero jak pozyczyl wieksza sume ( w porownaniu do porzednich) , przy malych pozyczkach wywiazywal sie z zobowiazan budujac jednoczesnie zaufanie dzieki czemu mogl potem liczyc na pozyczke , ktorej nie zdobylby za pierwszym razem

malo to bylo takich przypadkow ? a na allegro oszusci od razu sprzedaja wirtualne kompy , telefony i inne drogie rzeczy ? najpierw uczciwie wywiazuja sie z transakcji sprzedajac gowienka po 10zl aby zdobys pozytywne komentarze ...

p.s. oczywiscie niczego nie sugeruje smile

Do góry
#4728081 - 14/06/2011 17:48 Re: Boubson [Re: mez]
akagi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/12/2009
Originally Posted By: mez

p.s. oczywiscie niczego nie sugeruje smile

Jeżeli Ty nic nie sugerujesz,

to znaczy, to takim stwierdzeniem,

sugerujesz coś innego...

" p.s. oczywiście niczego nie sugeruje "

Do góry
#4728136 - 14/06/2011 18:21 Re: Boubson [Re: marzano]
royalflush Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/12/2008
dobrze mez prawi, walenie w chuja i dziecinne tłumaczenia
mówi się że się nie ma i trzeba poczekać parę tygodni.
wychodzi na to że większym zmartwieniem jest dla niego nie wykluczenie z konkursu niż poważne traktowanie kogoś, komu ciężko oddać dług laugh
oczywiście nie moja sprawa, tylko śmieszą mnie te czarowania.

ps: na problemy rodzinne to się nawet swego czasu moi nauczyciele się nie łapali laugh

Do góry
#4728885 - 14/06/2011 22:57 Re: Boubson [Re: marzano]
majner Offline
2fast 2furious

Meldunek: 06/11/2001
Można mieć różne problemy rodzinne. Może to być choroba kogoś bliskiego lub coś podobnego. Ale może to być przegrana całego wynagrodzenia i brak środków do życia na najbliższy miesiąc.

Mimo iż nie darzę Boubsona sympatią, to nie zamierzam na nim wieszać psów. Myślę, że w najbliższym czasie ogarnie się i odda dług.

I mam nadzieję marzano, że następnym razem pomyślisz trzy razy, zanim pożyczysz komuś kasę na grę.

Do góry
#4729068 - 14/06/2011 23:57 Re: Boubson [Re: majner]
eroll Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/12/2003
No ja też życzę tego żeby Boubson się odegrał,,,(bo jeżeli do tej pory nie ma odzewu) to chyba właśnie tego potrzebujecie najbardziej.

Do góry
#4729184 - 15/06/2011 00:26 Re: Boubson [Re: eroll]
Cholo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/01/2005
generalnie znów temat i dzida

Do góry
#4729364 - 15/06/2011 01:27 Re: Boubson [Re: Cholo]
eroll Offline
Carpal Tunnel

a że śledzę forum mecz.pl z przerwami 2-3 miesiecznymi to może ktoś mi powie czy powstała już jakaś czarna lista 'userów'? Dokładnie interesuje mnie która to już taka akcja na forum?

Do góry
#4729397 - 15/06/2011 01:35 Re: Boubson [Re: marzano]
ssaczu Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/05/2007
Sporo tego bylo ale w pamiec wbil sie Cendrus vel dzida laugh

Do góry
#4729415 - 15/06/2011 01:38 Re: Boubson [Re: marzano]
Vader Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/10/2007
Temat o kolejnym frajerze... tak trzeba to nazwać.
Pewnie kilka osób na tym forum mi nie uwierzy, bo wiem, że mają pozytywne zdanie na temat Boubsona ale z przykrością muszę stwierdzić, że osobiście się na nim zawiodłem.

Trafiła kosa na kamień? laugh

Na tym forum chyba zasadniczo ze względu na staż budzisz zaufanie, uchodzisz za poważnego gościa.

Natomiast na innym konkurencyjnym forum bukmacherskim zakładałeś po kilkanaście kont i szukałeś frajerów do składki na fixy i inne bzdety. Zachowanie szczeniaka z podstawówki co szuka jeleni żeby naciągnąć ich na kase.

Tam jesteś oszustem a tutaj jesteś być może oszukanym.
Nic w przyrodzie nie ginie smile

Mało kojarzę boubsona i nie oceniam jego zachowania.

Do góry
#4729420 - 15/06/2011 01:40 Re: Boubson [Re: ssaczu]
Vader Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: ssaczu

Ten też był szanowany, też pożyczał kilka razy kase, na zloty jeździł i co tam jeszcze laugh

Dla mnie hitem był sprzed kilku lat Zvonimir laugh

Chociaż Cylka też był dobry grin

Do góry
#4729428 - 15/06/2011 01:41 Re: Boubson [Re: ssaczu]
eroll Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: ssaczu

jest gdzieś to w archiwum, właśnie wstawiłem frytki grin?

Do góry
#4729447 - 15/06/2011 01:47 Re: Boubson [Re: marzano]
ssaczu Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/05/2007
http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=4289731&page=7

tutaj masz jeden ale to nic w porownaniu z tematem o Cendrusiu, ktorego niestety nie moge znalezc.

Do góry
#4729463 - 15/06/2011 01:52 Re: Boubson [Re: ssaczu]
eroll Offline
Carpal Tunnel

dzięki,polewam keczap i zaczynam lekturę.

Do góry
#4729529 - 15/06/2011 02:11 Re: Boubson [Re: Vader]
marzano Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Vader
Temat o kolejnym frajerze... tak trzeba to nazwać.
Pewnie kilka osób na tym forum mi nie uwierzy, bo wiem, że mają pozytywne zdanie na temat Boubsona ale z przykrością muszę stwierdzić, że osobiście się na nim zawiodłem.

Trafiła kosa na kamień? laugh

Na tym forum chyba zasadniczo ze względu na staż budzisz zaufanie, uchodzisz za poważnego gościa.

Natomiast na innym konkurencyjnym forum bukmacherskim zakładałeś po kilkanaście kont i szukałeś frajerów do składki na fixy i inne bzdety. Zachowanie szczeniaka z podstawówki co szuka jeleni żeby naciągnąć ich na kase.

Tam jesteś oszustem a tutaj jesteś być może oszukanym.
Nic w przyrodzie nie ginie smile

Mało kojarzę boubsona i nie oceniam jego zachowania.

Poluzuj gumkę w gaciach chłopcze i wskaż chociaż jedną osobę, którą twoim zdaniem oszukałem...

Zastanów się zanim kolejny raz użyjesz takich słów... nigdy nikogo na kasę nie naciągnąłem, a ze swoich zobowiązań wywiązuje się zawsze terminowo. To że ktoś chce płacić za typy z płatnych stron to jest jego prywatna sprawa... nic ci do tego...

Powtarzam raz jeszcze - wskaż choćby jedną osobę, którą oszukałem... mam, a w zasadzie miałem bo chwilowo się tym nie zajmuję kilkunastu zadowolonych klientów, nie z Polski bo po tym co zobaczyłem na tych forach na których zakładałem konta, żeby "zareklamować" swoją ofertę stwierdziłem, że współpraca z rodakami nie ma większego sensu... tutaj wszyscy czają się tylko jak dostać coś za friko... koniec OT

Do góry
#4729578 - 15/06/2011 02:33 Re: Boubson [Re: marzano]
Vader Offline
Carpal Tunnel

Powtarzam raz jeszcze - wskaż choćby jedną osobę, którą oszukałem... mam, a w zasadzie miałem bo chwilowo się tym nie zajmuję kilkunastu zadowolonych klientów, nie z Polski bo po tym co zobaczyłem na tych forach na których zakładałem konta, żeby "zareklamować" swoją ofertę stwierdziłem, że współpraca z rodakami nie ma większego sensu... tutaj wszyscy czają się tylko jak dostać coś za friko... koniec OT

Z oczywistych względów nie mogę wskazać na tym forum osób z innego forum.

Zakładałeś konta żeby się "zareklamować"? Śmieszny jesteś - zakładanie kilkanaście kont i pisanie na PW, zakładanie tematów o tych "interesach życia" to się nazywa chłopcze spam. A nie reklama. Wiesz na czym polega spam?

Hit dnia:
współpraca z rodakami nie ma większego sensu... tutaj wszyscy czają się tylko jak dostać coś za friko...

Tak Ci się udała współpraca z kolegą boubsonem - przy założeniu, że Ciebie oszukał bo wiele na to wskazuje.

Odbijesz sobie naciągając kolejnego frajera na płatne fixy - Polaka czy Rumuna.

Bezczelny gość z Ciebie, ale mogę chociaż się pośmiać, że ktoś Ciebie wydymał.

papa

Do góry
#4729588 - 15/06/2011 02:40 Re: Boubson [Re: marzano]
marzano Offline
Carpal Tunnel

nie wiesz o czym piszesz więc lepiej przestań się ośmieszać...

a te oczywiste względy dla których nie możesz podać nicków tych osób to po prostu ich brak... owszem priv pisałem ale z żadną z tych osób nie nawiązałem współpracy... przemawia przez ciebie zazdrość i typowa Polska zawiść... niestety w takich czasach żyjemy, że ludzie zamiast zajmować się swoimi sprawami interesują się cudzym życiem...

kole w oczka, że miałem pomysł na zarobienie paru złotych? pogłówkuj może i tobie coś do bańki wpadnie...

jeśli nie znasz osób, które wg ciebie oszukałem czy też z "oczywistych względów" nie możesz podać ich nicków to lepiej nic nie pisz... oszczerstwa każdy może rzucać sobie na prawo i lewo ale z udowodnieniem ich już trudniej co?

Do góry
#4729624 - 15/06/2011 03:02 Re: Boubson [Re: marzano]
Vader Offline
Carpal Tunnel

Szkoda mi czasu na pisanie z Tobą.

Są tacy ludzie co plujesz im w twarz a Ci mówią, że deszcz pada.

Pomyśl też czasami, że niektórzy nie muszą/ nie chcą "główkować" żeby ludzi dymać na kasę.

Komunikat jako przestroga dla potencjalnych klientów został przekazany. Tyle.

Bez odbioru.

Do góry
#4729676 - 15/06/2011 03:25 Re: Boubson [Re: marzano]
sHybki Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/01/2005
niektórzy jestescie jacys popierd...wstawiając się za marzano, bez urazy laugh marzano oczekujesz współczucia czy jak? to co każdy robi ze swoją kasą to jego indywidualna sprawa i jeżeli chcesz użyć argumentu, że założyłeś temat po to by nikt inny się nie naciął na taką sytuację ("z punktu 1 należy piętnować i nie dopuszczać by się powtarzało") z Boubsonem jest conajmniej śmieszny, ponieważ jeżeli tak się stało to świadczy o Twojej głupocie a nie jego i wręcz przeciwnie nie piętnowałbym tego zachowania tylko piętnował błędy jakimi są takie wirtualne pożyczki bo raz może okazać się hazardzistą a dwa nie masz fizycznej możliwości dotrzeć do tej osoby więc to Ty ponosisz ryzyko możliwej straty co z tego, że masz jego telefon który zawsze może wyłączyć smirk . Powtarzam KAŻDY ma swój rozum i albo ma zasady, których nie łamie i np. nie pożycza albo pożycza "obcej" osobie licząc się z tym, że juz jej nie zobaczy. Gdyby mnie coś takiego spotkało uderzyłbym się w pierś i pomyślał ale ze mnie głupiec i tyle zaufałem kolesiowi...no cóż może coś mu się stało a może ją przegrał w końcu to forum bukmacherskie więcej tego błędu nie popełnię. Nie przyszło by mi do głowy by w żałosny sposób opisywać całą tą sytuację w jakie dni to było, jakie miał wymówki i mając nadzieję, że Boubson coś z tym zrobi bo raz chcąc nie chcąc oczerniasz kolesia poddając w wątpliwość jego wiarygodność jeżeli stało się coś poważnego a dwa świadczy to o Tobie, żę pożyczasz kase a zaraz Ci jest potrzebna wiec po co to robisz skoro nie masz wolnych środków i dlaczego ponosisz to ryzyko? Śmieszny jesteś i inni Tobie podobni ale może nauczy Cię to czegoś w przyszłości.

Do góry
Strona 2 z 14 < 1 2 3 4 ... 13 14 >

Moderator:  Biszop, rafal08