#4729747 - 15/06/2011 04:16
Re: Boubson
[Re: sHybki]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/10/2002
|
niektórzy jestescie jacys popierd...wstawiając się za marzano, bez urazy  marzano oczekujesz współczucia czy jak? to co każdy robi ze swoją kasą to jego indywidualna sprawa i jeżeli chcesz użyć argumentu, że założyłeś temat po to by nikt inny się nie naciął na taką sytuację ("z punktu 1 należy piętnować i nie dopuszczać by się powtarzało") z Boubsonem jest conajmniej śmieszny, ponieważ jeżeli tak się stało to świadczy o Twojej głupocie a nie jego i wręcz przeciwnie nie piętnowałbym tego zachowania tylko piętnował błędy jakimi są takie wirtualne pożyczki bo raz może okazać się hazardzistą a dwa nie masz fizycznej możliwości dotrzeć do tej osoby więc to Ty ponosisz ryzyko możliwej straty co z tego, że masz jego telefon który zawsze może wyłączyć  . Powtarzam KAŻDY ma swój rozum i albo ma zasady, których nie łamie i np. nie pożycza albo pożycza "obcej" osobie licząc się z tym, że juz jej nie zobaczy. Gdyby mnie coś takiego spotkało uderzyłbym się w pierś i pomyślał ale ze mnie głupiec i tyle zaufałem kolesiowi...no cóż może coś mu się stało a może ją przegrał w końcu to forum bukmacherskie więcej tego błędu nie popełnię. Nie przyszło by mi do głowy by w żałosny sposób opisywać całą tą sytuację w jakie dni to było, jakie miał wymówki i mając nadzieję, że Boubson coś z tym zrobi bo raz chcąc nie chcąc oczerniasz kolesia poddając w wątpliwość jego wiarygodność jeżeli stało się coś poważnego a dwa świadczy to o Tobie, żę pożyczasz kase a zaraz Ci jest potrzebna wiec po co to robisz skoro nie masz wolnych środków i dlaczego ponosisz to ryzyko? Śmieszny jesteś i inni Tobie podobni ale może nauczy Cię to czegoś w przyszłości. w żadnym momencie mojego pierwszego postu się nie żaliłem, przeczytaj sobie uważnie raz jeszcze... nikogo nie oczerniam bo nie wiem jaka jest prawda, jak napisałem wcześniej dopuszczam kilka możliwości... zarówno taką że zostałem oszukany jak i jakiś nieszczęśliwy zbieg okoliczności, który uniemożliwia Boubsonowi się odezwać... Pożyczki udzieliłem właśnie dlatego, że akurat miałem wolne środki... termin spłaty minął ponad miesiąc temu, a w chwili obecnej kasa by się przydała, bo mam pewne wydatki... stąd moje poszukiwanie Boubsona poprzez forum, a gdy to nie przyniosło skutku założyłem temat - przestrogę bo wiele osób na tym forum szanuje/szanowało Bartka i uważają go za uczciwego gościa. Jak już napisałem wcześniej ja bez tych pieniędzy nie zbiednieję, a on się nie wzbogaci... chodzi o zachowanie pewnych podstaw zachowań międzyludzkich... kolejnym razem proszę czytać ze zrozumieniem, a nie wrzucać wszystkie z pozoru podobne sprawy do jednego worka... poza tym ten temat nie jest po to aby wyśmiewać się z jego założyciela czy oczerniać osobę, którą w nim opisałem... nie masz nic sensownego do napisania to zatrzymaj swoje mądre myśli dla siebie, podobnie "kolega" z postów wyżej... zajmijcie się swoimi sprawami panowie zajebiści, bezbłędne kozaki na internetowym forum... szkoda klawiatury na was marnować...
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4729764 - 15/06/2011 04:34
[Re: marzano]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/01/2009
|
marzano szukasz frajerów czy sprzedajesz te typy na jakiś uczciwych zasadach (chętnie poznam jakie są te zasady,sam może kupie typy) co jak ten typ nie wejdzie,drugi gratis,a jak drugi też będzie błędny,trzeci gratis?  ludzie
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4729765 - 15/06/2011 04:35
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/12/2003
|
Paradoksalnie jak ktoś Ci wisi kasę to lepiej żebyś Ty był miły dla niego niż on dla Ciebie bo nasze prawo w egzekwowaniu długów jest słabiutkie,,,stąd ten temat może mieć odwrotny skutek bo o ile wcześniej dłużnikowi mogło zależeć żeby sprawa nie byla nagłośniona o tyle teraz jest mu już wszystko jedno.
Najlepsze co można zrobić w takiej sprawie (i chyba jedyne) to zanim gość wyczuje że już wiesz że jesteś 'nacięty',zagrać dobrego glinę i napisać coś w stylu:
'Siema, nie odpisujesz na wiadomości pewnie jesteś zarobiony rozumiem. W sprawie tego długu jeżeli nie możesz oddać całej kasy to proponuję takie raty itp Pozdro'
Niby żałosne bo musisz udawać że Cię to nie wkurwia i nie masz żalu ale wtedy można jeszcze liczyć na to że gość pomyśli 'no dobra takie raty są dla mnie osiągalne a gość jest wyjątkowo wporządku aż żal go nacinać'
ps. Jest to skuteczne gdy masz do czynienia z kimś kto przegrał kasę a nie z kimś kto z premedytacją od początku chciał oszukać bo wtedy wiadomo,,,,,
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4729770 - 15/06/2011 04:39
[Re: chicane]
|
Carpal Tunnel
|
co jak ten typ nie wejdzie,drugi gratis,a jak drugi też będzie błędny,trzeci gratis?  ludzie skutecznośc typera określa się nie po pierwszym,drugim,trzecim typie tylko w skali np.miesiąca więc może mieć nawet 6 typów pod rząd złych ale jeżeli będzie miał skill 70% przy kursie np.1,8 to i tak nie można narzekać. Tak mi się tylko wydaje bo nigdy nie korzystałem z takich usług więc może się nie znam.
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4729771 - 15/06/2011 04:40
[Re: ssaczu]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Sporo tego bylo ale w pamiec wbil sie Cendrus vel dzida jest gdzieś to w archiwum, właśnie wstawiłem frytki  ? Temat zostal usuniety, ale zapisalem go na dysku, wiec moge sprzedac jakbyscie chcieli  Jako ze ostatnio udupilem to nie wzgardze pozyczka na MB, jesli mi wejdzie pewka to oddam z bonusem a jak nie to nie 
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4729772 - 15/06/2011 04:40
[Re: chicane]
|
Carpal Tunnel
|
marzano szukasz frajerów czy sprzedajesz te typy na jakiś uczciwych zasadach (chętnie poznam jakie są te zasady,sam może kupie typy) co jak ten typ nie wejdzie,drugi gratis,a jak drugi też będzie błędny,trzeci gratis?  ludzie zasady były takie same jak na stronach typu sbt, blacksoccer, viptips - tylko ceny inne... w każdym bądź razie temat jest tymczasowo zamknięty...
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4729781 - 15/06/2011 04:47
[Re: royalflush]
|
Carpal Tunnel
|
ja to nie pojmuję jak można pożyczyć ,większy, hajs komuś, kogo się na oczy nie widziało i już pomijam sprawę marzano
jak ktoś napisał wcześniej - dłużnik zbudował zaufanie oddając w terminie mniejsze pożyczki, dodatkowo dał mi swój adres i skan dowodu... + pozytywne opinie na forum i wolne środki na money - stało się... jak najbardziej moja wina bo zaufałem bądź co bądź obcej osobie... kasa może i już stracona może nie - nieważne... po prostu ciężko zrozumieć mi takie zachowanie, że jeśli ja jestem wobec kogoś w porządku to ten ktoś wykorzystuje to i robi mnie w ch**a...
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4729786 - 15/06/2011 04:53
[Re: marzano]
|
Carpal Tunnel
|
uuu masz adres,skan dowodu,,,,zachowane wiadomości zapewne też. No to jeżeli Boubson nie miał wypadku to jest bardzo 'odważny' nie chcąc się z Tobą ugadać zanim zgłosisz sprawę np.na policję.
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4729936 - 15/06/2011 14:04
|
veteran
Meldunek: 05/01/2009
|
"Pewnie kilka osób na tym forum mi nie uwierzy, bo wiem, że mają pozytywne zdanie na temat Boubsona ale z przykrością muszę stwierdzić, że osobiście się na nim zawiodłem. "
To pierwsze zdanie zresztą kolejne również jeśli to nie żal to co ? Nie oczerniasz to dlaczego przedstawiłeś to na forum dla wszystkich, jeżeli Boubson się pojawi to dlaczego ma to wyjaśniać na forum, ma Cie łaskawie przepraszać że tak wyszło jak wyszło z jakiegoś powodu. Może miał gorszy okres, człowiek istotą ułomną ale zasługuje na szacunek i trzeba było nie pożyczać a nie płakać jaki to jesteś pokrzywdzony i pilnie go poszukujesz bo nie daj Boże Cię ojebał na kilkaset złotych. Na pewno inni inaczej do niego podejdą jak sie pojawią właśnie przez Twój post. Skoro napisałeś to na forum to każdy ma prawo się wypowiedzieć lub skrytykować kolego inteligentny i masz prawo sie z tym nie zgodzić co ktoś pisze ale powinienieś uszanować jego zdanie. Bez odbioru
ad1) bo nie moze sie z nim skontaktowac prywatnie ?, nie odpiera privow , smsow... tak ciezko pomyslec ? ad2) no kurwa chyba jasne ,ze powinien go przeprosic za jawne walenie w ch.ja ...ty pewnie mialbys pretensje bo pozyczkodawcy ,ze upomina sie o zwrot dlugu i jeszcze sam oczekiwalbys przeprosin ?  co za czlowiek, ja pieprze a jakies wymowki o gorszym okresie zachowaj dla siebie bo to moze by przeszlo gdyby nie post Boubsona w jakims konkursie aby go nie wywalac - jesli mialby naprawde powazne problemy to "niemialby glowy" bo takich pierdol jak konkurs
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4730271 - 15/06/2011 17:54
[Re: connor]
|
Carpal Tunnel