|  
| 
| 
| 
| #4724824 - 12/06/2011 23:11    Re: Śmieszne [99]
[Re: Piostar] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  20/12/2008
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4725181 - 13/06/2011 01:33  Re: Śmieszne [99]
|   enthusiast

Meldunek:  13/09/2005
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4725319 - 13/06/2011 02:25  Re: Śmieszne [99]
[Re: Wino] |  
|   a.k.a. "Experto"
 King Of The Hill

Meldunek:  12/08/2002
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4725329 - 13/06/2011 02:33  Re: Śmieszne [99]
[Re: connor] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  14/12/2003
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4725793 - 13/06/2011 11:21  Re: Śmieszne [99]
[Re: eroll] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  31/01/2003
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4726197 - 13/06/2011 18:07  Re: Śmieszne [99]
[Re: Kameleon] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  20/12/2004
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4726647 - 13/06/2011 20:51  Re: Śmieszne [99]
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  15/07/2009
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4726654 - 13/06/2011 20:54  Re: Śmieszne [99]
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  09/04/2004
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4726820 - 13/06/2011 22:14  Re: Śmieszne [99]
|   Carpal Tunnel

| 
Dobry kumpel mówi do kumpla:- Roman, muszę ci coś ci wyznać.
 - Tak?
 - Przespałem się z twoją żoną.
 - No i co z tego?
 - Rozwiedź się z nią!
 - Po co?
 - Słuchaj, całe osiedle z nią śpi. Rozwiedź się!
 - Po co?
 - Chłopie, pół miasta ją rżnie! Rozwiedź się!!!
 - Po co?
 - W kolejce się ustawiają, żeby ją dymać! Roman, rozwiedź się!
 - Po co? Żeby w kolejce stać?!

Przychodzi gruba baba do lekarza. Lekarz pyta:
 - Bierze pani te tabletki na odchudzanie?
 - Tak, biorę.
 - A ile?
 - Ile, ile... Aż sobie pojem!!

Dziewczyna do chłopaka
 - My się chyba kiedyś widzieliśmy?
 - Tak się właśnie zastanawiałem, skąd znam te cyce...

Siedzi dres z laską na ławce w parku. Nagle ni z tego ni z owego, dres sprzedaje tube dziewczynie. Ta się otrząsa i pyta:
 - Ale za co? Co ja Ci zrobiłam?
 A on na to:
 - No dobra dałem Ci w ryj, ale po chuj drążysz temat?

Mąż wraca do domu lekko niewyraźny:
 - Piłeś?
 - No coś ty, ani kropelki.
 - Przeciez widze, ze ledwie stoisz na nogach. Przyznaj sie. Piłeś?
 - Nie pilem.
 - Powiedz Gibraltar.
 - Piłem

Żona do Męża:
 - Kochanie, od dzisiaj gotujesz, sprzątasz, zajmujesz się dzieckiem - koniec tych tandetnych meczy Ekstraklasy, filmów w TV, spotkań z kolegami, bilarda i tym podobnych błazeńskich rozrywek...
 Przerywa spoglądając zdziwiona na Małżonka, który zaczął zakładać buty i
 kierować się w kierunku wyjścia:
 - ... a TY dokąd? Jeszcze nie skończyłam...
 - Idę do apteki
 - Po co?
 - Po Stoperan, bo chyba Cię posrało..

Przychodzi facet do lekarza:
 - Panie doktorze, ciągle boli mnie łokieć, nie wiem co mam z tym zrobić.
 - Masz pan pojemniczek, nasikaj pan i przynieś.
 Chłop nie uwierzył w skuteczność tegoż badania wieć postanowił że nasika on, jego, żona i córka a dodatkowo spóścił do pojemnika kilka kropel oleju. Zanosi do lekarza, lekarz prosi by przyszedł za 3 dni po wyniki.
 Facet przychodzi, lekarz patrzy w wyniki i mówi:
 - Panie, jest tak; żona pana zdradza, córka kurwi się na lewo i praco, pompe w aucie masz pan do wymiany, a pan walisz konia w wannie i uderzasz o brzeg wanny.

Ojciec z 5-cio letnią córką w wannie.
 - Tato, Tato kiedy ja będę miała cos takiego jak ty między nogami?
 - jak nie powiesz mamie to zaraz.

Jakie są rodzaje kobiet?
 1. Rusałki - ten mnie rusał, tamten rusał.
 2. Damy - temu damy, tamtemu damy.
 3. Kotki - ten mnie miał, tamten miał.
 4. Pobożne - najchętniej leżą krzyżem.
 5. Dziecinne - co do rączki, to do buzi.
 6. Chemiczne - rozkładają się w temperaturze pokojowej.
 7. Partyjne - przyjmują wszystkich członków.
 8. Domatorki - byle komu, aby w domu.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4726840 - 13/06/2011 22:27  Re: Śmieszne [99]
|   Carpal Tunnel

| 
Moze juz byly ,jak cos to PRZEPRASZAM:)_______________________________________

Był sobie facet, który miał motor. A ponieważ, bardzo lubił swój motor, to smarował go wazelina, żeby mu nie zardzewiał podczas deszczu. I pewnego razu spotkał dziewczynę marzen, on ja pokochał, ona jego jak to w bajkach bywa. I pewnego dnia ona zaprosiła go do siebie na obiad. Przed wejściem do jadalni uprzedziła go:
 - U nas w domu jest taka tradycja, ze kto się pierwszy odezwie po obiedzie, zmywa naczynia, ta tradycja obowiązuje również gości. Tak wiec pamiętaj. No wiec zaczęli jeść, zjedli i siedzą i patrzą po sobie. Chłopak sobie myśli:
 - Mmmm, pycha obiad, trzeba by było podziękować, no ale nie będę przecież zmywać.
 Dziewczyna sobie myśli:
 - Zabrałabym go już do pokoju, ale nie mogę nic powiedzieć, bo będę musiała zmywać.
 Matka myśli:
 - Trzeba by już wstać, ale napracowałam się dzisiaj i nie chce mi się zmywać.
 Ojciec myśli:
 - Nic nie robiłem przez cały dzień to i zmywał nie będę.
 Mija pól godziny. Chłopakowi się znudziło, wziął dziewczynę, posądził na stole, podniósł jej spódnice, spuścił spodnie i użył sobie. Siada i myśli:
 - UUUch, leżało mi to już od dwóch dni, trzeba by jej cos powiedzieć, bo to jakoś głupio, ale przecież zmywać nie będę.
 Dziewczyna myśli:
 - Było extra, trzeba by mu podziękować, ale to zmywanie....
 Matka myśli:
 - Nie miałam tego od 6 lat, trza by cos staremu powiedzieć, ale nie teraz, bo zmywać nie będę.
 Ojciec myśli:
 - A to gnój, moja córkę przeruchal, a ja przez to zmywanie nic nie mogę powiedzieć.
 Mija następne pól godziny. Chłopak wziął mamusie na stół i powtórzył numer. Siada i myśli:
 - Ale się spodliłem. Tu taka lacha, a ja jej matkę. Musiałbym się wytłumaczyć, ale...
 Dziewczyna myśli:
 - świnia, najpierw ja, potem moja matka. Musiałabym mu cos powiedzieć, ale...
 Matka myśli:
 - Ehhhh! Jak dobrze, jak mu podziękować, jak nic nie można powiedzieć?
 Ojciec z piana w ustach myśli:
 - Moja córka, moja żona na moim stole, a ja nic nie mogę temu draniowi powiedzieć.
 Nagle zerwal sie deszcz. Chłopak wstaje od stołu, podchodzi do okna i patrzy jak jego motor moknie.
 - He, he, dobrze, ze go wysmarowałem wazelina - myśli. - Jak przestanie padać to musze go znowu posmarować.
 I zaczyna szukać po kieszeniach puszki, i stwierdza, ze zapomniał jej z domu.
 - No trudno, zmyje te naczynia - myśli i pyta:
 - Czy ktoś ma wazelinę?
 Na co ojciec zrywa się i biegnie do kuchni:
 - TO JA JUZ POZMYWAM!
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4727189 - 14/06/2011 00:50  Re: Śmieszne [99]
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  16/04/2007
 | 
http://www.chicagotribune.com/sports/sns-lebron-james-jokes-pg,0,6119247.photogallery?index=sns-lebron-james-jokes-pg-016 Kawały o LeBronie! made my day   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4727500 - 14/06/2011 02:45  Re: Śmieszne [99]
[Re: juancarlos] |  
|   I love mecz.pl

Meldunek:  12/03/2003
 | 
Poszedł mały Jasio do cyrku i tak się złożyło, że musiał usiąść w pierwszym rzędzie. Rozpoczął się występ i na arenę wychodzi Klaun Szyderca. Podchodzi do Jasia i pyta: – Jak masz na imię? – Jasiu. – A więc Jasiu, czy ty jesteś głową krowy? – Nie. – A czy ty jesteś tułowiem krowy? – Nie. – A więc Jasiu, ty jesteś dupa wołowa! HAHAHA!!! (zaśmiał się szyderczo Klaun Szyderca). Smutny Jasio wrócił do domu, opowiedział wszystko tacie, na co ten mu mówi: – Jasiu, jutro też pójdziesz do cyrku. – Ale jak to? Do cyrku? A Klaun Szyderca? Znowu będzie się śmiał. - Jasiu, nie możesz się tak poddać. Musisz jutro jeszcze raz iść do cyrku! Smutny Jasio poszedł do cyrku i pech chciał, że znów musiał usiąść w pierwszym rzędzie. Po rozpoczęciu występu znów na arenę wyszedł Klaun Szyderca i widząc Jasia podszedł do niego i mówi: - Widzę tutaj mojego przyjaciela Jasia! Proszę, powiedz mi, Jasiu, czy ty jesteś głową krowy? – Nie. – A czy ty jesteś tułowiem krowy? – Nie. – A więc Jasiu, ty jesteś dupa wołowa! HAHAHA!!! - znów zaśmiał się szyderczo Klaun Szyderca. Wszyscy ludzie w cyrku zaczęli się śmiać, a Jasio, któremu zrobiło się bardzo przykro wrócił do domu i powiedział o wszystkim tacie. Jego tata na to: - Jasiu, jutro jeszcze raz pójdziesz do cyrku! - Ale tato, ja nie chcę! Tam jest Klaun szyderca, on znowu się będzie śmiał! – Nie martw sie Jasiu, tym razem pójdzie z tobą Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty. No i tak sie stało. Następnego dnia poszli Jaś i Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty do cyrku, usiedli w pierwszym rzędzie i czekają na występ Klauna Szydercy. Wychodzi więc Klaun Szyderca na arenę i zaczyna swój znany występ. Podchodzi do Jasia i pyta: – Jasiu, czy ty jesteś głową krowy? Na co Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty: – Spierdalaj!     Do dyrektora cyrku przychodzi koleś i mówi: - Panie dyrektorze mam pomysł na świetny numer. Niech pan sobie wyobrazi - pełna publika, na scenie słonie, orkiestra, voltyżerka, artyści i Pan Dyrektor wszystkim dyryguje. I pełno balonów, masa wielkich balonów wypełnionych gównem. one leca, lecą pod sufit, a kiedy juz tam są, to je przebijamy. I wszystko jest w gównie: publika jest w gównie, arena jest w gównie, słonie w gównie, orkiestra w gównie, voltyżerka w gównie, artyści w gównie, Pan dyrektor też cały w gównie! ... i wtedy wchodze ja - cały na biało.... |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4727645 - 14/06/2011 03:52  Re: Śmieszne [99]
[Re: vindom] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  14/12/2003
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4727782 - 14/06/2011 12:01  Re: Śmieszne [99]
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  18/01/2004
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4728345 - 14/06/2011 19:53  Re: Śmieszne [99]
|   old hand

Meldunek:  29/10/2005
 | 
Para o średnim stażu przeżywała kryzys łóżkowy. Udali się zatem do seksuologa. Ten słysząc ich problemy mówi: "Wiem że to może wydać się dziwne rozwiązanie, ale jest jeden sposób. Proszę wynająć sobie jakiś pokój ze stołem i rurką do tańczenia, zatrudnić murzyna z ogromną pałą który będzie tańczył, a Państwo niech uprawiają sex w pozycji na pieska na kanapie obok". Małżeństwo patrzy na siebie, chwila zamyślenia. Jednak mąż w końcu się zgadza. Zatrudnił murzyna, który był wielce zdziwiony że za 500 zł/h ma kręcić fujarą. Przychodzi wieczór, murzyn tańczy na rurze, a para zaczyna uprawiać sex. Mąż ruc*ha przez 15 min, a kobieta nie wydaję ani jednego dźwięku, minę ma znudzoną. Następne 15 min - kolejny brak efektów. Mąż nagle krzyczy: "Ch***uj, murzyn teraz ty ruch*asz, a ja tańczę. Mąż wskakuje na rurkę, zaczyna się gibać, a murzyn elegancko posuwa żonę. Po 4 minutach kobieta w pełnej ekstazie. Murzyn trochę się speszył, patrzy na męża a ten: "Widzisz murzyn  Tak się ku***rwa tańczy
 |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |