#473154 - 29/12/2005 03:43
NBA - 29 grudnia 2005 [czwartek]
|
Q
Meldunek: 19/04/2005
|
mecze na 29 grudnia
2:00 -> Detroit v Miami 2:30 -> San Antonio v NO/Oklahoma City 4:30 -> Denver v Seattle
===================
pomocne linki w temacie "LINKI NBA NFL MLB" gospodarze na pierwszym miejscu
|
Do góry
|
|
|
|
#473157 - 29/12/2005 21:08
Re: NBA - 29 grudnia 2005 [czwartek]
|
old hand
Meldunek: 09/10/2005
|
Ej no qrcze niech tu ktoś coś napisze w koncu codziennie się tyle udzielaliście a dopiero dzisiaj mi kasa doszła i chcę grubo zagrać to qrna jedno wielkie niccc.. Na początku chciałem DET under ale tak sobie czekałem na jakieś komentarze czekałem a linia spadła ze 195 na 192,5 i teraz to już się chyba nie opłaca :\\\\
|
Do góry
|
|
|
|
#473158 - 29/12/2005 21:26
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/01/2005
|
Hmm ja podobnie czekałem na mnóstwo opinii , ale lipa  , sam dziś zdecyduje sie na plusowe handi na Miami , seria Detków 8 win to jest jak na ten sezon ich granica , w dodatku brak BigBena , powoduje brak centra , w miami w postaci Shaqa na tej pozycji ogromna przewaga , bo z tego co widać to na pozycji Centra w Detroit Bena nie ma kto bardzo zastąpić , ciężko sie doszukać kogos kto by mógł zagrać na pozycji centra , drugi typ do Denver  , który wczoraj po minimalnej porażce z Philą dziś powinien odprawić słabe narazie w tym sezonie Sonics . no cóż panowie ... niewiem czy śledzicie non top temat dzienny .. ale kiedy oferta jest mizerna .. opini i analiz jest na lekarstwo ... ..
Edited by kewin (29/12/2005 21:35)
|
Do góry
|
|
|
|
#473160 - 29/12/2005 22:08
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
CBS nie podaje, ze nie zagra, tylko, ze jest kontuzjowany, zauwaz, ze jest on wymieniony na ich stronie w wyjsciowej piatce, Ben gra dzisiaj na 99%, ja gram under w tym meczu, dwoch mocnych centrow po kazdej ze stron tak wiec za duzo koszy dzisiaj nie zobaczymy
|
Do góry
|
|
|
|
#473162 - 29/12/2005 22:26
|
stranger
Meldunek: 13/12/2005
|
heh.. racja dzis malo opinii ale jutro jest wiecej meczy wiec pewnie bedzie wiecej kometarzy..  Seattle - Denver Seattle +6 wlasciwie typ dla odwaznych to zagranie samego Seattle po kursie powyzej 3.. ale dla mniej odwaznych polecam to zagrac ze handi. W druzynie z Denver nie wystapia dzis dwaj gracze z pierwszej piatki M. Camby i K. Martin jedni z kluczowych graczy w defensywie druzyny z Nuggets. Mysle ze dla duetu Allen & Lewis bedzie to spore udogodnienie..
|
Do góry
|
|
|
|
#473163 - 29/12/2005 22:35
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/05/2003
|
Detroit-Miami ? Normalnie dałbym na Tłuków,którzy u siebie powinni gładko odprawić z kwitkiem leszczy i emerytów z Miami,no ale nie lubie takich długich serii,choć z drugiej strony,jak polegną,to z jeszcze większymi ogórkami,bo jednak nazwa Heat mobilizuje do wysiłku,myśle,że Detroit ich lajtowo pociśnie,ale nie gram tego. SA-NO over 179 grać na Spurs bez sensu,handi zbyt wyżyłowane w obie strony jak dla mnie,jedyne co pozostaje to linia,myśle,że chłopaki zagrają sobie radosnego kosza i wrzucą te 180  Denver-Seattle 2 No tutaj kursy ponad 3 na Sonics,dla mnie miodzio,Denver nie dosć,że ostatnio gra beznadziejnie,ma szpital w kadrze,to jeszcze fatalnie broni z dystansu,a wiadomo jak miotaja trójki Allen i spółka,dlatego moim zdaniem to bardzo wyrównany mecz,z tym,że Bryłki grają u siebie,a Seattle jest bardzo himeryczne,ja jednak zaryzykuje:)
|
Do góry
|
|
|
|
#473164 - 29/12/2005 22:35
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/01/2005
|
Quote:
Z tym Benem niewiadomo jak będzie bo tylko CBS podaje że nie zagra , inne serwisy podają że zagra , więć znowu wielka niewiadoma.
CBS podaje, że jego status jest Probable więc na 99.99% zagra.
Nikt dziś nie pisze pewno dlatego, że się sylwester zbliża więc pewno wszyscy trenują 
A tak na poważnie dziś kolejny mecz z gatunku tych z najwyższej półki (Pistons-Heat). Mając w pamięci ostatni mecz Pistons z Spurs a także mecze z zeszłego sezonu lub chociażby play offów pomiędzy Detroit - Miami typ nasuwa się jeden under 192. Linia punktów waha się u niektórych buków od 192 nawet do 195.5-Admiralbet. Pistons nadal bardzo dobrze bronią szczególnie w meczach tak prestiżowych ale także wiele akcji jest nie przemyślanych granych z gorącą głową, natomiast Heat ostatnie mecze zarówno marna zdobycz punktowa z Nets (nawet niedobili do 90), z Lakers (do 97) a drużyny te są o wiele gorsze w defensywie od Detroit. Również widać ręke Pata w tym, że Miami ostatnio mało traci punktów. Ja typuje tutaj wynik ok 94-88 w jedną bądź drugą stronę jeśli nie niższy choćby ze względu na zbliżającego się sylwestra również w USA a zatem under powinien wejść jak w masełko 
|
Do góry
|
|
|
|
#473165 - 29/12/2005 23:03
|
old hand
Meldunek: 28/03/2005
|
Denver Nuggets - Seattle Supersonics 2
Denver ostatnio w słąbej formie, w zespole panuje plaga kontuzji, a z podstawowych graczy , tylko Carmelo Anthony gra na wysokim poziomie, reszta bardzo słabo.Ponadto Denver to jedna z najgorzej broniacych ekipa na obwodzie, w całej NBA.Seattle natomiast swoją grę opiera właśnie na rzutach z dystansu, posiadają doskonałych strzelców jak:Allen, Lewis, Radmanović, świetnie też rzucają za trzy.Moim zdaniem obie ekipy prezentują podobny poziom, tyle, ze mecz jest w Denver, nie przeszkadza to jednak w postawieniu na gości, po bardzo dobrym kursie.
|
Do góry
|
|
|
|
#473166 - 29/12/2005 23:07
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/01/2005
|
Dobrym typem wydaje mi się na dziś również under 210 w Denver. Fakt ktoś powie obie drużyny overowe i wogóle ale obie osłabione szczególnie Denver ma dużą wyrwe pod koszem (Martin, Camby, Nene). W Seattle dziś brak Ridnour oraz Fortsona, nie są to jacyś wybitni gracze ale ten pierwszy jest głównym rozgrywającym a wiadomo jakie rozgrywający ma znaczenie w dobrym dograniu piłki aby partner mógł zdobyć punkty. Dodatkowo Murray który go zastępuje ma jakieś problemy z łapą (wybite palce czy cuś).Te kilka absencji z jednej i drugiej strony, uważam sprawi wiele chaotycznych akcji oraz rzutów z nieprzygotowanych pozycji a co za tym idzie wiele niecelnych rzutów i wtedy istatnieje duża szansa, że under powinien wejść. Seattle jest drużyna która gra daleko od kosza (dużo trójek odpalają niezawsze na najwyśzym % celności). Denver wogóle ma problemy z celnymi trójkami średnio 3-4 na mecz celne trójki a także ostatnio z wolnymi co mecz ok 10 niecelnych wolnych na boga tak nie można grać, więc pewnie będą grać pod kosz a tam nie ma kto grać w Denver, dlatego pewno Anthony będzie próbował się wkręcić pod kosz i z tamtąd punktować (pewno jakieś 30-40 punktów znowu rzuci) jednak jego partnerzy pewno będą się nadziewać na twardą obronę gości. Z jednej i drugiej strony będzie to mecz bardziej nastawiony na obrone niż na wymiane ciosów szczególnie Denver tak będzie grało, gdyż wie, że obroną może zniwelować luki w swojej drużynie spowodowane absencjami.Linia punktowa ustawiona za wysoko.Rano było ok 212 teraz już jest tylko 210 a nawet gdzieniegdzie 209. Dlaczego? Pewno dużo osób wyczaiło szanse na undera w tym meczu. Uważam, że żadna drużyna 100 punktów nie przekroczy a wynik zatrzyma się na poziomie 95-99 w jedną bądź drugą strone a zatem under 210 powinien wejśc z lekkim zapasem.
Dobrym typem jest również czysta 2 na gości choćby ze wzgłedu na osłabienia u gospodaży jak również na fakt że mimo wszystko ofensywa Seattle się lepiej prezentuje a co za tym idzie Supersonics będą zdobywać punkty z większą łatwością.
|
Do góry
|
|
|
|
#473168 - 29/12/2005 23:38
|
old hand
Meldunek: 25/08/2005
|
Witam Wczoraj tylko bobki nie zawiodly a na dzis rozpatruje wygrane Tlokow i N/O bo trzeci mecz to jakis  taki nie do grania Dlaczego tak ; Detroit Pistons 1,41 under 192 1,90 Popularni nie podbija Palacu Ksiazat bo prestizowych meczy sie nie przegrywa jesli sie chce zdobyc pierscien  New Orleans Hornets 8,74 +13 1,94 No tutaj czym wiekszy kurs tym lepiej bo juz dwa razy w tym sezonie mistrzowie przegrywali z druzyna nowicjuszy  cos musi byc na rzeczy i dlatego warto zaryzykowac  Trzecim typem do tripla jest pojedynek Wallace Rasheed - Prince Tayshuan -1 1,95 na ksiecia Wyraznie widac ze R.W zajmie sie glownie O'Neal  Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#473170 - 30/12/2005 00:19
|
addict
Meldunek: 01/05/2005
|
Witam
@ Loyd ciężko powiedzieć coś na temat meczu San Antonio vs New Orlean, ja osobiście zagrałem San Antonio -13. Ponieważ :
- w zeszłym sezonie na " swoich śmieciach " tzn. w SBC Center zanotowali jedynie trzy porażki ( Seattle, Memphis, Denver ),
- ostatni mecz z Detroit, fatalna porażka, niechlubny bilans zdobytych punktów w pierwszej kwarcie zaledwie 8
- ostatnio wygarna u siebie z zespołem z Indiany różnicą 13 punktów
- Spurs mają do poprawienia jeszcze jedne poniżające rekordy, które ustanowili właśnie w spotkaniu z NO Hornets : najniższy dorobek punktowy w tym sezonie zaledwie 76 punktów, rekordowe 23 straty , Tim Duncan zdobył zaledwie 11 punktów,
- MANU GINOBILI WRÓCIŁ !
- New Orlean dał sobie wrzucić 90 punktów ekipie z Houston , która w ofensywie w tym sezonie nie powala, ( w dodatku bez Yao Minga)
Te w.w podpunkty skłaniają mnie do zagrania własnie SA - 13
|
Do góry
|
|
|
|
#473171 - 30/12/2005 00:59
|
Pooh-Bah
Meldunek: 10/03/2005
|
ja dalem na seatle 4.5 handicapa i mysle ze wiecej niz 4 to nie przegraja jesli wogole przegraja
|
Do góry
|
|
|
|
#473172 - 30/12/2005 06:01
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Denver ostatnio w słąbej formie, w zespole panuje plaga kontuzji, a z podstawowych graczy , tylko Carmelo Anthony gra na wysokim poziomie, reszta bardzo słabo.Ponadto Denver to jedna z najgorzej broniacych ekipa na obwodzie, w całej NBA.Seattle natomiast swoją grę opiera właśnie na rzutach z dystansu, posiadają doskonałych strzelców jak:Allen, Lewis, Radmanović, świetnie też rzucają za trzy.Moim zdaniem obie ekipy prezentują podobny poziom, tyle, ze mecz jest w Denver, nie przeszkadza to jednak w postawieniu na gości, po bardzo dobrym kursie.
po "co" to wkleiłeś to z betplanet? 
w pełni rozumiem twoja frustracje ale "bez klniecia"
Edited by kewin (30/12/2005 10:02)
|
Do góry
|
|
|
|
#473173 - 30/12/2005 06:11
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
http://www.betplanet.net/index.php?pages=typy&page=koszykowka
masz pecha misiu,bo akurat ja to pisałem,nie życze sobie więcej kopiowania moich tekstów cwaniaczku...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|