#473174 - 30/12/2005 06:14
Re: NBA - 29 grudnia 2005 [czwartek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/05/2003
|
Quote:
Denver Nuggets - Seattle Supersonics 2
Denver ostatnio w słąbej formie, w zespole panuje plaga kontuzji, a z podstawowych graczy , tylko Carmelo Anthony gra na wysokim poziomie, reszta bardzo słabo.Ponadto Denver to jedna z najgorzej broniacych ekipa na obwodzie, w całej NBA.Seattle natomiast swoją grę opiera właśnie na rzutach z dystansu, posiadają doskonałych strzelców jak:Allen, Lewis, Radmanović, świetnie też rzucają za trzy.Moim zdaniem obie ekipy prezentują podobny poziom, tyle, ze mecz jest w Denver, nie przeszkadza to jednak w postawieniu na gości, po bardzo dobrym kursie.
4.Należy podać źródło lub autora informacji w przypadku ich kopiowania z innych stron internetowych.
|
Do góry
|
|
|
|
#473175 - 30/12/2005 06:24
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/05/2003
|
Quote:
Detroit-Miami ?
Normalnie dałbym na Tłuków,którzy u siebie powinni gładko odprawić z kwitkiem leszczy i emerytów z Miami,no ale nie lubie takich długich serii,choć z drugiej strony,jak polegną,to z jeszcze większymi ogórkami,bo jednak nazwa Heat mobilizuje do wysiłku,myśle,że Detroit ich lajtowo pociśnie,ale nie gram tego.
SA-NO over 179
grać na Spurs bez sensu,handi zbyt wyżyłowane w obie strony jak dla mnie,jedyne co pozostaje to linia,myśle,że chłopaki zagrają sobie radosnego kosza i wrzucą te 180 
Denver-Seattle 2
No tutaj kursy ponad 3 na Sonics,dla mnie miodzio,Denver nie dosć,że ostatnio gra beznadziejnie,ma szpital w kadrze,to jeszcze fatalnie broni z dystansu,a wiadomo jak miotaja trójki Allen i spółka,dlatego moim zdaniem to bardzo wyrównany mecz,z tym,że Bryłki grają u siebie,a Seattle jest bardzo himeryczne,ja jednak zaryzykuje:)
no ja jestem dziś z siebie dumny,cały kosz niemiecki i amerykński siad,mogłem jeszcze puscić Detroit +4 ,ale zbyt bardzo trzymam sie zasad 
|
Do góry
|
|
|
|
#473176 - 30/12/2005 09:01
|
Zbanowany
Meldunek: 01/03/2005
|
Quote:
Quote:
Denver ostatnio w słąbej formie, w zespole panuje plaga kontuzji, a z podstawowych graczy , tylko Carmelo Anthony gra na wysokim poziomie, reszta bardzo słabo.Ponadto Denver to jedna z najgorzej broniacych ekipa na obwodzie, w całej NBA.Seattle natomiast swoją grę opiera właśnie na rzutach z dystansu, posiadają doskonałych strzelców jak:Allen, Lewis, Radmanović, świetnie też rzucają za trzy.Moim zdaniem obie ekipy prezentują podobny poziom, tyle, ze mecz jest w Denver, nie przeszkadza to jednak w postawieniu na gości, po bardzo dobrym kursie.
po "co" to wkleiłeś to z betplanet? 
"bez przekleństw"
Dobre chcial sie wykazac a kuzwa nie moglem sobie przypomniec gdzie juz to czytalem  a to na bet..... Kabaret. Pozdrawiam boca juniors 
Edited by kewin (30/12/2005 09:36)
|
Do góry
|
|
|
|
#473177 - 30/12/2005 10:01
|
addict
Meldunek: 04/01/2004
|
Quote:
hehehe
plagiat jest zjawiskiem karalnym*
*uwaga mojej polonistki z liceum pod jakimś wypracowaniem - pamiętam do dziś 
mysle ze dalsze komentowanie calej sytuacji nie ma sensu ... robi sie tylko bałagan ...
Edited by kewin (30/12/2005 10:12)
|
Do góry
|
|
|
|
#473178 - 30/12/2005 12:19
|
journeyman
Meldunek: 15/12/2005
|
Bałagan czy nie, plagiat czy nie - wazne ze podal ta informacje. Zagralem +6 na Supersonic i dzieki temu zarobilem w mojej progresji - bo typ byl jeden z lepszych jesli chodzi o przeslanki + kurs. Poprosze o wiecej tego rodzaju plagiatow mysle ze taka sytuacja juz niebedzie miała miejsca.. a jezli juz to nastepnym razem kolega INEZ umiesci adres stronki skad zaczerpnoł info .. pozdrawiam
Edited by kewin (30/12/2005 13:28)
|
Do góry
|
|
|
|
|
|