Strona 2 z 2 < 1 2
Opcje tematu
#473174 - 30/12/2005 06:14 Re: NBA - 29 grudnia 2005 [czwartek]
boca juniors Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/05/2003
Quote:

Denver Nuggets - Seattle Supersonics 2

Denver ostatnio w słąbej formie, w zespole panuje plaga kontuzji, a z podstawowych graczy , tylko Carmelo Anthony gra na wysokim poziomie, reszta bardzo słabo.Ponadto Denver to jedna z najgorzej broniacych ekipa na obwodzie, w całej NBA.Seattle natomiast swoją grę opiera właśnie na rzutach z dystansu, posiadają doskonałych strzelców jak:Allen, Lewis, Radmanović, świetnie też rzucają za trzy.Moim zdaniem obie ekipy prezentują podobny poziom, tyle, ze mecz jest w Denver, nie przeszkadza to jednak w postawieniu na gości, po bardzo dobrym kursie.

4.Należy podać źródło lub autora informacji w przypadku ich kopiowania z innych stron internetowych.

Do góry
Bonus: Unibet
#473175 - 30/12/2005 06:24 Re: NBA - 29 grudnia 2005 [czwartek]
boca juniors Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/05/2003
Quote:

Detroit-Miami ?

Normalnie dałbym na Tłuków,którzy u siebie powinni gładko odprawić z kwitkiem leszczy i emerytów z Miami,no ale nie lubie takich długich serii,choć z drugiej strony,jak polegną,to z jeszcze większymi ogórkami,bo jednak nazwa Heat mobilizuje do wysiłku,myśle,że Detroit ich lajtowo pociśnie,ale nie gram tego.

SA-NO over 179

grać na Spurs bez sensu,handi zbyt wyżyłowane w obie strony jak dla mnie,jedyne co pozostaje to linia,myśle,że chłopaki zagrają sobie radosnego kosza i wrzucą te 180

Denver-Seattle 2

No tutaj kursy ponad 3 na Sonics,dla mnie miodzio,Denver nie dosć,że ostatnio gra beznadziejnie,ma szpital w kadrze,to jeszcze fatalnie broni z dystansu,a wiadomo jak miotaja trójki Allen i spółka,dlatego moim zdaniem to bardzo wyrównany mecz,z tym,że Bryłki grają u siebie,a Seattle jest bardzo himeryczne,ja jednak zaryzykuje:)

no ja jestem dziś z siebie dumny,cały kosz niemiecki i amerykński siad,mogłem jeszcze puscić Detroit +4 ,ale zbyt bardzo trzymam sie zasad

Do góry
#473176 - 30/12/2005 09:01 Re: NBA - 29 grudnia 2005 [czwartek]
rafal08 Offline
Zbanowany

Meldunek: 01/03/2005
Quote:

Quote:

Denver ostatnio w słąbej formie, w zespole panuje plaga kontuzji, a z podstawowych graczy , tylko Carmelo Anthony gra na wysokim poziomie, reszta bardzo słabo.Ponadto Denver to jedna z najgorzej broniacych ekipa na obwodzie, w całej NBA.Seattle natomiast swoją grę opiera właśnie na rzutach z dystansu, posiadają doskonałych strzelców jak:Allen, Lewis, Radmanović, świetnie też rzucają za trzy.Moim zdaniem obie ekipy prezentują podobny poziom, tyle, ze mecz jest w Denver, nie przeszkadza to jednak w postawieniu na gości, po bardzo dobrym kursie.

po "co" to wkleiłeś to z betplanet?

"bez przekleństw"

Dobre chcial sie wykazac a kuzwa nie moglem sobie przypomniec gdzie juz to czytalem
a to na bet.....
Kabaret.
Pozdrawiam boca juniors

Edited by kewin (30/12/2005 09:36)

Do góry
#473177 - 30/12/2005 10:01 Re: NBA - 29 grudnia 2005 [czwartek]
szakatak Offline
addict

Meldunek: 04/01/2004
Quote:

hehehe

plagiat jest zjawiskiem karalnym*

*uwaga mojej polonistki z liceum pod jakimś wypracowaniem - pamiętam do dziś

mysle ze dalsze komentowanie calej sytuacji nie ma sensu ... robi sie tylko bałagan ...

Edited by kewin (30/12/2005 10:12)

Do góry
#473178 - 30/12/2005 12:19 Re: NBA - 29 grudnia 2005 [czwartek]
szast-prast Offline
journeyman

Meldunek: 15/12/2005
Bałagan czy nie, plagiat czy nie - wazne ze podal ta informacje.

Zagralem +6 na Supersonic i dzieki temu zarobilem w mojej progresji - bo typ byl jeden z lepszych jesli chodzi o przeslanki + kurs.

Poprosze o wiecej tego rodzaju plagiatow

mysle ze taka sytuacja juz niebedzie miała miejsca.. a jezli juz to nastepnym razem kolega INEZ umiesci adres stronki skad zaczerpnoł info .. pozdrawiam

Edited by kewin (30/12/2005 13:28)

Do góry
Strona 2 z 2 < 1 2

Moderator:  rafal08