#473256 - 31/12/2005 10:37
Re: Premiership - 31.XII
|
addict
Meldunek: 19/12/2005
|
Quote:
Heh to teraz naprawdę jest owczy pęd ale na remis a wiecie jak to się kończy  A swoją drogą racja - w SB +2 za 2,5 to naprawdę piękna sprawa warta ryzyka. Unibet, który moim zdaniem ma najlepszych analityków, na +2 daje 1,72 a i tak u niego kursy są na ogół wyższe niż u innych  Choć ja jagbym miał ryzykować to jednak LIV X
ale w Unibet jest asian czyli wiadomo zeby przegrac czelsi musi trzeba bramami wygrac, a SB dwoma (bo tam jest trojdrogowy). wiec wg mnie oferta unibeta zdecydowanie lepsza i skusze sie na zagranie tego
|
Do góry
|
|
|
|
#473257 - 31/12/2005 10:48
|
5 minut po czasie
Meldunek: 13/05/2005
|
no to jezeli tak to mozna w profku zagrac na handi Birmingham x2 po kursie
HO1-x2-(2,40)
|
Do góry
|
|
|
|
#473259 - 31/12/2005 11:22
|
stranger
Meldunek: 18/04/2005
|
Witam, na mecz.pl siedze od dluzszego czasu ale bylem raczej biernym forumowiczem, postanowilem jednak to troche zmienic, mianowicie bede sie dzilil regularnie moimi analizami i typami na football. Gram zazwyczaj premiership... tak wiec dzisiaj tyoy na ta lige.
TOTTENHAM - NEWCASTLE 1 1,80 STS Tottenham upokozony po przegranej z WBA 3 dni temu na pewno bedzie chcial sie odkuc. Newcastle po "dluzszej" przerwie spowodowana przelozeniem meczu. Jol pewnie nie da kolejnej szansy Rasiakowi bo po tym co pokazal w meczu z WBA to mozna mu tylko wspolczuc. Warto zaznaczyc, iz druzyna Polaka nastepne mecze gra na wyjezdzie, na nieprzyjemnym MC i pozniej na Liverpoolu. Jesli nie chce wypasc ze strefy pucharowej to musi dzisiejszy mecz wygrac. Kurs 1,8. Jak dla mnie do zagrania.
SUNDERLAND - EVERTON 1 2,50 STS Dwie slabiutkie druzyny spotykaja sie ze soba, atuten przemawiajacym na Sunderland jest wlasne boisko. Ponadto w Evertonie nie zagra srodek pomocy, P. Neville i Arteta. Sunderland zas bedzie sobie musial poradzic bez Wrighta i Elliotta. Gospodarze to najslabsza druzyna w Premiership, jednak Everton nie jest wiele lepszy. Gram czysta 1 ze wzgledu na kurs i, przynajmniej jak dla mnie, wieksze prawdopodobienstwo wygranej gospodarzy.
WIGAN - BLACKBURN 1 2,00 STS Gospodarze to rewelacja rozgrywek, sa bardzo nieprzewidywalni, a ich szczegolnie mocna strona sa mecze na wlasnym stadionie. Ekipa gosci potrafi zagrac wybitny mecz by 2-3 nastepne utopic. Licze na to, ze Wigan zagra na swoim normalnym poziomie a wtedy Blackburn potrzebowaloby wzbic sie na wyzyny zeby tego meczu nie przegrac. Jak dla mnie Camara znowu cos ustrzeli. Mozna postawic, ze strzeli bramke.
CHELSEA - BIRMINGHAM (+1,5) 1 1,50 Przeczucie mi mowi, ze remis z MU to bylo wszystko dla obecnego Birmingham w meczach z czolowka. Pachnie mi tu wygrana kilkoma bramkami. Kurs na zwyciestwo gospodarzy jest zbyt niski aby sie w to pchac. Dlatego do systemu dorzucilem hc.
ASTON VILLA - ARSENAL 1X 1,83 Mecz moze miec rozne oblicza. Jesli Aston Villa zagra swoje to nie widze kanonierow, ktorzy pomimo ostatniej wygranej na Portsmouth sa nadal w dolku. I oby z niego dzisiaj nie wyszli. Baros i Angel powinni sie zajac bramka londynczykow. Martwi mnie jedynie ilosc bramek traconych przez AV. Sklanialbym sie rowniez do postawienia overa. LIVERPOOL - WBA 1 1,30 Nie trzeba chyba nic pisac, Kuszczak nie zatrzyma czolgu jaki zmontowal Benitez. Obserwuje druzyne Liverpoolu i jestem przekonany, ze ciezko bedzie ja zatrzymac. Szczytem mozliwosci bedzie jesli WBA strzeli bramke.
MAN UTD - BOLTON 1 1,45 Kurs warty swojej uwagi, dosyc wysoki wg mnie, Do skladu United wracaja Silvestre i Brown, szczegolnie Wes mnie cieszy gdyz obrona w meczu z Birmingham pare gaf popelnila. RvN i Rooney ustrzela swoje kolejne bramki i jestem raczej spokojny o wynik.
|
Do góry
|
|
|
|
#473261 - 31/12/2005 12:37
|
stranger
Meldunek: 18/04/2005
|
boozy: czy ja gdzies napisalem, ze beda same jedynki? Zreszta mialem juz przypadki, ze niemal wszystkie mecze w danej lidze wchodzily na 1. Zaznaczam, ze gram systemem 4 z 6, poza MU i Liv, ktore mam uzupelnione jako pewniaki, dotrzucilem do powyzszych meczow Hearts - Celtic z typowaniem na Hearts. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Mam pewne zasady, ktore rzadko lamie. Jesli chodzi o ligi angielskie to staram sie nie grac pucharow i wyjazdow. Dobrze na tym wychodze i nie zamierzam tego zmieniac. Takie zycie.
|
Do góry
|
|
|
|
#473262 - 31/12/2005 12:37
Re: Premiership - 21 kolejka (31.XII)
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/07/2005
|
SUNDERLAND - EVERTON Według mnie w dniu dzisiejszym jest to jeden z ciekawszych meczy w angielskiej Premiership. Sunderland jest najsłabszą drużyną w lidze, która będzie miała zapewne wielkie kłopoty z utrzymaniem się w lidze. Dorobek zaledwie 6 punktów w 18 kolejkach dobitnie ukazuje potencjał zespołu. Everton wielka niespodzianka z poprzedniego sezonu, drużyna która bardzo namieszała i zakończyła sezon w czołówce. W tym roku znów wszystkich zaskoczyła swoją postawą i zamiast walczyć o puchary, zawodnicy zawodzą na całej lini. Można by długo dywagować dlaczego tak się stało i co jest tego przyczyną, czy dla tego iż zespół nie mógł pogodzić występów w pucharach z grą w premiership, a może ciążąca presja sprawiła, że zawodnicy przyblokowali się psychicznie ? Nie ma sensu się teraz nad tym zastanawiać, ale wydaje mi się, że w nowym roku drużyna ta zacznie wkońcu grać na miarę swoich możliwości i zgodnie z oczekiwaniami kibiców. Należy zwrócić uwagę, iż w zespół Evertonu wcale nie jest słaby kadrowo, występuje w nim kilku naprawdę świetnych zawodników, lecz nie mogą się jakoś odnaleźć w tym sezonie. Obie drużyny zapewne bedą chciały wygrać to spotkanie, zarówno Sunderland który musi zbierać punkciki z takimi przeciwnikami jak własnie Everton.Zawodnicy będą zapewne bardzo zmobilizowani i zdeterminowani oraz bardziej wypoczęci niż przeciwnicy ponieważ nie grali w ostatniej kolejce. Z drugiej strony patrząc, drużyna Evertonu dla której mecz właśnie z outsiderem ligi to najlepsza szansa na przełamanie po 6 spotkaniach bez zwycięstwa i która również będzie chciała cos udowodnić zarówno sobie, trenerowi jak i kibicom. Jednak moim zdaniem większe szanse w tym spotkaniu na odniesienie zwycięstwa i przełamanie mają gospodarze. Podsumujmy dlaczego: * atut własnego boiska * dobra jak twiedzi Mick McCarhty postawa z Boltonem * świerzość gospodarzy, przy zmęczeniu gości po ciężkim spotkaniu w derby Liverpoolu * wyraźny dołek graczy Evertonu i żadnej widocznej nadzieji aby nagle ten stan miał się zmienić * absencja spowodowana kartkami bardzo ważnych dla gości zawodników Phila Neuvila i Mikaela Artety a do tego należy dodać ładny kursik w granicach 2.65 i chyba warto spróbować zagrać na gospodarzy. Pozdro SzczyPop 
|
Do góry
|
|
|
|
#473264 - 31/12/2005 12:42
|
addict
Meldunek: 13/09/2002
|
|
Do góry
|
|
|
|
#473266 - 31/12/2005 12:43
|
enthusiast
Meldunek: 06/12/2004
|
Quote:
Ja dzisiaj tak obstawiłem:
WIGAN - BLACKBURN 1
ASTON VILLA - ARSENAL under2,5
jak wyjdzie zobaczymy
Też tak postawiłem
Jeszcze można by było zastanowić się nad underem w meczu Tottenham H. - Newcastle U.
|
Do góry
|
|
|
|
#473267 - 31/12/2005 12:47
|
Zbanowany
Meldunek: 01/03/2005
|
Quote:
Ja dzisiaj tak obstawiłem:
WIGAN - BLACKBURN 1
ASTON VILLA - ARSENAL under2,5
jak wyjdzie zobaczymy
Jesli musialbym te mecze typowac i postawic to zagralbym je tak:
Wigan 2 Aston Villa obie druzyny strzela gola
Szczesliwego Nowego Roku wszystkim normalnym uzytkownikom forum
|
Do góry
|
|
|
|
#473268 - 31/12/2005 12:49
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/10/2005
|
ja po ostatnich "zawodach" na man utd gram dzisiaj asiana +1,5 na bolton kurs 1.75 dlaczego? dlatego ze bolton mial przerwe nie gral w tyg wiec powinni byc zawodnicy wypoczeci , bolton bedzie bez swych dobrych ofensywnych zawodnikow ( El-Hadji Diouf,Henrik Pedersen) wiec pozostaje im zamurowanie bramki. Man utd jest bardzo slabiutkie i przyznam sie ze licze na ich kolejne "potkniecia" i na "wywalenie" fergusona kadry na mecz: Man Utd (from): Van der Sar, Howard, Neville, Bardsley, Ferdinand, Brown, Silvestre, O'Shea, Richardson, Ronaldo, Park, Scholes, Smith, Fletcher, Giggs, Rooney, Van Nistelrooy, Rossi. Bolton (from): Jaaskelainen, O'Brien, Ben Haim, Jaidi, N'Gotty, Gardner, Giannakopoulos, Speed, Faye, Nolan, Nakata, Davies, Walker, Hunt, Okocha, Vaz Te, Fadiga, Borgetti. (www.news.bbc.co.uk) 
|
Do góry
|
|
|
|
#473269 - 31/12/2005 12:59
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/10/2005
|
ktos pisal ze nie bdzie lamparda i cecha
sklady chelsea i birmingham wg. BBC sport:
Chelsea P Cech, R Paulo Ferreira, A Ricardo Carvalho, J Terry, W Gallas, M Essien, J Cole, E Gudjohnsen, F Lampard, A Robben, H Crespo Subs: G Johnson, C Makelele, D Drogba, C Cudicini, S Wright-Phillips
Birmingham M Taylor, K Cunningham, M Taylor, M Upson, J Gray, D Johnson, N Butt, S Clemence, J Pennant, E Heskey, W Pandiani Subs: N Kilkenny, N Vaesen, O Tebily, M Painter, M Birley
|
Do góry
|
|
|
|
#473270 - 31/12/2005 13:54
|
stranger
Meldunek: 25/12/2005
|
witam panowie dzisiaj sobie odpuscilem moze pomozecie w typkach na poniedzialek wszystkiego najlepszego w2007
|
Do góry
|
|
|
|
#473271 - 31/12/2005 14:02
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#473273 - 31/12/2005 14:21
|
newbie
Meldunek: 19/11/2005
|
czy dzisiaj w aston villi gra Baros
|
Do góry
|
|
|
|
#473275 - 31/12/2005 15:01
|
stranger
Meldunek: 10/08/2005
|
Sorry za off-topic:
Znacie stronky z relacjami live Premiership, ale wraz ze spalonymi, faulami itp., po prostu żeby informacje były bardziej szczegółowe.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|