Witam wszystkich forumowiczów,
Sportingbet.com jest firmą, która zawsze ceniła sobie opinie swoich klientów oraz komunikację z nimi. Obsługa klienta jest traktowana przez nas priorytetowo. Nie chcemy być uznawani za stereotypowego bukmachera, instytucję znajdującą się po drugiej stronie frontu, „wroga” z którym trzeba walczyć. Dlatego też, postanowiliśmy skorzystać z propozycji Conrada i rozpocząć komunikację z klientami Sportingbet za pomocą tematu Sportingbet założonym przez Conrada na forum.
Przedstawię się - mam na imię Maciej i pracuję w Sportingbet Polska od początku istnienia tej firmy w Polsce.
Od dzisiaj będę starał się pomagać użytkownikom meczu.pl w sprawach związanych z działaniem, usługami oraz ogólnym funkcjonowaniem Sportingbet.com w wersji polskiej, czyli Sportingbet Polska, oczywiście w sytuacjach, gdy klienci (użytkownicy meczu.pl) z jakichś nieznanych przyczyn nie znajdą pomocy w naszym Dziale Obsługi Klienta, bądź pomoc ta nie przyjdzie na czas).
Na forach nie tylko mecz.pl, ale wszelkich innych dotyczących bukmacherstwa pojawia się wiele wątpliwości i pytań związanych z działaniem firm bukmacherskich. Wiele pytań pozostaje bez odpowiedzi, a sprawy wyjaśnione przez bukmachera rzadko znajdują kontynuację

. Niektóre działy obsługi klienta nie radzą sobie z nadmiarem pytań, szczególnie w nawale promocji, często problemem jest komunikacja, a dokładnie jej strona techniczna (emaile nie dochodzą do klientów, bądź nie dochodzą do nas).
Dlatego dzięki uprzejmości Conrada postanowiłem w odpowiednim temacie na tutejszym bardzo zacnym forum odpowiadać i pomagać Wam, na ile tylko mogę i czas mi pozwala, w codziennym korzystaniu z naszego serwisu Sportingbet.com. Jeszcze raz proszę o korzystanie z naszego supportu w pierwszej kolejności.
Mam nadzieję, że komunikacja będzie się odbywać w spokojnym i przyjaznym tonie. Nie bluzgajcie za bardzo, gdy będziemy mieć update serwera – naprawdę takie przerwy są czasami nie do uniknięcia.
Tak, więc w przypadku jakichkolwiek problemów z działaniem serwisu, strony, pytajcie, będę starał się pomagać. Oczywiście na wszystko nie odpowiem, bo nie wszystko ode mnie zalezy i nie wszystko wiem

, ale na tyle na ile będę mógł pomogę.
Pozdrawiam
Maciej Sportingbet Polska